Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ!!


..τι έγινε παιδάκια;! ..φάγατε καλά;!!

..αποφεύγω να γράφω για θέματα αφορούντα την πολιτικήν κατάστασιν της πατρίδος σε τούτο 'δω το blogιον .. δεν θέλω εγώ να μπλέκω με τέτοια πράγματα!! ..ένας φιλήσυχος μαγαζατωρ είμαι (..γαμώτο!! ..ακόμη δεν έχω γίνει νοικοκυραίος!! ..αλλά που θα πάει!)
..αλλά τα γεγονότα που συνταράσουν το τελευταίο διάστημα και την τελευταία αγροικία ..το τελευταίο ταπεινό υπόγειο ..
..επιτάσουν και επιβάλουν να ενωθούμε και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας ..
..είναι πλέον ζήτημα εθνικής επιβίωσης! ..σε όλο και περισσότερες θηλάζουσες μητέρες κόβεται το γάλα απο την στεναχώρια!! ..ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ!!
..ναι ... για τους άνεργους του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ μιλάω κυρίες και κύριοι !!
..θα το καταλάβατε άλλωστε
.. είναι θέμα εθνικής επιβίωσης και πάλι!! ..πως θα προοδεύσει η χώρα ..πως θα βάλουν οι έλληναι και ελληνίδαι ένα κομμάτι ψωμί στο στόμα τους ΧΩΡΙΣ τις 150.000 θέσεις εργασίας που εξαγγειλοντο εβδομαδιαίως από την σεβαστότερη ελληνική εφημερίς;!!
..η ανεργία θα βαρέσει tilt !!
..πως θα προκόψει η ελληνική ύπαιθρος χωρίς τα έργα που μόνο η εφημερίς τούτη εντόπιζε και εγκαινίαζε;!!
..μα πάνω απ' όλα είναι θέμα αχαριστίας της πατρίδος και του έθνους στα 150 (..κάπου τόσοι δεν είναι;!!) άξια τέκνα της πατρίδος που άοκνα και αγόγγυστα πρέσβευαν και ευαγγελιζόταν τον νεοφιλελευθερισμό και την ελεύθερη οικονομία τόσα χρόνια ...
.. μέχρι που έφαγαν την παντόφλα της ελέυθερης αγοράς στη μάπα πριν προλάβουν να βογγήξουν για το αγγούρι του νεοφιλελευθερισμού στον κώλο!!
ΠΟΙΟ!! ΑΥΤΟΙ!! ..αυτοί που ήταν το κράτος ...μέχρι που το κράτος τους πούλησε σε αυτούς τους κακούς τους πλούσιους που βαρέθηκανα να χάνουν λεφτά !!
(..ρε ένα περίεργο πράγμα!! ..καναν πλουσιο που να του αρεσει να χανει λεφτά δεν εχω συναντησει ακομη!!)
...ωστόσο χαίρομαι ελληνόπουλα!! (..και ελληνόψαρα!!) ..γιατί αυτή τη φορά δεν το αφήσαμε έτσι!!
..ΟΛΑ τα MME αντέδρασαν!! Μεθοδικά, συνεχόμενα και επιτακτικά κάνουν σαφές (εδώ και καμιά βδομάδα) οτι ..
..ΑΥΤΟΙ οι εργαζόμενοι δεν έπρεπε να μείνουν στον δρόμο!!
ΟΧΙ!! ..αυτοί δεν ήταν ναυτεργάτες.. αγρότες.. εργάτες .. εργαζόμενες γυναίκες ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ !! ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!
..όλοι ειμεθα συμπαραστάτες στον δίκαιο αγώνα τους !!
..και εγώ ..και η Βασιλική όταν γυρίζει ψόφια απο τη δουλειά καλοκαιριάτικα ..και ο Δημήτρης που άφησε την παλιά του δουλειά ..και ο George που ΔΕΝ παίρνει βαρέα, επικίνδυνα και ανθυγιεινά, και ο Ηλίας που βλέπει το σπίτι του κάθε Κυριακή .. και άλλοι τόσοι!!
..εμείς ΔΕΝ θα σας αφήσουμε έτσι!!
..κάτι θα βρούμε για να σας βολέψουμε!!
..μια σκέψις είναι : "ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ;!!" ..
..αλλά από την άλλη ...Ποιός σας γαμάει και σας ;!!
..μια άλλη ..καλύτερη ..και ενδεικτική του σεβασμού που έχουμε για την προσφορά και τον αγώνα σας .. είναι να σας παραχωρήσουμε τις θέσεις του ΑΣΕΠ που είχατε μοιράσει και προορίζαμε για τους εαυτούς μας ..για να βολευτείτε ΕΣΕΙΣ!!
..εγώ προσωπικά παραχωρώ μια θέση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΟΥ στο δημοτικό διαμέρισμα Ανω Κατωχωρίου που είχα κυαλάρει !!
... καλή συνέχεια στον αγώνα αδέρφια !!

1 σχόλιο:

Poulman είπε...

Μιλάς για τά ΑΡΔ-ακια; Εκ του Αλήτες Ρουφιανοι Δημοσιογράφοι και κατάληξη -ακια γιατί μια χούφτα είναι-δεν είναι συνολικά οι αληθινοί δημοσιογράφοι ενώ αυτοί αναμασούν τις ειδήσεις των πρώτων ή σκαρφίζονται δίκες τους (βλέπε συνάντηση Ερντογαν-Καραμανλή). Αλλά όσο υπάρχει η Μαστούρα του Μικρομεσαίου Ελληνα (ΜΜΕ) πούστη-ρίζεται στα φράγκα μεγάλο-καρχαριών, εφοπλιστών και λαμογιων της πολιτικής, δεν θα έχουμε πότε αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση. Αλλά καλά να πάθουν τα άρδ-ακια. Όταν έτρωγαν το παντεσπανι απ'τα χέρια των "μεγάλων", τότε ήταν καλά. Τότε ήταν ωραίοι και μάγκες. Όταν συγκαλύπταν τις βρώμιες των αφεντικών τους δεν τους ένοιαζε. Να δούμε τώρα. Θα ξεμπροστιασουν κανέναν μεγάλο-αλήτη; Αλλιώς, μη περιμένουν συμπαράσταση από το λαό που κορόιδευαν τόσα χρόνια.