Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Defender of the Faith ..

(..θεωρείστε το παρόν συμπληρωματικό και διευκρινιστικό για το προηγούμενο..)

..στα λόγια όλοι μάγκες είναι! ..και επειδή είναι παραπάνω από σίγουρο ότι έχετε πάθει overdose μαγκιάς (στο μιλητό πάντα) από τον τελευταίο πεταμένο μέχρι τον πρώτο πεταμένο..πάμε παρακάτω..
..η κατάσταση αρχίζει να φαίνεται πόσο προβληματική είναι, όταν φτάνει κάποτε (..πάντα φτάνει!) η στιγμή για να απαντήσουμε στο παντοτινό ερώτημα
"καλά ρε! μιλάμε ή κλάνουμε;!!"
..γουστάρεις (έλεγες) τις ψηλές μελαχρινές (..εννοείται με κορμάρες!) ναι, τέτοιες γκόμενες γουστάρεις! και έχεις να μου πεις και δέκα ιστορίες (..λες και σε ρώτησα) για είκοσι τέτοιες που πέρασαν από τη ζωή σου ..αλλά είσαι με κοντή ώς μέτρια που τα βάφει ξανθά (..και της βγαίνουν σκατα!) και όχι ακριβώς αστέρι. Αν έλεγες από την αρχή ότι "εμένα μου αρέσουν οι μικροκαμωμένες, δεν με απασχολεί να δείχνουν μοντέλα.. " κτλ. θα σε κερνούσα και δέκα μπύρες (και ένα cointreau στην κοπέλα.. )
..άλλα δεν είναι μόνον αυτό..
..γουστάρεις τις μηχανές (..πάλι λές.. τελικά πολλά λες!). Τις μεγάλες, τις κακές, τις ασυμάζευτες.. αλλά, ένα παλιοσκουτεράκι είναι αυτό που καβαλάς, και αυτό όταν δεν μπορείς να κατέβεις στο κέντρο με το Atos..
..με βλέπεις που αρχίζω να δυσανασχετώ;!
..αλλά εσύ συνεχίζεις..
..και λες, και λες, και λες ... και το μόνο σίγουρο είναι ότι βολεύεσαι με ότι σου κάτσει και κυρίως με ότι δεν απαιτεί απο εσένα τίποτα! ..και τελικά εθίζεσαι στην τζάμπα μαγκιά τόσο, που περνάς αστραπιαία τα στάδια γραφικός, για τα μπάζα, θρασύς, προκλητικός, για κλωτσοσφάλιαρα !

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΑ!!

..τράβα να τα πεις στην ψόφια που κουβαλάς, αλλά ξέχασα! ..τόσο καιρό μαζί σου έχει αναθαρρύσει και η δική της μαλακία και πλέον το παίζει γκόμενα η σαλούφα! ..και μάλιστα ζόρικη!
..κάτσε να τα λες με τους μαλάκες τους κολλητούς σου την ώρα που θα πίνετε μπύρες και θα βλέπετε τον αγώνα! (..στο μεταξύ οι χαζογκόμενες σας θα εχουν ξαμολυθεί και θα παίρνουν τα υφάκια που τόσο με κάνουν και γελώ στα μπαρ!)
..κάτσε και ψόφα.. κάτσε και κλαψε ...κάτσε στ' αυγά σου ..μόνο ξέχνα ότι υπάρχω!

..τα στάνταρ υπάρχουν για να τα ακολουθείς και ενίοτε να τα ανεβάζεις..
..προτιμώ να γυρνάω μόνος για όσο χρειαστεί παρά να βολευτώ με υποβαθμισμένες εκδόσεις του τύπου της γυναίκας που μου αρέσει πραγματικά
..προτιμώ να καβαλάω μέρα νύχτα, ζέστη κρύο, στη δουλειά και την βόλτα την μηχανή που γουστάρω και να έχω το γκάζι και το γλυκό μου πλάγιασμα, παρά να συμβιβαστώ με σκουτεράκι για να λεω "ε, δεν καιει πολύ, είναι βολικό στην κίνηση, είναι μικρό!" (..είναι σαν να διαλέγεις γυναίκα επειδή είναι οικονομική στα ψώνια (φοράει τα ίδια παρτάλια από τότε που την πηρες!), δεν ζητάει να βγαίνετε συχνά, και κάνει ωραία γεμιστά!)
(..σας έπρηξα πάλι με τα μηχανάκια! ..το ξέρω.. πάντως έχω και αυτοκίνητο, αλλά δεν ξέρω που είναι παρκαρισμένο αυτή τη στιγμή!)
..καμιά 15αριά ανθρώπους έχω την τύχη να γνωρίζω, που αυτό που λεν πρώτα το εννοούν, μετά το κάνουν και στο τέλος δεν το λεν καν..
..υπάρχουν και άλλοι όμως, τους συναντώ κατά καιρούς..
Defenders of the Faith ..their faith!

Υ.Γ. που έχουν χαθεί τα γκομενάκια σαν της φωτό ρε γαμώτο ! ..αν και προτιμώ το αστέρι της κόντρας!! (δαγκωτό!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: