Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΓΡΙΕΣ!!

..ποτέ μην υποτιμάς μια γρια!

..πας στο Super Market, στο μανάβη, στο περίπτερο ..όπου θέλεις... ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει μπροστά σου στην ουρά μια γρια..
..θα κάθεται υπομονετικά στην ουρά μέχρι να έρθει η σειρά της να πληρώσει.. θα περιμένει να τα τιμολογήσει όλα η ταμίας, και αφού δει στην ταμειακή το ποσό, θα περιμένει να το ακούσει κ α ι από την ταμία, θα ξαναρωτήσει να επιβεβαιώσει "..5 και 48 είπατε;!"
...και αφού διασταυρώσει
ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα ανοίξει η κωλόγρια την τσάντα, να βγάλει το πορτοφόλι, να αρχίσει να ψάχνει στα ψιλά της να βρει ΑΚΡΙΒΩΣ 5 και 48 για να πληρώσει!!

ΑΑΑΑΑ!!!! Τρισάθλιες και ελλεεινές!! ..το ξέρω ότι για να δοκιμάσετε τις αντοχές μου το κάνετε!!! ..δεν μπορεί ! ..δεν εξηγείτε αλλιώς!!
ΠΟΣΟ μυαλό ή στοιχειώδη λογική μπορεί να απαιτείται για να ξέρεις ΠΕΡΙΠΟΥ πόσο κάνουν αυτά που πήρες ..και πόσο ΓΙΔΙ πρέπει να είσαι για να ψάχνεις να βρεις τελευταία στιγμή μονόλεπτα και διλεπτα!!

..έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μάλλον ΕΓΩ θα έπρεπε να ήμουν ο Δαλαϊ Λάμα ...το έχω αποδείξει με την ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτηση που έχω δείξει τόσα χρόνιια!!

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

..μόνος..



..ο μεγαλύτερος τρόμος, των περισσοτέρων γύρω μου, έχω καταλήξει ότι είναι ... να βρεθούν μόνοι..
..τρόμος, και όχι φόβος, καθώς μάλλον θα χρειαστεί να βρεθούν για λίγο (ή για πολύ) μόνο με τον εαυτό τους..
..θα χρειαστεί ή να βρεθούν αντιμέτωποι με το απόλυτο κενό (και να χαθούν μέσα σ'αυτό) ή να συνειδητοποιήσουν πόσο περιφρονημένο τον είχαν (και να τους πιάσει κατάθλιψη)
...έχετε ταξιδέψει ποτέ σε μεγάλες αποστάσεις με μοτοσυκλέτα...μόνοι σας;
..λοιπόν, ακούστε να δείτε πως γίνεται..
..ξεκινάς και προετοιμάζεσαι, ετοιμάζεις τη μηχανή, τα ρούχα, το κράνος, τη διαδρομή
..μόνος..
..ξεκινάς τα ξημερώματα, για να προλάβεις να είσαι στον προορισμό σου το βραδακι..
..θα είσαι μόνος, και θα χρειαστεί να ξεκουραστείς στη διαδρομή
..ξεκινάς να οδηγάς, προσέχοντας και με εγρήγορσή για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
..είσαι μόνος, πρέπει να προσέχεις.. αν πάθεις τίποτα..
..το κρύο, την βροχή, την ζέστη την ομίχλη, τα τρώς όλα
..μόνος (..και αδιαμαρτύρητα!)
..την θέα, το φρέσκο αεράκι, την απόλαυση της οδήγησης, τα μέρη που θα περάσεις δέν έχεις κάποιον να τα μοιραστείς..
..τα ζεις όλα Μόνος..
...οι κίνδυνοι, η κούραση, η εξάντληση ..αυτά και αν είναι αποκλειστικα δικά σου!!
..και οι βλάβες! (και αυτές μόνος σου θα πρέπει να ξέρεις να τις επιδιορθώνεις)

...κάποια στιγμή μετά από ώρες ατελείωτες και συνήθως βράδυ, θα ξεπροβάλουν τρεμοπαίζοντας, από την τελευταία στροφή τα φώτα του προορισμού σου..
..θα φτάσεις, θα ξεκαβαλήσεις (θα είναι μουδιασμένα μέχρι και τα μαλλιά σου!) ..θα χαμογελάσεις (..πάντα! ..ασυναίσθητα!) και θα βρεις τους πρώτους ανθρώπους.. μπορεί να είναι φίλοι που σε περιμένουν, μπορεί άγνωστοι και ξένοι ..
..οι φίλοι θα σε ρωτήσουν " Πως πήγε;!!"
... οι ξένοι "Κάτσε μαζί μας φίλε! Από πού έρχεσαι;!!"

..και 'συ οχι πια μόνος, θα έχεις πάντα κάτι καλό να τους απαντήσεις!!

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Μίσος!!

..ΠΑΡΤΑΑΑΑΑ!!!
...για ρίχτε μια καλή ματιά γύρω σας.. καλή είπαμε!!
..δεν σου δημιουργείται η εντύπωση ότι όλα είναι υπ' ατμόν; .. ότι τα πάντα είναι έτοιμα να εκργαγούν;
..αυτό σκεφτόμανε και ΄γω τις γνωστές (..τις προάλλες ντε!) και αναρωτιόμανε γιατί οι άνθρωπες δεν εξεγείρονται, δεν διαμαρτύρονται..
..το μίσος καλόι (..και κακοί) μου φίλοι! .. το μίσος!
..εδώ και δεκαετίες, το μίσος (..με την καλή έννοια, αυτή της ανταπόδωσης στην αδικία, αυτή του " στην έχω φυλαγμένη ρε καργι..όλη γι' αυτό που έκανες!!") ..έχει γίνει ταμπού!
..κυρίως απο εφημερίδες, τηλεοράσεις κτλ. και έπειτα και από τις υπόλοιπες δομές της κοινωνίας!
...όχι mon petites amis!! δεν είναι πρέπον να οργιζόμαστε και να ζητούμε τιμωρίες παραδειγματικές!! Mais Non!! είμαστε άνθρωποι πολιτισμένοι! δεν αρμόζουν αυτά σε μας!

...δεν πρέπει να οργίζομαι, ούτε να μισώ όσους δολοφονούν παιδιά! ..δεν πρέπει να μισώ τους αδίστακτους που δεν αφήνουν χώρο να αναπνεύσω ούτε εγώ ούτε κανένας στην χώρα μου, δεν πρέπει να μισώ αυτούς που για να ρίξουν μια ακόμη μπετονιέρα τσιμεντάκι έχουν γαμήσει ότι δέντρο και χορτάρι φύεται στο σύμπαν!
..λες και δεν είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι και ομάδες ανθρώπων (με φάτσα και ονοματεπωνυμο, που τα κάνουν αυτά!)-
..δεν πρέπει να μισώ ...
..όλα οφείλονται στις περιστάσεις! ..στις καταστάσεις .. στις συγκυρίες
...και αφού εχουν κάνει τον μέσο άνθρωπα να αισθάνεται τύψεις και να μην μπορεί να φωνάξει ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟ...!! ... τα κρατάει μέσα του και σιγά σιγά αρχίζει (ασυναίσθητα) να μισεί και να σιχαίνεται τον εαυτό του!!

Υ.Γ. εγώ προσωπικά (..λές και υπάρχει ΕΓΩ χωρίς να αναφέρεται προσωπικά!!) το κουσούρι μου το έχω!! Μισώ συγκεκριμένες συμπεριφορές, καταστάσεις, πρακτικές ..
Υ.Γ. 2 ...επειδή θα βρεθούν και οι κλασικοί που θ' αρχίσουν τα "Μα είναι δυνατόν! δηλαδή προωθούμε το μίσος ;!!" ..τους απαντώ! ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ!!!

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

..κοίτα τη δουλειά σου!


    
                  ..ασε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν! ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!
  ..μην ανακατεύεσαι!  βάλε κάτω το κεφάλι και κοίτα να πας μπροστά ΕΣΥ!  ..δεν είναι καιρός για να χαζολογείς!   ..στρώσου να γίνεις κάποιος, τη δουλειά σου κοίτα.. μη σε νοιάζει για τους άλλους  ..κοίτα να μη λες πολλά, για την ακρίβεια, μη μιλάς καθόλου!  ..δε χρειάζεται!  ..τι δουλειά σου εσυ.. 
                ..και έτσι, λίγο λίγο, θα ανεβαίνεις,
       και όταν κάποια στιγμή θα ακούσεις κάποιους να συζητάν χαρούμενοι, μπορεί να σου δημιουργηθεί (από ένστικτο) η επιθυμία να συμετάσχεις και 'συ στη συζήτηση.. θα πλησιάσεις και θα πας να μιλήσεις και 'συ.. αλλά οι άλλοι θα σε κοιτάν περίεργα..
           ..άναρθρες κραυγές, ασυνάρτητες φράσεις θα βγαίνουν απο το στόμα σου...
                                 θα έχεις ξεχάσει να μιλάς, να σκέφτεσαι, να επικοινωνείς σαν άνθρωπος..
              ..και όσο εσύ θα συνεχίζεις τόσο οι γύρω σου θα σε κοιτάν με ενόχληση και δυσφορία ..
                                  ..θα σου έχει μείνει μόνο η δουλειά σου...
                                          καλά τα κατάφερες!!

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Ρε τίποτα δεν έχει αλλάξει!!!


Χαρυ Κλυν Προφήτης!!

..κοίτα ρε παιδί μου!! Τόσα χρόνια μετά (για '80 μιλάμε έτσι;!) και δεν έχει αλλάξει το Π Α Ρ Α Μ Ι Κ Ρ Ο !!!

...Τρεχάτε καλά μου αρκουδάκια!



..το πόσο δυσανασχετώ με τους "οικολόγους" ποτέ μου δεν το έκρυψα!!
Ίσα ρε μάστορα! Ποιός σε διόρισε εσενα "Οικολόγο" και μένα ..(δεν ξέρω, ποιό είναι το αντίθετο του οικολόγου;!!)
..καλά που είστε και 'σεις και σώζετε το οικοσύστημα απο τις μαλακίες μας!!
..ας διασκεδάσουμε λίγο με δαύτους!! ..βέβαια μόνον εμείς θα διασκεδάσουμε γιατί το αρκουδάκι..πλεον θα βλέπει άνθρωπα και θα βουτάει από μόνο του στη θάλασσα.. να μεταναστεύσει!!
..σαράντα νοματαίοι, με βάρκες, ελικόπτερα, αναισθητικά, κάμερες .. τα έβαλαν με το καημένο το ζωντανό!! (..εδώ ταιριάζει σχεδόν απόλυτα το ανέκδοτο με τους μπάτσους που τους έστειλαν στο δάσος να διαπιστώσουν αν υπάρχει κανένας λαγός, και μετά από μια ώρα βγήκαν με μια αρκούδα μαύρη στο ξύλο, μες τα αίματα να κλαίει φωνάζοντας "Εγώ είμαι ο λαγός! Εγώ είμαι!! ..μη βαράτε άλλο!!")
..δεν την βλέπω την αρκούδα να ξανανεβαίνει σε βράχια, και μάλιστα να συμβουλεύει και τα εγγόνια της περί αυτού!!

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

..under pressure..

.."γαμωτ.."


..ωρές ώρες αισθάνομαι πάρα πολύ παρείσακτος διαπιστώνοντας ότι πλεον περιβάλλομαι από ανθρώπους που έχουν, σε βαθμό ψυχαναγκασμού, μανία με την τάξη, την τακτοποίηση και τον προγραμματισμό.. της ζωής τους, των σπουδών τους, της καριέρας τους, του ύπνου τους, της διασκέδασής τους κ.ο.κ.
..ίσως ανήκω σε άλλη κοψιά (..για τις κοψίες των ανθρώπων, σύντομα), σημασία για μένα έχει να μπορείς να έχεις τα εφόδια (ψυχικά, υλικά, γνωστικά) να ανταπεξέρχεσαι σε απρόβλεπτες καταστάσεις.. όπως έλεγε και ένα παλιό τραγουδάκι (ούτε καν θυμάμαι ποιοί το τραγουδούσαν) " When you least expect it, expect the unexpected!!" .. και έτσι ακριβώς συμβαίνει my dear friends!! .. τουλάχιστον σε μένα, σε άλλους η ζωή μπορεί να ακολουθεί τελείως γραμμική και προβλέψιμη πορεία.
..το λοιπόν, με το ίδιο ωστόσο ενδιαφέρον παρατηρώ όλους τους προαναφερόμενους (κάθε ηλικίας, από έφηβους μέχρι μεσήλικες) να τα χάνουν όποτε βρεθούν σε μια απρόβλεπτες καταστάσεις.. παει και η τάξη, παει και η προνοητικότητα, παει και ο προγραμματισμός!!
..και τώρα τι κάνουμε;!!!
..τρόμος
..τα πάντα γύρω καταρρέουν
"αχ, θεέ μου" ..μουδιασμένοι, παραλυμένοι στο σώμα και την ψυχή καταρρέουν..
.."βρε κάνε κάτι! κινήσου, σε οποιαδήποτε κατεύθυνση αρκεί να φύγεις από αυτό το πράγμα.. ηρέμησε και σκέψου"
τίποτα..
..τόσο ήταν η μαγκιά σας ...
Πλέον πιστεύω απόλυτα ότι σε τέτοιες περιστάσεις, η κλάψα είναι πολυτέλεια.. δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο να κάθεσαι να κλαις ..σκάσε και κολύμπα.. αμα σωθείς θα έχεις άφθονο χρόνο να μυξοκλαίς όσο θέλεις.. άμα χαθείς, ε, τουλάχιστον θα έχεις πέσει ηρωϊκά
..και εκεί είναι που ξεχωρίζει ο άνθρωπος ο δυνατός, από τον άνθρωπα (..αυτός δουλεύει σωστά μόνον όταν όλα δουλεύουν σωστά!)

"Κανένα στρατηγικό σχέδιο, όσο τέλειο και αν είναι, δεν επιζεί μετά την πρώτη επαφή με τον εχθρό" -Στρατάρχης Φ. Μόλτκε (..και εννοούσε, ότι όσο καλά και αν σχεδιάσεις τα πράγματα, αυτά δεν θα σου κάνουν ποτέ την χάρη να εξελιχθούν όπως τα σχεδίασες.. υπάρχουν πάντα πολλοί περισσότεροι παράγοντες που το μικρό φτωχό μυαλό σου δεν μπορεί να φανταστεί)

Υ.Γ. είναι απόλυτα φυσικό, κάποιοι (ίσως οι περισσότεροι) που δεν με γνωρίζουν προσωπικά, να πουν "Ώπα ρε μεγάλε! Που σ' έχει χτυπήσει η μοίρα κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση και ξέρεις απο ζόρια και δυσκολίες!!" ...μπορεί να έχετε και δίκιο .. ακόμη δεν έχω δει τίποτα!!

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Βαϊος..

... η Φ και η Ι είναι λογίστριες σε πελάτη μου (..τα σέβη μου, κορίτσια!) ..
..δουλεύουν ολημερίς σε ένα πίσω δωμάτιο, μπροστά σε δυο σταθερούς υπολογιστές και ένα laptop..
..η Φ. πήρε πριν το καλοκαίρι ένα καινούργιο laptop, ένα Sony Vaio..
..κάποια στιγμή στη δουλειά η Ι είχε αγανακτήση από το παλιό laptopακι που έκανε και εκείνο ότι μπορούσε..
"Ε, πρέπει να σου φέρω καμιά μέρα το Vaio, να δεις πως θα κάνεις τη δουλειά σου!"
..είπε η Φ χωρίς να σηκώσει κεφάλι απο αυτά που έκανε.. η Ι συνέχισε να βρίζει..
..τρεις μέρες μετά, η Ι πάλι μεσ' τα νεύρα (..γενικά είναι πολύ τσαμπουκάς!) τα είχε βάλει ξανά με το laptop
"α, στο διάολο κωλοκομπιούτερ!! ..και σύ καλέ, που είναι αυτός ο Βάϊος που θα έφερνες να κάνει τη δουλειά;" !!!
Θ Ε Ε Σ !!!

..τσογλανο κατάστασις

                                                    ..το κακό έχει παραγίνει!!

   ..λόγω δουλειάς, έχω την ευκαιρία να βλέπω πάνω - κάτω τι παίζει στα σπίτια (και κατά συνέπεια στις οικογένειες) που με καλούν.. διάφορες τάξεις, διάφορες περιοχές, διάφορα γούστα.. ένα όμως είναι το τρομακτικά κοινό!!
                              ..τα παιδιά τους!!
     ..ΟΠΟΥ μα ΟΠΟΥ και αν πας αυτή τη στιγμή, τα παιδιά από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και 16-18 είναι με ένα playstation στο χέρι ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!
                         ..άκοινώνητα μπουχεσάκια, ανίκανα ακόμη και να αρθρώσουν απλές φράσεις!!
  ..πόσο φυσιολογικό είνια παιδιά 7-8-10  και 15 χρονών να μην μπορούν να σου εξηγήσουν τι θέλουν να πούν; ..παίρνουν φόρα και αρχίζουν να αμολάν ότι λέξη τους έρθει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή, την μια μετά την άλλη, αδιάκοπα, με τα μάτια γουρλωμένα, γρήγορα.. και να μην σε αφήνουν να ανοίξεις το στόμα σου...
               ..όσο για την κοινωνικότητα τους.. με το παραμικρό που υποψιάζονται ότι ΜΠΟΡΕΙ να μην γίνει όπως θέλουν εκείνα ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ σαν υστερικά! ..και η μάνα να τα κοιτάει χαμογελώντας..  βγαίνουν έξω μόνο για να παν σχολείο και δεν βλέπουν την ώρα να ξαναχωθούν τρέχοντας στην τρύπα τους..
                    ..καλά πάμε μάγκες, πάρα πολύ καλά!!\
 (..αυτά ισχύουν κατά κύριο λόγο για τα αγοράκια.. για τα κοριτσάκια έχουμε άλλα..)
                  ..ο κόσμος σε 8-10 χρόνια ..
                         

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Τσιγάρα και σουβλάκια!!

..original διάλογος προχθές, σε μεταφορική εταιρεία!!
(..μπαίνει στο γραφείο της μεταφορικής ο μεσήλικας χαμάλης και βλέπει την γραμματέα να καπνίζει ..)
- "Α, στο διάολο μας φλόμωσες με τα κωλοτσίγαρα σου!! Σβήστα, τον κωλοκαρκίνο!"
- " Γιατί ρε" (..απαντά εκείνη με απάθεια) " τα σουβλάκια που τρως, καρκίνος δεν είναι και εκείνα;!!"

-" Εγώ μετά, τα σουβλάκια θα παω να τα χέσω!! εσύ βρε ηλίθια πως θα τα βγάλεις τα τσιγάρα από μέσα σου΄!!!"

... άνευ λοιπόν σχολίων!!

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

...(ΞΕΝ) Ερωτική πόλη Νο2


..μετά από απαίτηση του κοινού.. συνεχίζουμε!!
..και ποιός είσαι 'συ ρε μάστορα (..φχαριστώ για το κομπλιμάν!) που θα μας λες π@π@ριες του τύπου "ΔΕΝ είναι ερωτική πόλη η Σαλόνικα" ..να 'ουμ!!
                       ...έχω βαρεθεί ρε 'σεις!
                              Τηλέφωνο:  (σε φίλες, φίλους, γνωστούς -ες, αγνώστους -ες, )
     -γειά σου ............. τι γίνεσαι; Έλεγα να τα λέγαμε μωρέ, γι 'αυτό πήρα..  
      - αχ, ναι βρε 'συ ! αλλά δεν μπορώ τώρα γιατί:
-έχω δουλειά
                          -είμαι κουρασμένος -η από τη δουλειά
                            - έχω διάβασμα
                              -έχω δουλειές στο σπίτι
 
                        ...και καλά να δεχθώ ότι το 80% από αυτούς, θέλει απλά να με ξεφορτωθεί (άσχετα αν οι ίδιοι επικοινωνούν μαζί μου σε κάθε ευκαιρία,  έτσι απλά για να επικοινωνήσουν)  ..το άλλο 20% μάλλον θα έχει καταλάβει ότι 
                          -εγώ ΔΕΝ έχω δουλειά
                             -εγώ ΔΕΝ κουράζομαι ποτέ
                               -εγώ ΔΕΝ έχω σπίτι (..μόνο μαγαζί) 
                                 -ΔΕΝ έχω δουλειές..
  
                 ..ουστ ρε ξενερώματα!! 

                                

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

..Πόσο κάνει να τελειώνουμε!

..είχα σήμερα μια συζήτηση, η οποία ξανα- έθεσε ένα ζήτημα.. υπαρξιακής φύσεως!
.. μιλούσα με φίλο καλό και αγαπημένο, αυτός πρότεινε ότι πλέον τα πάντα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με βάση οικονομοτεχνικά κριτήρια.. εν ολίγοις "τελικά, ίποτα δεν είναι υπεράνω χρήματος" ..και όλα αυτά τα έλεγε συνειδητοποιημένα και με όση πίκρα και ρεαλισμό μπορούσε να βάλει για να τα υποστηρίξει.
..πήγα να αντιτεθω.. αλλά να αντιτείνω τι;!! .. τι να αναφέρω για να υποστηρίξω ότι υπάρχουν πράγματα που είναι πέρα από οικονομίες και χρήματα; ..σκέφτηκα, σκέφτηκα, σκέφτηκα .. δεν βρήκα και τίποτα .."ωραίες μαλ..κιες έχεις για αρχές φιλαράκο" είπα στον εαυτό μου ... "γι΄αυτό βρίσκεσαι εδώ που βρίσκεσαι!"
" Μα.. μου αρέσει εδώ που βρίσκομαι!!" ..άκουσα τον εαυτό να απαντά χαμογελώντας!!
..το βούλωσα..

Υ.Γ. δυο πράγματα δεν έχω αγοράσει Π Ο Τ Ε !!
..sex
..καινούργια μηχανή - αυτοκίνητο
.. γι΄αυτό μου έχουν στοιχίσει πανάκριβα!!!

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

..(ΞΕΝ) Ερωτική πόλη!!


...πήρα τη μηχανή μου τελευταία, και ξεχύθηκα στην πόλη το βράδυ.. όπως παλιά..
..έκανα γύρες, σε όλα τα μήκη και πλάτη, μπήκα σε μαγαζιά που ήξερα, άλλα που είχα ακούσει, κάποια που είχα ξεχάσει. .
..απογοήτευσις..
..η μισή πόλη είναι χαζοφοιτητάκια, χαζογκόμενες είτε αδαείς περί του περιεχομένου του βρακιού τους είτε φτιασιδωμένα wanna be πορνίδια, αδαή γενικώς.. οι αγορίνες απο την άλλη (ίδια κόψη ΟΛΟΙ! ..αξυρισιά, μαύρα πουστόρουχα, και τσάντα χιαστί) να το έχουν ρίξει στην μπάλα, το τάβλι και η μαλακία να πέφτει σαν χαλάζι .. ΟΥΣΤ..
..η αλλη μισή πόλη, μπαρμπάδες και θείτσες παλιμπαιδίζοντες.. πολύ η καράφλα ρε φίλε! και 'συ ρε θειτσόγρια, λίγο αργά δεν θυμήθηκες να ντυθείς σαν κοριτσόπουλο; ..η ξεφτίλα τους τρέφει όπως τρέφει και τα μαγαζιά που τους σταυλίζουν..
..άνθρωπος πλέον δεν βγαίνει μόνος του, έτσι για να βγει, πρέπει οπωσδήποτε να ανήκει σε "παρέα".. μέσω της παρέας (αυστηρά και μόνο) βρίσκουμε γκόμενα (-ο), παμε σε μαγαζιά - σινεμα, συζητάμε, φαινόμαστε..
..και 'γαμώ τους ερωτισμούς!!
..αηδίασα, την μηχανή την έχω μέσα τα βράδια..

..καποιον άλλον..



..ακουγόταν προχθές, σε κάποια φάση κενή και αδιάφορη, ένα τραγούδι ελληνικό, σαν αυτά που ακούγονται ΠΑΝΤΟΥ.. μόνο που αυτό για κάποιον περίεργο λόγο (μάλλον επειδή εκείνη τη στιγμή είχα ολοκληρώσει μια εργασία) άκουσα και τα λόγια εκείνου του τραγουδιού (δεν ακούω Π Ο Τ Ε τα λόγια των ελληνικών τραγουδιών, είναι ότι πιο ανούσιο μπορεί να κάνει κανείς)
..τα άκουσα λοιπόν και έμεινα να απορώ σαν μαλάκας...
.."τι είπε ρε το πουτανάκι!" ..έκανα στον φίλο..
.."γάμησε τα! "

.. και φύγαμε..

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

..internet Vol. 1



..ήταν πριν χρόνια, και έτυχε να συζητώ με έναν συγκεκριμένο νοματαίο..
..ήταν η εποχή που ήταν πολύ επαναστάτης, και δραστήριος στις διαμαρτυρίες και άπλυτος και λέτσος (..τον επόμενο χρόνο, στρώθηκε και πήρε το πτυχίο του ΤΕΙ και απ΄ότι έμαθα δουλεύει σε μια εταιρεία)
- ..."Που λες φίλε, είχαμε πριν κάνα δυο χρόνια μια εφημερίδα που βγάζαμε παράνομα και γράφαμε τις θέσεις μας.."
- "Τι μου λες ρε Ευτύχιε! σοβαρά, ε;"

- "Ναι! Αλλά οι μπάτσοι μας βρήκαν και μας την έκλεισαν!"
- " Όχι ρε παιδί μου!! Κοίτα να δείς! καλά και ΄σεις τι κάνατε;"
- " Δεν καθίσαμε με σταυρωμένα χέρια! Κάναμε μια ιστοσελίδα και πλέον γράφουμε ότι θέλουμε ! και φυσικά μπορούμε να απευθυνόμαστε σε όλον τον πλανήτη!!"

-"Μπράβο ρε παιδιά! πολύ χαίρομαι!! ..άλλα ρε συ Τιμόθεε, για να σε ρωτήσω κάτι.."
- "Ναι, πες μου"
- "Να, έχω μια απορία.. οι Μπάτσοι, ξόδεψαν χρόνο, χρήμα και φαιά ουσία για να βρουν που εκδίδατε την φυλλάδα σας και να την κλείσουν"
- "Ναι!"
- "Ε, τώρα που έχετε ιστοσελίδα, δεν θα τους ήταν απείρως ευκολότερο, με ενα κλικ να βρουν ποιοί είσαστε και με ένα ακόμη κλικ να σας κλείσουν;"

...από το κεφάλι του Χαρίλαου, άρχισε να ακούγεται ο ήχος που κάνει ένας σκληρός δίσκος όταν φορτώνει δεδομένα.. ήταν προφανές ότι είχε αρχίσει να επεξεργάζεται πληροφορίες.. αν και η φάτσα του είχε το χαρακτηριστικό ύφος του ΜΑΛΑΚΑ!!

Υ.Γ. εγώ τελικά, ΔΕΝ πήρα ακόμη το πτυχίο μου από τα ΤΕΙ, ΔΕΝ δούλεψα σε καμιά εταιρεία, και εδώ και λίγο καιρό έχω το δικό μου blog !!