Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Fang Yiou !!!!


..ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!

Εισαγωγή
..έχετε δεί ταινία του Bruce Lee ;! (...αν ΔΕΝ έχετε δει, κόφτε (άμεσα!) το "Πχιοτικό" σινεμά, γιατί θα μαραθεί και θα πέσει το τσουτσούνι σας απο το πολύ intellectuel ..)
..η πλοκή δεν έχει καμία απολύτως σημασία!! ..το ξύλο είναι αυτό που μετράει!
..κι όμως ! ..εμάς η πλοκή μας ενδιαφέρει!
..ο Bruce είναι ΠΑΝΤΑ ..φτωχός, ταπεινός, καταφρονεμένος ..αριστούχος της ανωτάτης Shaolin..που ψάχνει να βρει καμια χαμαλοδουλειά ή να εκδικηθεί αυτόν που έκαψε το χωριό του. .. εδώ μπαίνουν στο στόρυ οι νταήδες, νταβατζήδες, τσιράκια του τοπικού δερβέναγα κτλ που αρχίζουν να τον πειράζουν και να τον περιγελούν!!
..."Please DON'T do that!!!" ..λεει ο φιλήσυχος και φιλειρηνικός Bruce ...αλλά αυτοί το εκλαμβάνουν σαν σημάδι αδυναμίας και συνεχίζουν τα χάχανα ....μέχρι που κάποιος σηκώνει το χέρι να του ρίξει μια μπάτσα επειδή τον πέρασε για τσουτσέκι!!!
...το επόμενο δευτερόλεπτο... 3 κρατάνε τα δόντια τους στο χέρι ...2 έχουν πάρει τ' αρχίδια τους σε ταπεράκι ..και άλλοι 7 έχουν μάθει πόσα παϊδια έχει ο άνθρωπος !!
...DON'T MESS WITH HIM!!!

ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΡΟΣ
..Ο Παπανδρέου ... ήταν ένας φτωχός και ταπεινός ...εεε ... πολιτικός!! ..απόγονος μιας πανάρχαιας δυναστείας και κάτοχος των μυστικών της μυστικής τέχνης !! (..της πολιτικής ντε!) ..στην οποία έχει κληρονομικό χάρισμα από τον παππού και τον μπαμπά του.
..Μετά από χρόνια στα εξωτερικά, γύρισε στο χωριό του να δει το σπίτι του μπαμπά του ...αλλά τι να δει!!!
..το χωριό κυβερνούσε ο αδίστακτος Karaman - Lee ...και τα τσιράκια του τρομοκρατούσαν τον τόπο!!! ..το πατρικό του είχε ρημάξει!! ..και κάτι κηφήνες που είχαν αναλάβει τον περιφρονούσαν!! ..εκτός αυτού ..όλες οι εφημερίδες και τα κανάλια του χωριού (που τον κοροϊδευαν και του την έλεγαν!!
..αλλά αυτός πιστός στις ουράνιες διδαχές ....δεν άφηνε τον θυμό και την οργή να τον κυριεύσουν ...
...μέχρι την μέρα που τον προκάλεσε ο ίδιος ο Karaman - Lee !!!


.." You have offended my family ...and you have offended the Shaolin Temple!!! " ..έιπε ο George - Lee ...και το ξύλο ήταν εξασφαλισμένο για τον χοντρό Karaman - Lee !!
(..αποκλειστικά στιγμιότυπα απο την εκλογική μάχη!!)

Δευτερεύον μέρος!
..αφού τέντωσε στη σφαλιάρα (..δεύτερη δεν ζήτησε!) τον Πασά του χωριού, άφησε την οργάνωση του να παραπαίει ..τώρα ψάχναν για καινούργιο αρχηγό, τον Zorro ..την Ντόρα την εξερευνήτρια και κάτι άλλους τυχάρπαστους ...ήρθε όμως η ώρα ..to deal.. με τα τσουτσέκια που τον περιτρυγύριζαν ..στο ίδιο του το σπίτι!!!
..αυτοί ήταν πολλοί!! ...και έπρεπε να βάλλει όλη του την τέχνη για να φαν ΟΛΟΙ ξύλο και να μην μείνει παραπονεμένος κανείς!!
..στην αρχή ξεκαθαρισε με μια μικρή κλικα .. τους ..oikolo - gee ..που ήταν μισο ταξί άτομα και το παιζανε καμπόσοι!!
..εκει ο George - Lee εδειξε την μεγαλοψυχια του !! ..ΤΣΑΑΑΚ !! τους πέταξε στα μούτρα ένα υπουργείο!! ..αυτοί πανικοβλήθηκαν!! ..δεν το περιμεναν!! ..δεν ήξεραν τι να κάνουν !!
ΑΑΑΑΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ!!

..μετά ηρθε η σειρά των πιο επικίνδυνων αντιπάλων!!! ..ο κακός Venize - Lee , και το τσούρμο με τους καρατέκες είχαν μαζευτεί σε ένα δωμάτιο και θέλαν να κάνουν το δικό τους!!
..αλλά!!



..ο George Lee τους εφάρμοσε την πανάρχαια μέθοδο του ..Toube - Ki (..ψιλοκομμένο!) και τους μελάνιασε!!

..έτσι ο George Lee αποκατέστησε την τάξη και την ηρεμία στο ησυχο μικρό χωριό του!!

Stay Tuned για νέες περιπέτειες!!

Υ.Γ. ΝΑ κι αν είστε ΠΑΣΟΚ ....ΝΑ και αν δεν είστε!!!
Υ.Γ.2 ..έχει ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ πλάκα τα κωλοκάναλα και οι κωλοφυλλάδες που κοροϊδευαν ...να βαράν τατουάζ πράσινους ήλιους!!
Υ.Γ.3 Μεγαλύτερη και πιο απολαυστική πλακα - σφαλιάρα ήταν το κλείσιμο του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης ..και του Αιγαίου !! ΕΤΣΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: