Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΔΑΝΑΗ !


...την Δανάη την γνώρισα καλά πέρισυ το καλοκαίρι, όταν ταξιδέψαμε μαζί στα Γιάννενα για μια συναυλία του Steve Wynn (..γνωρίστε τον!) ..
..η Δανάη είναι απο τα 2-3 πιο δυνατά άτομα που είχα την τιμή να γνωρίσω .. ψυχικά, σωματικά, νοητικά ...και κυρίως για τον σημαντικότερο λόγο και παράγοντα που με κάνει να χαρακτηρίζω κάποιον ΔΥΝΑΤΟ...
...ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΗΣ
(...πιστέψτε με .... Π Ο Τ Ε και με ΤΙΠΟΤΑ!)
...η Δανάη είναι (..και χειμερινή!) κολυμβήτρια Μαραθωνίων αποστάσεων ..ανυπομονεί να λαμβάνει μέρος σε διοργανώσεις όπως ο διάπλους του Μεσσηνιακού, του Τορωναίου (Χαλκιδική είναι αυτό) και κάτι άλλα ψιλά ... 20 - 30 χιλιόμετρα κολύμπι στα ανοιχτά κάθε φορά .. μου έχει προτείνει πολλές φορές να προπονηθώ μαζί της ...αλλά μάλλον η κωλοδουλειά, η κωλοπόλη και όλα τα ..κωλό , με έχουν μαλθακέψει πολύ ... και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον ήταν η πρώτη φορά που ψιλομάσησα και δεν έκανα - δοκίμασα κάτι!! ..η εν λόγω προπόνηση περιλαμβάνει (για χειμώνα μιλάμε, Ιανουάριο Φεβρουάριο!) ξύπνημα και ξεκίνημα στις 6 το πρωί για χαλκιδική (καμιά 40 - 50 χλμ με το αμάξι) κολυμπι κανα δυο ώρες στη θάλασσα και στις 8 πίσω στην πόλη για δουλειά !!
(..Δανάη, μόλις γυρίσεις και ξαναρχίσεις, count me in!)
..και τώρα στο ψητό ..
η Δανάη, έγινε στις 9-6-09 η πρώτη ελληνίδα που διέσχισε κολυμπώντας το Γιβραλτάρ!!
..η Δανάη έβαλε ΟΛΑ τα λεφτά απο την τσέπη της (..και ήταν πολλά ...πάρα πολλά!) επειδή κανένας στην Θεσσαλονίκη (από τα κωλοκάναλα μέχρι τις κωλουπηρεσίες) δεν δέχτηκε να βάλει ένα φραγκάκι για χορηγία
...η Δανάη κολύμπησε 2ο χιλιόμετρα, αντί για 16 που είναι η κανονική απόσταση, σε 4 ώρες και 48 λεπτά λόγω ρευμάτων... η θάλασσα ήταν παγωμένη, συναντήθηκε με ένα κοπάδι δελφίνια, με έναν καρχαρία (..η ίδια δεν θέλει να το παραδεχτεί, αλλά όταν λεει ότι μια μεγάλη μαύρη φιγούρα σταμάτησε 5 μέτρα κάτω της και την παρατηρούσε για ώρα.. μάλλον δεν επρόκειτο για συναγρίδα!) και τέλος με ένα κοπάδι καβούρια (..διαπίστωσε ότι υπάρχουν καβούρια που κολυμπούν μεσοπέλαγα!!) τα οποία της κάναν ντου!! ..αλλά τελικά τα κατάφερε!! ΜΟΝΗ ΤΗΣ και με την παρέα και βοήθεια καλών φίλων!!

..η Δανάη γυρίζει την τρίτη ... θα την δείτε και θα την ακούσετε σε διάφορα κανάλια (μετά το κατόρθωμα την θυμήθηκαν όλοι!!)

Υ.Γ. για την Δανάη έχω δημιουργήσει ένα γκρουπ στο facebook .. γράψτε GO DANAI !! και θα το βρείτε

Υ.Γ. 2 ..στην φωτό και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της θα την δείτε να φορά μπλουζάκι " δΓιαμάντια" ...είναι η ραδιοφωνική εκπομπή του Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Υ φίλου Γιάννη Σημαντήρα (κλίκ εδω ) μέσω της οποίας και του οποίου γνώρισα, κοντά σε άλλους απίστευτους φίλους, και την Δανάη ...


6 σχόλια:

dsquared είπε...

Δαναη keep swimming!
din

tsaousa είπε...

Τρομερή η Δανάη.
Άλλη μια παντόφλα στη μαπα το γεγονός πως τα πλήρωσε όλα από την τσέπη της!

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

άψογη!

Poulman είπε...

Καλα εκανε και τα πληρωσε ολα απο την τσεπη της. Να δουμε τωρα πως θα τολμησουν να το εκμεταλλευτουν τα καναλια οταν παρουσιασουν τον αθλο της.

dsquared είπε...

@poulman
ΜΙα χαρα θα το εκμεταλευτουν τα καναλια, λες και εχουν αρχες που θα τους βαστιξουν απο το να πουλησουν ειδηση.

din

Unknown είπε...

:-)
:-)
:-)
:-)
:-)