Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

..τσογλανο κατάστασις

                                                    ..το κακό έχει παραγίνει!!

   ..λόγω δουλειάς, έχω την ευκαιρία να βλέπω πάνω - κάτω τι παίζει στα σπίτια (και κατά συνέπεια στις οικογένειες) που με καλούν.. διάφορες τάξεις, διάφορες περιοχές, διάφορα γούστα.. ένα όμως είναι το τρομακτικά κοινό!!
                              ..τα παιδιά τους!!
     ..ΟΠΟΥ μα ΟΠΟΥ και αν πας αυτή τη στιγμή, τα παιδιά από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και 16-18 είναι με ένα playstation στο χέρι ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!
                         ..άκοινώνητα μπουχεσάκια, ανίκανα ακόμη και να αρθρώσουν απλές φράσεις!!
  ..πόσο φυσιολογικό είνια παιδιά 7-8-10  και 15 χρονών να μην μπορούν να σου εξηγήσουν τι θέλουν να πούν; ..παίρνουν φόρα και αρχίζουν να αμολάν ότι λέξη τους έρθει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή, την μια μετά την άλλη, αδιάκοπα, με τα μάτια γουρλωμένα, γρήγορα.. και να μην σε αφήνουν να ανοίξεις το στόμα σου...
               ..όσο για την κοινωνικότητα τους.. με το παραμικρό που υποψιάζονται ότι ΜΠΟΡΕΙ να μην γίνει όπως θέλουν εκείνα ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ σαν υστερικά! ..και η μάνα να τα κοιτάει χαμογελώντας..  βγαίνουν έξω μόνο για να παν σχολείο και δεν βλέπουν την ώρα να ξαναχωθούν τρέχοντας στην τρύπα τους..
                    ..καλά πάμε μάγκες, πάρα πολύ καλά!!\
 (..αυτά ισχύουν κατά κύριο λόγο για τα αγοράκια.. για τα κοριτσάκια έχουμε άλλα..)
                  ..ο κόσμος σε 8-10 χρόνια ..
                         

1 σχόλιο:

Poulman είπε...

χμμμ, εμεις μπορει να παιζαμε και κανενα μπασκετακι οταν ημασταν μικρα, αλλα πιστευω πως οι τοτε τριανταρηδες που μας εβλεπαν, εβρισκαν να μας κολλησουν κι εμας παρομοιες αρνητικες ετικετες.