Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Γκρρρρρρ!!!!!!! Γαμωτ ...γαμωτ ... γαμωτ...!!!


..ΝΑΙ ΡΕ παλιοκαριο....δες ! γαμώ το @#*! σας!!
Καλά σας λέει !!


..γύριζα προψές μεσημεριάτικα από τον περιφερειακό με το καινούργιο όχημα ...
..όλα ωραία, όλα καλά ...ανέβαινα την ανηφόρα πριν την έξοδο για Φιλίπειο (..είναι καλούτσικη) στην αριστερή λωρίδα ...όταν ξαφνικά !!!

..ΜΠΟΟΥΟΥΟυουουουοΥΟΥΟΥΟυουουοΟΥΟΥΟΥ!!!
..μου κόβεται σταδιακα το γκάζi!! ...πάνω στην προσπέραση και γύρω γύρω να με προσπερνάνε με 140!!
Ανάβει λαμπάκι EPC στο ταμπλο..
- ΓΑΜΩΤ .....Το ηλεκτρόγκαζο!!
(...και το μελετούσα πριν λίγες μέρες, τι θα γινόταν αν εκανε κανα τσαφ ενω τρεχω!)

- ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ Σ' ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΙΔΩΣΕ!! ..ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ! ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ..ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΓΚΑΖΟ!! ..Α ΣΙΧΤΙΡ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΖΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ..

..και φωνάζοντας όλα αυτά ( ..και άλλα τόσα που δεν θυμάμαι) έχω προβεί σε μια αλληλουχία κινήσεων που μου εξασφαλίζουν την ακεραιότητα μου ..έχω ανάψει αλάρμ, παίζω με τον συμπλέκτη μπας και κρατήσω τις στροφές ψηλά, αρχίζω να βγαίνω προς τα δεξιά και τη λωρίδα ανάγκης για να σταματήσω ..τελικά το κράτησα γύρω στα 80χλμ/ωρα και σταμάτησα μετά από λίγο στην άκρη του δρόμου)

Μετά από λίγο, οδηγώντας ξανά (..εντάξει το EPC ..fixed) σκεφτόμουν τι έγινε ..

..είναι απίστευτο ότι οι ίδιες διεργασίες που συμβαίνουν σε σένα σε μια δεδομένη στιγμή, κινδύνου επι του προκειμένου, συμβαίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες και με τον ίδιο τρόπο σε εκατομμύρια άλλους ανθρώπους!

..το βρισίδι που έπεσε, προέκυψε μόνο του, εκείνη τη στιγμή είχα πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να βρίζω..

..το ασυναρτητο βρίσιμο όμως, είναι ένας τρόπος που χρησιμοποιούμε ασυναίσθητα για να αποφύγουμε τον πανικό και να αντιπαρατεθούμε στο πρόβλημα - κίνδυνο ...εκείνη τη στιγμή, λόγο παγωμάρας, χάνουμε την ικανότητα για multitasking, μπορούμε να κάνουμε μόνο ενα πράγμα ...αν το αφήσουμε στην τύχη του, αυτό το ένα θα είναι τρόμος και πανικός (..και ο πανικός δεν έσωσε ποτέ κανέναν!) ...αν έχεις μια εμπειρία από αυτό που κάνεις, μπαίνεις σε counter attack mode και αντεπιτίθεσαι στο πρόβλημα... για να γίνει αυτό, πολλές φορές το έναυσμα είναι να αρχίσεις την αντεπίθεση φραστικά, σαν να έχεις απέναντι σου άνθρωπο ...αυτό μάλλον ενεργοποιεί το ένστικτο δείχνοντας του τη σοβαρότητα της κατάστασης (..συνήθως δεν υπάρχει πιο επικίνδυνος εχθρός για έναν άνθρωπο, από έναν ...άνθρωπο)

..γι' αυτό το λόγο σκυλοβρίζαν οι παλιοί οι μάστορες όταν τα αντικείμενα τους, τους ζόριζαν
(εκεί ακούγατε τα πιο απολαυστικά, πρωτότυπα και εμπνευσμένα βρισίδια, ακριβώς επειδή ήταν ασυναίσθητα ....κατευθείαν από το υποσυνείδητο!)

..έτσι σκυλοβρίζω και ΄γω τα υπολογιστάκια που κάνουν τα καμπόσα (..και συνήθως δεν τους περνάει, τα φτιάχνω)

..γι΄αυτό τον λόγο ένα πολυ μικρό σκυλί κάθεται και δείχνει όσο πιο απειλητικά μπορεί, τα δόντια του μπροστά σε ένα λυκόσκυλο ...επειδή φοβάται,

..γι΄αυτό το λόγο θα ακούσετε για ανθρώπους στη μάχη να βρίζουν και να ωρύονται, αλλά να μη σταματαν

..και γι΄αυτό τον λόγο, δεν θα ακούσεις ποτέ έναν που το έχει βάλλει ήδη στα πόδια να βρίζει ερριστικά αυτούς που τον κυνηγάνε .. τρέχει πανικόβλητος, δεν έχει διάθεση αντιμετώπισης του προβλήματος..
ΑααααααΑΑΑΑΑαααααα!!
(..μετάφραση: ΑΑΑΑααααααααααα!!)
..η περιγραφόμενη στην υπόλοιπη ανάρτηση συμπεριφορά, μάλλον δεν προέρχεται από αυτόν τον πρόγονο!!

...είναι ένας βαθά χαραγμένος στη μνήμη μας τρόπος αντιμετώπισης ζόρικων καταστάσεων... ένας από τους πολλούς

...την επόμενη φορά που θα βρεθείτε απροσδόκητα σε κατάσταση ανάγκης, ξεσπάστε (..ειδικά εσείς κυρίες!) ..μπορεί να σας γλιτώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: