Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

..Κάπνισμα ΤΕΛΟΣ!! ..ναι καλα!



..ενα αρκούντως κουκουρούκου τραγουδάκι για soundtrack (..απορώ πως δεν το πήραν χαμπάρι τα κωλοκανάλια να το παίζουν ολημερίς και ολονυχτίς!)

.."Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;!!" (..ΟΠΟΙΟΣ θυμάται ή βρεί ή ψιλιαστεί ή υποψιαστεί πότε παιζόταν και τι ήταν το τραγουδάκι με το παραπάνω ρεφραίν ..κερδίζει συσκευασία Depon Αναβράζοντα!)
.."θα απαγορευτεί το κάπνισμα παιδί μου!! ..σωθήκαμε!!"
..Ναι καλά!! ...άκουγα εψες και με έπεσαν τα αυτιά ...κέντρα μέχρι 300 άτομα θα έχουν γυάλινο χώρισμα που θα χωρίζει καπνιστές - μη καπνιστές ύψους 2 μέτρων ..
...ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
..θα είναι καρμπόν η σκηνή που παίζει στον σινεμα! .. στο άκαπνο μέρος του μαγαζιού (..παράδεισος) ..θα κάθονται 3 παρέες να πίνουν τις λεμονίτες τους ..και θα βλέπουν πιο πέρα ένα ενυδρείο καπνού (..κόλασις ντεμέκ) ..θα γίνεται η κόλασις!! ..γκόμενες.. μουσικές ..παρέες να γελάνε (..και να βήχουν) ...ε, στο τέλος θα απηυδίζουν και τα αγγελούδια και θα πηδάν την μάντρα!!
..εδω θα ειμαστε και θα το δουμε ..οι τσιγαρτζουδες της Marlboro θα σε κερναν σαμπανιες και θα σου κανουν (..χμμ ..τι γουσταρεις;!!) για να πας στη smoke land..

ΡΕ Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ...
..ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ...όπως στα ΠΑΝΤΑ ..πρήζετε, πιπιλίζετε, ρημάζετε τα αυτιά και τα συκώτια μας με το πόσο κακοί και δίκαιοι και αδιάλλακτοι θα είστε .. και να ποινές ..και να δημόσια υγεία και ...σκατά στα μούτρα σας!!
..τελευταία στιγμή ..φαίνονται τ' αρχίδια σας ... (..αλήθεια ..ξέρετε τι είναι αυτά ;!)

Η κάντο μέχρι το τέλος σωστά ή βγάλε το σκασμο και συνέχισε να τρως λεφτά χωρίς να ενοχλείς ... σιχτιρ

..για τους καπνίζοντες ...δεν έχω διάθεση να μπω σε συζητήσεις γιατί και πως και δεν πρεπει και "θα σ'αρεσε να ..." ..βαριεμαι αφορητα..

2 σχόλια:

tsaousa είπε...

Πλάκ- πλάκα, εμένα μου έβαλαν όλα αυτά για πρώτη φορά στα σοβαρά τη ιδέα να το κόψω.
Συμφωνώ με τα μέτρα. Είναι το μόνο καλό που πρόσφερε στη χώρα αυτή η κυβέρνηση.

Poulman είπε...

Αντε βρε λαλακες αντικαπνιστες!
Κι εγω δεν καπνιζω, αλλα με τις λαλακιες των ηλιθιων κυβερνηταδων μας σκεφτομαι σοβαρα να το αρχισω.
Τι θα πει ρε διαχωρισμος σε καπνιστες και μη καπνιστες; Δηλαδη αν μια παρεα εχει εναν καπνιστη μεσα που θελει να γιορτασει τα γεννεθλια του στα μπουζουκια, ολοι θα καθησουν απο τη μια και ο εορταζων θα καθησει μονος του απο την αλλη;
Αφου -κακα τα ψεματα και οι μπουρδομετρησεις- οι πιο πολλοι ειναι καπνιστες (με κυριαρχα φουγαρα τα γκομενακια), να γινουμε και οι υπολοιποι να μην υπαρχουν και διαμαχες μεταξυ μας!
Αλλιως, ας απαγορευσουν παντελως και δια ροπαλου το καπνισμα σε οποιοδηποτε χωρο περιβαλλεται απο 2 τουλαχιστον τοιχους να τελειωνουμε.
Αλλα ετσι ειναι οι κυβερνησεις που δεν εχουν αρχ...α. Ριχνουν εναν νομο "ηξεις-αφιξεις" για να βγουν απο την υποχρεωση και αφηνουν εμας τα ζωα να τρωγομαστε μεταξυ μας και σπανε πλακα βλεποντας μας και 'κονομοντας τα απο τα προστιμα.