Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ!!


..τι έγινε παιδάκια;! ..φάγατε καλά;!!

..αποφεύγω να γράφω για θέματα αφορούντα την πολιτικήν κατάστασιν της πατρίδος σε τούτο 'δω το blogιον .. δεν θέλω εγώ να μπλέκω με τέτοια πράγματα!! ..ένας φιλήσυχος μαγαζατωρ είμαι (..γαμώτο!! ..ακόμη δεν έχω γίνει νοικοκυραίος!! ..αλλά που θα πάει!)
..αλλά τα γεγονότα που συνταράσουν το τελευταίο διάστημα και την τελευταία αγροικία ..το τελευταίο ταπεινό υπόγειο ..
..επιτάσουν και επιβάλουν να ενωθούμε και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας ..
..είναι πλέον ζήτημα εθνικής επιβίωσης! ..σε όλο και περισσότερες θηλάζουσες μητέρες κόβεται το γάλα απο την στεναχώρια!! ..ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ!!
..ναι ... για τους άνεργους του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ μιλάω κυρίες και κύριοι !!
..θα το καταλάβατε άλλωστε
.. είναι θέμα εθνικής επιβίωσης και πάλι!! ..πως θα προοδεύσει η χώρα ..πως θα βάλουν οι έλληναι και ελληνίδαι ένα κομμάτι ψωμί στο στόμα τους ΧΩΡΙΣ τις 150.000 θέσεις εργασίας που εξαγγειλοντο εβδομαδιαίως από την σεβαστότερη ελληνική εφημερίς;!!
..η ανεργία θα βαρέσει tilt !!
..πως θα προκόψει η ελληνική ύπαιθρος χωρίς τα έργα που μόνο η εφημερίς τούτη εντόπιζε και εγκαινίαζε;!!
..μα πάνω απ' όλα είναι θέμα αχαριστίας της πατρίδος και του έθνους στα 150 (..κάπου τόσοι δεν είναι;!!) άξια τέκνα της πατρίδος που άοκνα και αγόγγυστα πρέσβευαν και ευαγγελιζόταν τον νεοφιλελευθερισμό και την ελεύθερη οικονομία τόσα χρόνια ...
.. μέχρι που έφαγαν την παντόφλα της ελέυθερης αγοράς στη μάπα πριν προλάβουν να βογγήξουν για το αγγούρι του νεοφιλελευθερισμού στον κώλο!!
ΠΟΙΟ!! ΑΥΤΟΙ!! ..αυτοί που ήταν το κράτος ...μέχρι που το κράτος τους πούλησε σε αυτούς τους κακούς τους πλούσιους που βαρέθηκανα να χάνουν λεφτά !!
(..ρε ένα περίεργο πράγμα!! ..καναν πλουσιο που να του αρεσει να χανει λεφτά δεν εχω συναντησει ακομη!!)
...ωστόσο χαίρομαι ελληνόπουλα!! (..και ελληνόψαρα!!) ..γιατί αυτή τη φορά δεν το αφήσαμε έτσι!!
..ΟΛΑ τα MME αντέδρασαν!! Μεθοδικά, συνεχόμενα και επιτακτικά κάνουν σαφές (εδώ και καμιά βδομάδα) οτι ..
..ΑΥΤΟΙ οι εργαζόμενοι δεν έπρεπε να μείνουν στον δρόμο!!
ΟΧΙ!! ..αυτοί δεν ήταν ναυτεργάτες.. αγρότες.. εργάτες .. εργαζόμενες γυναίκες ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ !! ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!
..όλοι ειμεθα συμπαραστάτες στον δίκαιο αγώνα τους !!
..και εγώ ..και η Βασιλική όταν γυρίζει ψόφια απο τη δουλειά καλοκαιριάτικα ..και ο Δημήτρης που άφησε την παλιά του δουλειά ..και ο George που ΔΕΝ παίρνει βαρέα, επικίνδυνα και ανθυγιεινά, και ο Ηλίας που βλέπει το σπίτι του κάθε Κυριακή .. και άλλοι τόσοι!!
..εμείς ΔΕΝ θα σας αφήσουμε έτσι!!
..κάτι θα βρούμε για να σας βολέψουμε!!
..μια σκέψις είναι : "ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ;!!" ..
..αλλά από την άλλη ...Ποιός σας γαμάει και σας ;!!
..μια άλλη ..καλύτερη ..και ενδεικτική του σεβασμού που έχουμε για την προσφορά και τον αγώνα σας .. είναι να σας παραχωρήσουμε τις θέσεις του ΑΣΕΠ που είχατε μοιράσει και προορίζαμε για τους εαυτούς μας ..για να βολευτείτε ΕΣΕΙΣ!!
..εγώ προσωπικά παραχωρώ μια θέση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΟΥ στο δημοτικό διαμέρισμα Ανω Κατωχωρίου που είχα κυαλάρει !!
... καλή συνέχεια στον αγώνα αδέρφια !!

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

..Κάπνισμα ΤΕΛΟΣ!! ..ναι καλα!



..ενα αρκούντως κουκουρούκου τραγουδάκι για soundtrack (..απορώ πως δεν το πήραν χαμπάρι τα κωλοκανάλια να το παίζουν ολημερίς και ολονυχτίς!)

.."Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;!!" (..ΟΠΟΙΟΣ θυμάται ή βρεί ή ψιλιαστεί ή υποψιαστεί πότε παιζόταν και τι ήταν το τραγουδάκι με το παραπάνω ρεφραίν ..κερδίζει συσκευασία Depon Αναβράζοντα!)
.."θα απαγορευτεί το κάπνισμα παιδί μου!! ..σωθήκαμε!!"
..Ναι καλά!! ...άκουγα εψες και με έπεσαν τα αυτιά ...κέντρα μέχρι 300 άτομα θα έχουν γυάλινο χώρισμα που θα χωρίζει καπνιστές - μη καπνιστές ύψους 2 μέτρων ..
...ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
..θα είναι καρμπόν η σκηνή που παίζει στον σινεμα! .. στο άκαπνο μέρος του μαγαζιού (..παράδεισος) ..θα κάθονται 3 παρέες να πίνουν τις λεμονίτες τους ..και θα βλέπουν πιο πέρα ένα ενυδρείο καπνού (..κόλασις ντεμέκ) ..θα γίνεται η κόλασις!! ..γκόμενες.. μουσικές ..παρέες να γελάνε (..και να βήχουν) ...ε, στο τέλος θα απηυδίζουν και τα αγγελούδια και θα πηδάν την μάντρα!!
..εδω θα ειμαστε και θα το δουμε ..οι τσιγαρτζουδες της Marlboro θα σε κερναν σαμπανιες και θα σου κανουν (..χμμ ..τι γουσταρεις;!!) για να πας στη smoke land..

ΡΕ Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ...
..ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ...όπως στα ΠΑΝΤΑ ..πρήζετε, πιπιλίζετε, ρημάζετε τα αυτιά και τα συκώτια μας με το πόσο κακοί και δίκαιοι και αδιάλλακτοι θα είστε .. και να ποινές ..και να δημόσια υγεία και ...σκατά στα μούτρα σας!!
..τελευταία στιγμή ..φαίνονται τ' αρχίδια σας ... (..αλήθεια ..ξέρετε τι είναι αυτά ;!)

Η κάντο μέχρι το τέλος σωστά ή βγάλε το σκασμο και συνέχισε να τρως λεφτά χωρίς να ενοχλείς ... σιχτιρ

..για τους καπνίζοντες ...δεν έχω διάθεση να μπω σε συζητήσεις γιατί και πως και δεν πρεπει και "θα σ'αρεσε να ..." ..βαριεμαι αφορητα..

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Com ΜΠΛΕΞ ..




..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ !!!
..ή μαλλον ... για κάτσε ..!!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!!
..Ναι!! ..αυτό είναι πολύ καλύτερο!! ..να τα προσέχουν, να τα φροντίζουν, να τα μεγαλώνουν, να τα προστατευουν!
..ναι ρε! Μη μου πειραζεται το κομπλεξ!! Άστο κάτω! να πα να βρεις δικό σου!!
..μονο αυτό μου απέμεινε να με χαρακτηρίζει!! .
.ο ακομπλεξάριστος (..αλήθεια.. υπάρχει τέτοιος άνθρωπας ;!!) είναι καταδικασμένος στην αφάνεια ..stealth θα είναι ο καψερός χωρίς ένα μικρό κομπλεξάκι να τον θυμόντε οι αλλοινοί ... "Ο Stam που δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει μωρέ;!!" .."έλα ρε !! η Σούλα η Ψωνάρα!!" .. "ξέρεις ρε για ποιόν μιλάω!! ..για τον Μπάμπη, τον κολλημένο με την καθαριότητα!"
..το κόμπλεξ είναι μεγάλη υπόθεση την σήμερον (..και την εχθές ήταν αλλά η σήμερον είναι πχιο σημαντική)
...γι 'αυτό κοίτα να βρεις ένα καλό!!
..να 'χουν να λένε για σένα!!
Edit:
..μη σε ρωταει η γκόμενα, "αχ και τι κόμπλεξ έχεις;!!!!!"
..και να ντρέπεσαι να απαντήσεις!!!
..βρες κάτι εντυπωσιακο!!
.."που λες φιλαράκι! ..έχω βρεί ένα κόμπλεξ.. πολύ power!! ..καμιά γκόμενα δεν μπορεί να αντισταθεί!!"
.." Τι λε ρε ανυπέρβλητε μεγιστάνα των κόμπλεξ!!! ..για πε το μας και μας!!!"
..."Α πα πα !! δεν γίνεται !! ..έχω κόμπλεξ"!!!

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

31 and counting..


.. ο παππούς, ήταν το πρώτο παιδί της προγιαγιάς μου που επέζησε ..είχε χάσει πολλά.. και έτσι τον ονόμασαν Σταμάτη .. το κακό είχε σταματήσει. 54 χρόνια μετά έγινα ο δεύτερος Σταμάτης ... πριν από μένα, η μάνα μου έχασε και αυτή δυο νεογέννητα μωρά!
..Αυτά για το όνομα ..ούτε Γιωργάκης ούτε Μάκης ούτε Λάκης! ..ινδιάνικα πράγματα ..
..οι ξένοι που με ρωτάν oh! what a strange name! ..παθαίνουν ένα freak out μόλις μαθαίνουν τι και πως..
21 Ιουνίου 1978 ...μια μέρα μετά τον σεισμό της Θεσσαλονίκης, ανέπνευσα τον πρώτο μου αέρα στις Σέρρες ..θερινό ηλιοστάσιο.. η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου .. η τελευταία μέρα των διδύμων.
..ταγμένο με είχε η μάνα μου στον Άγιο Γεώργιο, και έτσι με βάφτισαν στην ομώνυμη εκκλησία του διπλανού χωριού ... μαζί με έναν μικρό τσιγγάνο! ..στην ίδια κολυμπήθρα, στο ίδιο νερό (μόλις παω χωριό θα ποστάρω και φωτό!) ..δεν ξέρω ποιός είναι, πως τον λένε, που ζει, τι κάνει ..αλλά μοιραστήκαμε το ίδιο νερό ...τσιγγάνος τιμής ένεκεν λοιπόν!
31 χρόνια με απ' όλα! Αφρική, Ελλάδα, χωριό, πόλη, άλλη πόλη, Φ Ι Λ Ο Ι (..είμαι πλούσιος!), φόλες, πίκρες, χουνέρια, τα δόντια του χάρου από κοντά 2 -3 φορές (..έχει τερηδόνα)...
..ΜΟΤΟ..
..ΔΙΚΗ μου δουλεια..
..γυναίκες ....
..από τα "Καλά κορίτσια" ..τα είδαμε τα χαϊρια μας !! ..για "καλά κουσούρια" πρόκειται και τίποτα άλλο! (..άντε να κανετε την μάνα σας περηφανη ..και μετα γηροκομήστε την!)
..με τα "Κακά" (δε φανταζεσαι!) κορίτσια ..έγινα άνθρωπας!! ..ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ φχαριστω!

..και έχεις την ......... να σου πετάει :
..αχ! πως νιώθεις που μεγαλώνεις βρε Stam;!!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
31 and counting ο Higlander!!!

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

..Μαντήλες ...



..στην πόλη μου, στην δουλειά μου, στους δρόμους που γυρνώ ..βλέπω πολλά..
..στη ζωή μου ..θέλω να πιστεύω ότι έχω δει αρκετά .
..λίγα μου τραβαν πλέον το ενδιαφέρον, και ακόμη πιο λίγα με συγκινούν αρκετά για να τα ξανακοιτάξω ...
..υπάρχει όμως κάτι, που το βλέπω όλο και πιο συχνά και είναι απο τα λίγα πράγματα που με ανατριχιάζουν!

..ΜΑΝΤΗΛΕΣ ..
...μαντήλες χωρίς θρησκεία ... μαντίλα φορά και η γριά που κάνει το σταυρό της, και η καλόγρια που κατέβηκε απο το μοναστήρι ( ΣΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!)
..μαντήλα φορά και η φοιτήτρια απο την κομοτηνή, μαζί με το τζινάκι και το ωραίο μπλουζάκι .. μαντήλα φορά και η μουσουλμάνα από την κάποια γωνιά του κόσμου ..

..μαντήλες χωρίς μαντήλια ... τα κοριτσάκια που βγαίνουν απο το κατηχητικό με καλυμμένο μέχρι τον καρπό τους ...και σας πληροφορώ ότι έχει βρεθεί γυναίκα που μου είπε .. "τις προτιμάς να γυρνάν ξεβράκωτες;!" ΝΑΙ!! ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ!!

..μαντήλες στα μυαλά .. και εδώ δεν χρειάζεται κανένα παράδειγμα ...καμία περιγραφή ..

..προσπαθούν να είναι άνετες μέσα στη βουή της πόλης, να με πείσουν ότι είναι επιλογή τους ... ότι δεν έχουν πρόβλημα .. και δεν θα πρέπει να έχω και εγώ ...
..ελα όμως που έχω!!!
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! ..ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ.. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
..βλέπεις ...προσβάλλει το είδος μου ...προσβάλλει εμένα!
..νιώθεις αμαρτωλός που γεννήθηκες άνθρωπος; ...σ' αρέσει να φιλάς χέρια και να κάνεις τεμενάδες;
..Ντρέπεσαι που γεννήθηκες γυναίκα; ΠΑΝΕ ΨΟΦΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!
... εντάξει .. δεν φταίς εσύ ...έτσι σε μεγαλώσανε ..ΨΟΦΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ..όσο το ανέχεσαι .. όσο το δικαιολογείς ..θα σε φτύνω!
..όσο θα υπάρχεις ..θα μεγαλώνεις και τα παιδιά σου έτσι ... και γι΄αυτό σε αφήνουν να ζεις ..μόνο γι΄αυτό ...για να ξεπετάς παιδιά!
..αφορμή γι΄αυτά ;
..έβλεπα εικόνες από το ΙΡΑΝ ..έβλεπα γυναίκες να προσπαθούν να αντισταθούν στο κουκούλωμα, στη βία, στην περιφρόνηση ... φίλοι Ιρανοί ..είστε και γαμώ τους μάγκες που την λέτε στους Αμερικάνοι και δεν μασάτε μία ...αλλά όταν βλέπω πως φέρεστε στις γυναίκες σας ρε (................ δε βρίσκω κατάλληλη βρισιά ..) ΨΟΦΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!

..ποιός είναι αυτός που θα πει ότι αντέχει να βλέπει αυτά τα μάτια ...ποιός θα τολμήσει να τα κοιτάξει !
..ΟΧΙ ΡΕ ΚΤΗΝΗ !!!


..έχουν πεθάνει άνθρωποι, έχουν γραφτεί βιβλία, έχουν γίνει επαναστάσεις ...κι όμως .. είμαστε στο 2009 και ο μεσαίωνας καλά κρατεί !! ...
..λιθοβολισμοί, κρεμάλες, μαστιγώματα και ταπεινώσεις .. άρνηση στο δικαίωμα να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυτό που γεννήθηκες ...
....μην κοιτάτε αλλού .. το σύμβολο όλων αυτών ... η μαντήλα!!
.. πόσο ακόμη θα σε κρύβουν απο τον κόσμο;!!

Υ.Γ. περιμένω τον πρώτο που θα τολμήσει να μου πει ότι είμαι ρατσιστής και έχω φοβία με το Ισλάμ και άλλα τέτοια ....ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΩ!! ...έχω ζήσει 2 υπέροχα χρόνια της ζωής μου στο Ζαϊρ και άλλα 2 εξίσου υπέροχα στο Σουδάν .. έπαιζα, έτρωγα, κοιμόμουν και ζούσα με ανθρώπους άλλου χρώματος, άλλης θρησκείας..ανέπνευσα τον αέρα τους και ατένισα τον ούρανό τους .. ένα κομμάτι του μυαλού και της ψυχής μου είναι απο εκεί..

Υ.Γ. 2 το χειρότερο και πιο εξοργιστικό είναι ότι οι ίδιες οι "πολιτισμένες" γυναίκες στις χώρες τους, αναλώνονται σε ότι βλακεία τους πασάρουν τα ΜΜΕ και τα trends ...και έχουν ξεχάσει αυτά που τραβούσαν οι μαναδες και οι γιαγιάδες τους .. κανείς δεν λέει τίποτα ..κανείς δεν κάνει τίποτα ..λες και υπάρχει άνθρωπος ..υπάρχει γυναίκα που της αρέσει να την κρύβουν ..να την κουκουλώνουν ..

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΚΙΧ ΚΙΧ ΚΙΧ ΚΙΧ !!!

..λένε ότι όταν κινδυνεύεις, όλη σου η ζωή περνά μπροστά απο τα μάτια σου σε λίγα δευτερόλεπτα..
...Μαλακίες!!! ..μερικά nanosecond χρειάζονται για να περάσει απο μπροστά σου... και μάλιστα όχι ΟΛΗ η ζωή σου, αλλά μερικές στιγμές που δεν θυμόσουν και δεν ήξερες καν ότι της είχες ζήσει ..απο σπόρι, μέχρι μια άσχετη στιγμή που περπατούσες στον δρόμο στα 16 ..τα υπόλοιπα 1-2-3 δευτερόλεπτα ...δεν σκέφτεσαι τίποτα ..αναμένεις το αναπόφευκτο και σου φαίνονται αιωνιότητα!! (προλαβαίνεις να δεις και να παρατηρήσεις, το χαιμαλί στον καθρέφτη του μπάρμπα που κάνει αναστροφή, την πινακίδα του ..μέχρι και τι μάρκα ζάντες είχε ένας, είχα προλάβει να δω!)
..trust me ... έχω βαρεθεί να το ζω, μοτοσυκλέτα οδηγώ !!
..και αυτό, αφ'ενός με ωθεί στο να πιστοποιήσω την απόλυτη μέθοδο ψυχανάλυσης που θα φέρει το όνομά μου και θα συνίσταται στην ανάσυρση απο τα τάρταρα της μνήμης αναμνήσεων και σκηνών, επ' απειλή βέβαιου, ξαφνικού, οδυνηρού και απρόσμενου θανάτου ..
..θα λεει ο ψυχο..ότι νά'ναι .
.."ΩΡΑΙΑ! ηρεμήστε! όπως είδατε δεν πάθατε τίποτα που σας πετάξαμε απο την ταράτσα! ..σας είχαμε δεμένο! ...για πείτε μου τώρα, τι πέρασε απο το μυαλό σας;!!!

..και αφ' ετέρου με κάνει να απορώ πως την έχω γλιτώσει μέχρι σήμερα, και να θαυμάσω το μεγαλείο της ανθρώπινης φύσης!!
..μόλις ο εγκέφαλος αντιληφθεί ότι τον ηπιες, ..την έκατσες την βάρκα, ..την στρούμφισες, ..τρως τα τελευταία ψίχουλα απο τα ψωμιά σου.. αναλαμβάνει αυτός τον έλεγχο και σε αφήνει απλό θεατή του κορμιού σου!
..προετοιμάζει το σώμα για το επικείμενο χτύπημα .. σφίγγεσαι ασυναίσθητα, ψιλοσταματά η κυκλοφορία του αίματος, και τρως μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δόση αδρεναλίνης κατευθείαν στη καρδιά (..για να σύνεχίσει να λειτουργεί ότι και αν πάθεις)
..και εσύ κοιτάς ανήμπορος να αντιδράσεις ...ο έλεγχος του σώματος σου δεν σου ανήκει πια .. παρατηρείς με γουρλωμένα μάτια, θέλεις να φωνάξεις και δεν μπορείς, θέλεις να κουνηθείς και δεν γίνεται ..
..θα ακούσετε άτομα μετά απο τρακαρίσματα και ατυχήματα να λεν ότι κατά τη διάρκεια είχαν παγώσει, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα ... ε, αυτό λέμε
...και όταν για κάποιον ανεξήγητο λόγο την γλιτώσεις, αντί να χαλαρώσεις και να πεις "ΟΥΦ!" δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, η καρδιά σου βαράει σαν πολυβόλο (..από την αδρεναλίνη που λέγαμε) ..και ο κρύος ιδρώτας σε έχει λούσει πατόκορφα ...μετά απο αρκετή ώρα και αφού ο εγκέφαλος έχει λάβει damage report από όλο το σώμα, και σημάνει false alarm αρχίζεις να ηρεμείς ..
..μου ξανασυνέβη (..τι πρωτότυπο!) πριν απο λίγες μέρες, και ξανασκέφτηκα τι παίζει με εγκεφάλους, ενστικτα, συνειδητό και ασυνείδητο.... άστα να πάνε!!

..πάντως καλού κακού ...πριν ξεκινήσεις για οτιδήποτε κάνε και μερικά ΚΙΧ ΚΙΧ ΚΙΧ
..θα έχεις προλάβει τουλάχιστον να πεις ΚΙΧ!!

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΔΑΝΑΗ !


...την Δανάη την γνώρισα καλά πέρισυ το καλοκαίρι, όταν ταξιδέψαμε μαζί στα Γιάννενα για μια συναυλία του Steve Wynn (..γνωρίστε τον!) ..
..η Δανάη είναι απο τα 2-3 πιο δυνατά άτομα που είχα την τιμή να γνωρίσω .. ψυχικά, σωματικά, νοητικά ...και κυρίως για τον σημαντικότερο λόγο και παράγοντα που με κάνει να χαρακτηρίζω κάποιον ΔΥΝΑΤΟ...
...ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΗΣ
(...πιστέψτε με .... Π Ο Τ Ε και με ΤΙΠΟΤΑ!)
...η Δανάη είναι (..και χειμερινή!) κολυμβήτρια Μαραθωνίων αποστάσεων ..ανυπομονεί να λαμβάνει μέρος σε διοργανώσεις όπως ο διάπλους του Μεσσηνιακού, του Τορωναίου (Χαλκιδική είναι αυτό) και κάτι άλλα ψιλά ... 20 - 30 χιλιόμετρα κολύμπι στα ανοιχτά κάθε φορά .. μου έχει προτείνει πολλές φορές να προπονηθώ μαζί της ...αλλά μάλλον η κωλοδουλειά, η κωλοπόλη και όλα τα ..κωλό , με έχουν μαλθακέψει πολύ ... και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον ήταν η πρώτη φορά που ψιλομάσησα και δεν έκανα - δοκίμασα κάτι!! ..η εν λόγω προπόνηση περιλαμβάνει (για χειμώνα μιλάμε, Ιανουάριο Φεβρουάριο!) ξύπνημα και ξεκίνημα στις 6 το πρωί για χαλκιδική (καμιά 40 - 50 χλμ με το αμάξι) κολυμπι κανα δυο ώρες στη θάλασσα και στις 8 πίσω στην πόλη για δουλειά !!
(..Δανάη, μόλις γυρίσεις και ξαναρχίσεις, count me in!)
..και τώρα στο ψητό ..
η Δανάη, έγινε στις 9-6-09 η πρώτη ελληνίδα που διέσχισε κολυμπώντας το Γιβραλτάρ!!
..η Δανάη έβαλε ΟΛΑ τα λεφτά απο την τσέπη της (..και ήταν πολλά ...πάρα πολλά!) επειδή κανένας στην Θεσσαλονίκη (από τα κωλοκάναλα μέχρι τις κωλουπηρεσίες) δεν δέχτηκε να βάλει ένα φραγκάκι για χορηγία
...η Δανάη κολύμπησε 2ο χιλιόμετρα, αντί για 16 που είναι η κανονική απόσταση, σε 4 ώρες και 48 λεπτά λόγω ρευμάτων... η θάλασσα ήταν παγωμένη, συναντήθηκε με ένα κοπάδι δελφίνια, με έναν καρχαρία (..η ίδια δεν θέλει να το παραδεχτεί, αλλά όταν λεει ότι μια μεγάλη μαύρη φιγούρα σταμάτησε 5 μέτρα κάτω της και την παρατηρούσε για ώρα.. μάλλον δεν επρόκειτο για συναγρίδα!) και τέλος με ένα κοπάδι καβούρια (..διαπίστωσε ότι υπάρχουν καβούρια που κολυμπούν μεσοπέλαγα!!) τα οποία της κάναν ντου!! ..αλλά τελικά τα κατάφερε!! ΜΟΝΗ ΤΗΣ και με την παρέα και βοήθεια καλών φίλων!!

..η Δανάη γυρίζει την τρίτη ... θα την δείτε και θα την ακούσετε σε διάφορα κανάλια (μετά το κατόρθωμα την θυμήθηκαν όλοι!!)

Υ.Γ. για την Δανάη έχω δημιουργήσει ένα γκρουπ στο facebook .. γράψτε GO DANAI !! και θα το βρείτε

Υ.Γ. 2 ..στην φωτό και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της θα την δείτε να φορά μπλουζάκι " δΓιαμάντια" ...είναι η ραδιοφωνική εκπομπή του Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Υ φίλου Γιάννη Σημαντήρα (κλίκ εδω ) μέσω της οποίας και του οποίου γνώρισα, κοντά σε άλλους απίστευτους φίλους, και την Δανάη ...


Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΑΚΟΝΤΙΑ !



..60 με 80 αυτόχθονές έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής στο Περού ...και 22 (..λεει η αστυνομία) αστυνομικοί ..οι 7 απο αυτούς..με ακόντια!!

...ΜΕ ΑΚΟΝΤΙΑ!!!

..είμαι στην Ελλάδα του 2009 και έχω το θράσσος να λεω ότι αγωνίζομαι (..για τι;! για το σαρκίο μου και μόνο!..) και κάποιοι έχουν τ'αρχίδια να απαντάν στις σφαίρες με ακόντια!!

..ΜΕ ΑΚΟΝΤΙΑ !!!!

..φρέσκες οι εκλογές και η "οικολογία" αχνίζει ακόμη ..οικολόγοι της πόλης και του γραφείου (..κανείς τους δεν είπε τίποτα για τους ιθαγενείς που χάθηκαν, που χάνονται, που δεν μασάν να χάνονται).. δράσεις και λύσεις για καθαρές μορφές ενέργειας, και ανακύκλωση και οικολογική συνείδηση και παπαριές αεράτες .. την ώρα που φυλές ποτίζουν τη γή με αίμα για να υπερασπιστούν ΟΧΙ το σπίτι τους, το οικόπεδό τους, την εταιρεία τους, το βιός τους (..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!) ..αλλά τη γή και το δάσος του ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ!!

..ΜΕ ΑΚΟΝΤΙΑ !!!!!!!

..κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι, κανείς δεν έκανε τίποτα, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!! ..μη τολμήσετε, μη διανοηθείτε να τους "Συμπαρασταθείτε" με τους ηλίθιους και άχρηστους τρόπους σας!! ..δεν έχουν αυτοί ανάγκη την δική σας συμπαράσταση ..ΕΣΕΙΣ έχετε τη δική τους! ..ΔΕΝ μπορώ να τους βοηθήσω .. κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσεις ουσιαστικά..κανείς δεν μπορεί να τους στείλει ΟΠΛΑ και σφαίρες για να κεράσουν τους φασίστες που μοίρασαν τη γή ΤΟΥΣ .. αλλά δεν πειράζει ..δεν έχουν ανάγκη ..τα βγάζουν πέρα και

..ΜΕ ΑΚΟΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!

...για κάτσε τώρα (..βρες λίγο χρόνο απο τη δουλειά και το τρέξιμο!)και σκεψου..
ΕΣΥ !!
..ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ;!!!!

..αυτοί έχουν ακόντια, κάποιοι άλλοι παλαιστίνιοι πέτρες ..εσύ ..τι σκατά έχεις ..τι σου απέμεινε να ρίξεις;!!

Υ.Γ. Οι υπέροχοι άνθρωποι με τα ακόντια ΝΙΚΗΣΑΝ! ..σήμερα το πρωί πάγωσε ο νόμος που παραχωρούσε τη γη και τα δάση στην εκμετάλλευση (δειτε εδώ
Υ.Γ. 2 δεν χρειάζεται να ξέρεις Ισπανικά για να καταλάβεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι λεει ο άνθρωπος στο βίντεο ...
http://www.aidesep.org.pe/ ...η οργανωση των αυτοχθόνων του Περού

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Συναρπαστική στασιμότητα!


..αφιερωμένο!!

Ε παιδιά!! ..να πω και 'γω τις βλακείες μου για τις €εκλογές;!!
..άντε ρες σεις!! ..μόνο εγώ δεν μίλησααα!!

..το λοιπόν για άλλη ακόμη μια φορά, καταφέρατε να είστε ΟΛΟΙ ευχαριστημένοι!!!
ΟΛΟΙ όμως!!
..το φαινόμενο αναγκάζει τον ΟΗΕ, την CIA την KGB τον ΟΓΑ το ΤΣΑ να αρχίσουν έρευνες (..γονίδια, σταγονίδια, πορνίδια) για την αιτία του "Everyone Happy" φαινομένου της Δημοκρατίας της Ελλάδας ώστε να το μεταφυτέψουν και σε κάτι άλλους απροσάρμοστους να βγάλουν τον σκασμο..
..σε αυτές τις εκλογές λοιπόν ..
..οι εθνικιστές πανηγυρίζουν γιατί την είπαν στους αριστεριστές που τους την λέγαν για τους μετανάστες και οι αριστεριστές απο την πλευρά τους πανηγυρίζουν επειδή τους είπαν "Κάτω τα ξερά σας απο τους μετανάστες" ...και οι μετανάστες στ@ρχιδι@ τους ...πάλι στην πείνα
..κάποιοι εκπλήρωσαν τις οικολογικές τους υποχρεώσεις ..έστειλαν τον Τρεμόπουλο στην Ευρωβουλή ..και καθάρισαν ..καθαρίζει για πάρτη τους ο Shakerman ..
..ο Catman κόντεψε να ξεπεράσει τον Μάνο (..χωρίς πλάκα!!)
..ο Βεργής έκανε ιστορικό ρεκόρ
..τα Μ-Λ, Λ-Μ Λου Λου, Τσου Τσου γκρουπούσκουλα επιβεβαίωσαν την γρανιτένια συσπείρωση ΚΑΙ των 8 μελών τους
..όσοι ψήφισαν λεν ικανοποιημένοι ότι ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ (..ότι μπορούσαν τουλάχιστόν)
..όσοι ΔΕΝ ψήφισαν, βούτηξαν ανακουφισμένοι στη θάλασσα με την ευκαιρία της ανάπαυλας (..και άφησαν όσους ψήφισαν και τις γριές που τις έστειλαν να ψηφίσουν να κάνουν τη βρωμοδουλειά)
..χιλιάδες εκατομμύρια λιγούρια πήραν με λαχτάρα το εισιτήριο απο το κόμα (..μαζί με friskies για 2 μέρες.. μη μας ψοφήσουν στο ταξίδι τα κομματόσκυλα!) για να παν στο χωριό!! ...ε μια που θα είναι εκεί θα ρίξουμε και το φακελάκι που μας έδωσαν ..δε γαμιέται!
..τα κανάλια κάναν την καλύτερή τους!
..Το ΚΚΕ σταθερό σαν το χέρι που κρατά το σφυροδρέπανο (..παρένθεση : μήπως είναι καιρός το σφυροδρέπανο να προσαρμοστεί στην σύγχρονη εποχή και να γίνει ...ποντικο - πληκτρολόγιο ή κινητο - ..σκέτο ; ...θα έκανε θραύση!! ..εμπρός της γής οι κομπιουτεραριοι!!)
..το ΠαShok ...εντάξει ..χάρηκε αδιάφορα
..η ΝΔ πήρε το μύνημα
..και όλοι οι υπόλοιποι ...πήραμε τον πούλο!!

Γιούχου my €uropean friends ...and enemies!!

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

..πάρτε και το original!


..επειδή σας είδα πολύ ξινιστήκατε με το remix του hypnotic tango παρκατω ..αρπάτε και το original απο τα ανεξερεύνητα βάθη του '80 για να δείτε περι οποίου τεφαρικίου μιλάμε!!
..ρε αμα σας λεω!! ..το remix είχε και καναν κώλο!!
..όσοι βαρ(γ)ιέστε τον ξενέρωτο τον γερμανό στην αρχή.. πηγαίνετε κατευθείαν στο 1:00 (λεπτό είναι αυτό!) και απολαύστε!!

Υ.Γ. Σέβια, τιμές, respect και τα συναφή.. ανήκουν δικαιωματικά στον George που τα ξετρυπώνει!!! ..αυτό το παιδί είναι καγκουρο- αρχαιολόγος!!!


Υ.Γ. 2 ..εντάξει, εντάξει ..απο άυριο θα σοβαρευτώ!! (..λέμε τώρα!) όμως προκειμένου να αρχίσω να γράφω για τις εκλογές και τα τοιάυτα ..καλύτερα αυτά!

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

..break



...ένα κάποιο δροσερό τραγουδάκι, έτσι για διάλλειμα ...

Υ.Γ. ναι, ναι ..το ξέρω! ..οι δυο τύποι στην αρχή είναι τετράθλιοι .. ακούγεται όμως όπως πρέπει για την παραλία!

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Evolution...

..ρε που (δεν) φτάσαμε ρε!!

..και φτάσαμε στο σωτήριο έτος 2009 και υπάρχουν ΑΚΟΜΗ ζωντόβολα και μοσχαροκεφαλές, που θέλουν να μας πείσουν ότι ο καλός θεούλης μας έκανε καθ' εικόνα και καθ' ομοίωση και ότι η θεωρία της εξέλιξης δεν ισχύει !!!
..εντάξει .. το καταλαβαίνω ..για εσάς προφανώς δεν ισχύει ..ο εγκέφαλος σας έχει παραμέινει στάσιμος στο "δεν ξέρω και 'γω πόσα" εκατομμύρια χρόνια π.Χ. ..αλλά ποιός σου έδωσε το δικαίωμα ρε υπόδειγμα χαϊβανιού να θέλεις να το επιβάλλεις και στα σχολεία!
..άντε κάνε τώρα παιδί!! ..και στείλτο σχολείο με τα βλαστάρια των ΜΑΟ ΜΑΟ *
- Τι κάνατε παιδί μου Αναξίμανδρε στο σχολέιο σήμερα;!!
- Κατ' αρχάς δεν με λένε πιά Αναξίμανδρο!! ..αυτό είναι βλάσφημο και μιαρό όνομα! ..ο ιεροδιδάσκαλος με βάπτισε Ιεζεκιήλ ..που είναι όνομα αγιασμένο απο τις γραφές!!
- ΤΙ ΕΙΝ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ!!
- Δεν είμαι καθόλου βλαμμένο!! ..και αν θέλεις να ξέρεις σε κατέδωσα και στην ιερατική αστυνομία για εκείνα τα αιρετικά βιβλία που κρύβεις! ..ξέρεις.. εκείνα που λεν οτι η γη είναι σφαιρική και κάτι αρχαίες ιστορίες!
- ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΕ!! ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ;!!!
- Πατέρας μου είναι ο επουράνιος !!
- ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!
- Ο Πάτερ Ίτσας .. ο πνευματικός μου!

...από την άλλη .. άντε να εξηγήσεις σε άνα παιδί ότι ο ικανότερος επιβιώνει ... "Ο ικανότερος σε τι;!!¨ ..θα σε ρωτήσει ... και άντε να του απαντήσεις οτιδήποτε άλλο εκτός απο "Ο ικανότερος στην πουστιά.."
..κάτσε σπούδαζε και μάζευε γνώσεις και χαρτιά και ότι θέλεις ..θα βρεθεί ένα τσουτσέκι που το σοϊ του ήξερε να ψηφίζει εδώ και χρόνια, θα φαει την θέση την καλή .. και ξόδευε εσύ λεφτά για κορνίζες στα πτυχία
..είσαι γυναίκα; ..κάτσε δούλευε και δείχνε την αξία σου .. μέχρι να σκάσει μύτη το αρχετυπικό πουτανάκι που αντι για την αξία θα δείξει μπούτι και βυζί ... και άντε, τον πούλο και ΄συ
..κάτσε δούλευε!! ..δούλευε να πλερώνεις γαμησιάτικα, και ο άλλος παραδίπλα να πουλάει αερα και παπάτζα και να χασκογελάει με την πάρτη σου
...η λίστα είναι ατελείωτη

..άντε βοήθεια μας!