Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

..(ΞΕΝ) Ερωτική πόλη!!


...πήρα τη μηχανή μου τελευταία, και ξεχύθηκα στην πόλη το βράδυ.. όπως παλιά..
..έκανα γύρες, σε όλα τα μήκη και πλάτη, μπήκα σε μαγαζιά που ήξερα, άλλα που είχα ακούσει, κάποια που είχα ξεχάσει. .
..απογοήτευσις..
..η μισή πόλη είναι χαζοφοιτητάκια, χαζογκόμενες είτε αδαείς περί του περιεχομένου του βρακιού τους είτε φτιασιδωμένα wanna be πορνίδια, αδαή γενικώς.. οι αγορίνες απο την άλλη (ίδια κόψη ΟΛΟΙ! ..αξυρισιά, μαύρα πουστόρουχα, και τσάντα χιαστί) να το έχουν ρίξει στην μπάλα, το τάβλι και η μαλακία να πέφτει σαν χαλάζι .. ΟΥΣΤ..
..η αλλη μισή πόλη, μπαρμπάδες και θείτσες παλιμπαιδίζοντες.. πολύ η καράφλα ρε φίλε! και 'συ ρε θειτσόγρια, λίγο αργά δεν θυμήθηκες να ντυθείς σαν κοριτσόπουλο; ..η ξεφτίλα τους τρέφει όπως τρέφει και τα μαγαζιά που τους σταυλίζουν..
..άνθρωπος πλέον δεν βγαίνει μόνος του, έτσι για να βγει, πρέπει οπωσδήποτε να ανήκει σε "παρέα".. μέσω της παρέας (αυστηρά και μόνο) βρίσκουμε γκόμενα (-ο), παμε σε μαγαζιά - σινεμα, συζητάμε, φαινόμαστε..
..και 'γαμώ τους ερωτισμούς!!
..αηδίασα, την μηχανή την έχω μέσα τα βράδια..

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Κάνε υπομονή. Θα 'ρθει καλοκαίρι και θα βγαίνεις πάρα έξω από τα τείχη.
Γιατί δεν παίρνεις σκύλο? Ξέρεις τι ωραίες βόλτες κάνεις με ένα σκύλο?

Stamskoup είπε...

..Δανάη,άψογη φίλη, το έχω σκεφτεί για σκύλο, αλλά δεν θα μπορώ να τον φροντίζω (εδώ εγώ δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω και θα γυρίσω σπίτι.. χρειάζεται φροντίδα το ζωάκι) ..όσο για την μηχανή.. ο καλύτερος καιρός είναι ο χειμώνας για ταξιδάκια! ..δεν έχει πολύ κόσμο έξω, έχει ωραία τοπία και το κυριότερο.. δεν ζεσταίνεται ο κινητήρας!!

Poulman είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Poulman είπε...

Παντα ετσι ηταν η πολη σας φιλε. Και λεω "σας" γιατι εχω την ταπεινοφροσυνη να λεω οτι ειμαι κατοικος χωριου και δεν το παιζω "χάι-ερωτο-συμπρωτευουσιανος" αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Αυτο που θαυμαζω στους Αθηναιους ειναι πως δεν εχουν την γλειωδη "μαγκια" που προβαλλουν οι Σαλονικιοι. Ειναι πιο συνειδητοποιημενοι, πιο οργανωμενοι, πιο συνεργασιμοι. Κανουν κι αυτοι παρεες και κλικες αλλα οχι για να ειναι μπουλουκι και δεν μαχαιρωνουν ο ενας τον αλλον πισωπλατα. Γιαυτο ο Σαλονικιοι τρεχουν μια ζωη απο πισω τους και τρωνε τα ψιχουλα που πεφτουν απο το τραπεζι τους.
Ερωτικη πολη;;; Ποιος την ειδε και που;;; Που θα βγαλεις περιπατο την κοπελια σου και θα ειστε ρομαντικα; Ποιο μαγαζι εχει γνησια ρομαντικη ατμοσφαιρα; Ολα καρακιτσαριο, στριμωξιδι και αηδια.
Γι'αυτο Σταμο, κανε αυτο που ξερεις καλυτερα. Παιρνε την μηχαναρα σου και βγαινε εκτος, εκει που υπαρχουν ακομη μερικες ομορφιες. Μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε κι εμεις μαζι σου.