Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

..internet εεε!!


..πουλάκια μου!! ..γλυκαθηκατε εε!!
..ΤΩΡΑ θα φάτε καλα!

..δεν ξέρω πόσοι απο εσάς το επήρατε χαμπάρι ..αλλά το μελαχρινό αγκόρι .. ο mesiah .. ο Ομπάμας ντε!! ..ε, λοιπόν ο Mister Hope .. πέρασε νομοσχέδιο που του επιτρέπει να κλείνει το internet ..έτσι απλά .. θα κατεβάζει τον διακόπτη όποτε αυτός κρίνει..
.. περισσότερες πλεροφορίες εδώ και εδω και .. ε, ψάξε και λίγο μόνος σου!!
..άντε πάρε και το cybersecurity act 2009 σε Pdf να έχεις να διαβάζεις τις κρυες νύχτες του καλοκαιριού ..εδώ
...άντε να τελειωνει το παραμυθάκι ετσι ξερά και όμορφα ...
..που είχε τελειώσει απ' την αρχή δηλαδή ..αλλά κάτι "ελεύθερες φωνούλες" δεν το χαμπάριασαν καλα .. αρκεί να κατέχεις τα βασικά για την δομή και την λειτουργία του Ιντερνέτεως για να την σακουλευτείς εξ αρχής και προκαταβολικά ..
γι 'αυτό προσέχουμε τι γράφουμε, προσέχουμε τι λέμε .. για να μην έχουμε το κεφαλάκι μας ακουκουλωτο και να μην αυτοκαρφωνόμαστε πουθενά ... και πάνω σε αυτό το θέμα .. απόψεις έχω πολλές, και πολιτικές και οικονομικές και ερωτικές και προσωπικές και ότι θέλεις ..αλλά κάποιες τις κρατάω για πάρτη μου και για 5-10 άτομα που ταυτίζομαι τόσο πολύ που πάλι δεν χρειάζεται να τους τις αναφέρω ..εννοούνται . .
..Αυτά ... και την επόμενη φορά που δεν θα μπορείτε να μπείτε στο blog αυτό, και μετά διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να μπείτε ούτε στο site του ΑΣΕΠ, ούτε να δείτε τσόντες .. ούτε να κατεβάσετε ταινίες .. να ξέρετε ..
.. ο άραψ στραβοκοιμήθηκε (..ή στραβογάμησε) το προηγούμενο βράδυ!!

..με τις υγείες μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: