Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Συναρπαστική στασιμότητα!


..αφιερωμένο!!

Ε παιδιά!! ..να πω και 'γω τις βλακείες μου για τις €εκλογές;!!
..άντε ρες σεις!! ..μόνο εγώ δεν μίλησααα!!

..το λοιπόν για άλλη ακόμη μια φορά, καταφέρατε να είστε ΟΛΟΙ ευχαριστημένοι!!!
ΟΛΟΙ όμως!!
..το φαινόμενο αναγκάζει τον ΟΗΕ, την CIA την KGB τον ΟΓΑ το ΤΣΑ να αρχίσουν έρευνες (..γονίδια, σταγονίδια, πορνίδια) για την αιτία του "Everyone Happy" φαινομένου της Δημοκρατίας της Ελλάδας ώστε να το μεταφυτέψουν και σε κάτι άλλους απροσάρμοστους να βγάλουν τον σκασμο..
..σε αυτές τις εκλογές λοιπόν ..
..οι εθνικιστές πανηγυρίζουν γιατί την είπαν στους αριστεριστές που τους την λέγαν για τους μετανάστες και οι αριστεριστές απο την πλευρά τους πανηγυρίζουν επειδή τους είπαν "Κάτω τα ξερά σας απο τους μετανάστες" ...και οι μετανάστες στ@ρχιδι@ τους ...πάλι στην πείνα
..κάποιοι εκπλήρωσαν τις οικολογικές τους υποχρεώσεις ..έστειλαν τον Τρεμόπουλο στην Ευρωβουλή ..και καθάρισαν ..καθαρίζει για πάρτη τους ο Shakerman ..
..ο Catman κόντεψε να ξεπεράσει τον Μάνο (..χωρίς πλάκα!!)
..ο Βεργής έκανε ιστορικό ρεκόρ
..τα Μ-Λ, Λ-Μ Λου Λου, Τσου Τσου γκρουπούσκουλα επιβεβαίωσαν την γρανιτένια συσπείρωση ΚΑΙ των 8 μελών τους
..όσοι ψήφισαν λεν ικανοποιημένοι ότι ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ (..ότι μπορούσαν τουλάχιστόν)
..όσοι ΔΕΝ ψήφισαν, βούτηξαν ανακουφισμένοι στη θάλασσα με την ευκαιρία της ανάπαυλας (..και άφησαν όσους ψήφισαν και τις γριές που τις έστειλαν να ψηφίσουν να κάνουν τη βρωμοδουλειά)
..χιλιάδες εκατομμύρια λιγούρια πήραν με λαχτάρα το εισιτήριο απο το κόμα (..μαζί με friskies για 2 μέρες.. μη μας ψοφήσουν στο ταξίδι τα κομματόσκυλα!) για να παν στο χωριό!! ...ε μια που θα είναι εκεί θα ρίξουμε και το φακελάκι που μας έδωσαν ..δε γαμιέται!
..τα κανάλια κάναν την καλύτερή τους!
..Το ΚΚΕ σταθερό σαν το χέρι που κρατά το σφυροδρέπανο (..παρένθεση : μήπως είναι καιρός το σφυροδρέπανο να προσαρμοστεί στην σύγχρονη εποχή και να γίνει ...ποντικο - πληκτρολόγιο ή κινητο - ..σκέτο ; ...θα έκανε θραύση!! ..εμπρός της γής οι κομπιουτεραριοι!!)
..το ΠαShok ...εντάξει ..χάρηκε αδιάφορα
..η ΝΔ πήρε το μύνημα
..και όλοι οι υπόλοιποι ...πήραμε τον πούλο!!

Γιούχου my €uropean friends ...and enemies!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: