Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Τσόντες Vol.1

..κάποια πράγματα.. είναι παντοτινά!

Λόγω δουλειάς, μπορώ να υπερηφανεύομαι ότι έχω βγάλει λεφτά από τις τσόντες!!
(..παλιά βγάζανε και οι περιπτεράδες, αλλά τωρα με την έλευση του internet..)
παραγνωρισμένη αξία η τσόντα!! ..και όμως είναι και αυτή απο τις δυνάμεις που κινούν τον κόσμο..
Τεχνολογικά: έχετε σκεφθεί ότι την αύξηση της ταχύτητας σας στο internet, το DSL και τις φθηνες τιμές τις οφείλετε στην απεγνωσμένη ανάγκη του κοινού για να "κατεβάζει"; ..και άλλα πραγματα, αλλά κυρίως βιντεο; ..και τι βίντεο κατεβάζει συνήθως ο κοσμάκης; (..ο αρσενικός, αλλά εσχάτως και ο θυληκός!) ....ανα μπράβο!! ..τσακάλια!
όπως η τσόντα βοήθησε να μπει ένα βίντεο σε κάθε σπίτι (μέχρι τότε, αν ήθελες τσόντα έπρεπε να πας σινεμά!) , βοηθά να μπεί το internet σε κάθε δωμάτιο του σπιτιου!

Κοινωνικά: εδώ χρειαζεται δημιουργία έδρας σε πανεπιστήμιο για να μελετηθεί εις βάθος το φαινόμενο! Σε γενικές γραμμές πάντως, εχουν μαντρωθεί για τα καλά οι παθολογικοί και αθεράπευτα μαλ..κες, αλλά αποδείχθηκε ότι αποτελούσαν τόσο μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πλυθησμού που έμειναν ξεκρέμαστες αι γυναίκε!! .. αυτές με την σειρά τους (..τι να κανουν τα κορίτσια!) βάρεσαν μια επιληπτική κρίση (οι μισές προσπαθούν να μοιάσουν στις plastic dream πορνοσταρ (αλλά μέχρι εκεί! ..τα παρακάτω δεν τα κατέχουν ακόμη καλά!) , οι άλλες μισές έχουν αφιερωθεί στην καριέρα τους (..δε γαμείς που δε γαμείς.. ας κάνουμε καριέρα τουλάχιστον) και οι άλλες μισές που περισσεύουν είναι ότι να' ναι
..οι εξαιρέσεις είναι πλέον τόσο λίγες που δεν αξίζεια να αναφέρονται στατιστικά (..με τον κανόνα των "πολλών μισών!")

Οικονομικά!: Πολύ το λεφτό παιδιά!
..τόσο πολύ που από τις παρενέργειες βγάζω και εγώ! ..το 70% τουλάχιστον των ιών και των δυσλειτουργιών σε υπολογιστές που καλούμαι να εξολοθρεύσω προέρχονται απο την άσβεστη δίψα για περισσότερη ΔΩΡΕΑΝ τσόντα!
..βέβαια, ώς γνωστόν, την σήμερον τζάμπα ούτε ξύλο δεν τρως..
αλλά όσο υπάρχει ο αρχετυπικός λιγούρης, το ον που το πιο γυμνό κορμί το είδε πρόπερσι στην παραλία (φέτος δεν πήγε διακοπες, δούλευε και την έβγαλε στο internet!) ..μόλις θα βλέπει βυζί σιλικονάτο να του χαμογελα ..Ε ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ!! ..το πατά το γαμ..μενο το
"CLICK HERE FOR ACCESS TO 1000000 MORE VIDEOS"

..και εκεί μπαίνω εγώ στην ιστορία!!

8 σχόλια:

Poulman είπε...

Μεγαλο σχολειο η τσοντα!
Αν δεν υπηρχε, οι 9 στους 10 (ανδρες και γυναικες) δεν θα ηξεραν πως να το κανουν.
Αν δεν την εβαζαν στους υπολογιστες, τωρα θα ειχαν PC μονο οι αρχιτεκτονες και οι εκδοτες.
Αν δεν υπηρχαν τα τσοντο-site, τωρα το internet θα ηταν ενα Wide Area Network του NATO αποκλειστικα.
Ισως μαλιστα να ζουσαμε σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο, οπου το 50% των ανδρων θα γινονταν καλογεροι και ενα 90% των γυναικων θα ηταν ακομη αξυριστες παρθενες με μουστακια.

dsquared είπε...

@ poulman

τουναντιον, μεγαλη μαλακια η τσοντα... αυτα βλεπαμε μικρες και νομιζαμε οτι ο μεσος ορος μηκους ειναι 22 cm, syn toy oti ειναι μονιμως ετιμοπολεμη. κακο εκανε και στα αγορακια διοτι αυτο που καταλαβαν απο ηταν πως η αγαπημενη σταση των γυναικων ειναι το πισω.....

din

Unknown είπε...

Εμένα μου αρέσει να έχουν και λίγο υπόθεση αλλιώς τις βρίσκω βαρετές. ΑΛΛΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΣΟΝΤΟΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!!

Stam, θέλεις να πεις κάτι στο Σημαντήρα με τη φωτογραφία που συνοδεύει το post?

Stamskoup είπε...

..poulman! εύγε νεε μου!! έπιασες επακριβώς το κρυφό νόημα του πο(υ)στ!
..πλεον είσαι στο στόχαστρο της παγκόσμιας τσοντοβιομηχανίας!! ..πρόσεχε!!

@ Din, κάνε μια υπομονή din και αυτού του είδους τα θέματα θα αναλυθούν στο sequel "Τσοντες Vol.2 TSI POUTANAS!" ..το παρόν είναι απλώς μια οικονομοτεχνική μελέτη (..πάντως για να σε προϊδεάσω, και 'γω μαζί σου είμαι!)

ΔΑΝΑΗΗΗΗ!!! (..τι χαρά που κάνω όποτε εμφανίζεσαι, και ακούω νέα σου!!) ..Οχι! δεν έχει σχέση με τα Δ(γ)ιαμάντια του Γιάννη η φωτό!! ..wanna be ανταγωνιστής είναι μάλλον!!

dsquared είπε...

Eναν ρωσσο Malakhov ξερω, χορευτη του μπαλετου, πολυ καλος sthn πιρουετα.

din

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

Εμένα αυτό που μου αρέσει στις τσόντες είναι η σοκαριστική τους αληθοφάνεια. Που κάθεται η καλήγραμμη πλην αθώα νέα στη πισίνα κι έρχεται ο και-γαμω-τα-παιδιά πισινοκαθαριστής (άλλο εννοώ!!) -που ανάθεμα κι αν υπάρχουν τέτοιοι εγώ όλο κάτι σαφρακιασμένα βλέπω- και δεν έχουν πει ούτε καλημέρα κι εκεί που λες θα μας φάνε όλη τη ταινία στις χαιρετούρες ανοίγει το επόμενο πλάνο κι όχι μόνο έχουν γνωριστεί καλέ αλλά έχουν φτάσει και στη μαγνητική!

dsquared είπε...

@ aseton

Ετσι γινεται η μαγνητικη? Κοιτα τι μαθαινεις στις τσοντες?

din

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

dsquared αλλιώς τη λένε και εκπαιδευτική τηλεόραση :))