Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

..in ντερνεττ!!

..μα τι σπουδαία εφεύρεσις τούτο το ηνταιρνετ !!


"ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ,ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΜΕΙΡΑΚΙΟΥ Stamskoup ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (και κυρίως την βραδυνή!) ΖΩΗ"

...το λοιπόν, και για να μην σας καθυστερω και απο το facebook, τα πράγματα όπως τα έχω δει εγώ προσωπικά και αμετάκλητα, έχουν ως εξής: ..το internet κοντεύει (όπουν να ΄ναι θα τα καταφέρει τελικα) να γίνει αυτοσκοπός.. όλοι κατεβάζουν ταινίες και τραγούδια μανιωδώς, επειδή μπορουν, άσχετα αν δεν έχουν χρόνο να τις δουν (..αν και πιστεύω πως αυτοί που τελικά κλείνονται σπίτια για να τις δουν, είναι σε πολύ χειρότερη μοίρα!
..το ειν' τε ρνετ, είναι τόσο σπουδαίο και εξαιρετικό, που από τον ενθουσιασμό μας, έχουμε ξεχάσει σε τι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να μας φανεί χρήσιμο !!!
..με του που θα βγει μια καινούργια παπαριά (μα facebook θα είναι αυτή, μα σελίδα που στέλνεις φωτογραφία τη φτέρνα σου και σε ζευγαρώνει) Α Ι Ν Τ ΑAAA!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!
ΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!
..και τους έχεις όλους μαζί (..και έναν έναν χωριστά) να σου δηλώνουν με στόμφο "Δεν θα μπορούσα να ζω χωρίς αυτό!"
..τέλος πάντων..
...κατά τ' άλλα, οι σωστές, οι πραγματικές πληροφορίες στο internet θα είναι πάντα είτε επι συνδρομή (..θα πλερώσεις κύριε!!) ή κουτσουρεμένες και για να βγάλεις μια άκρη θα πρέπει να ξημεροβραδιάζεσαι από το ένα κρυφό και ανήλιαγο site στο άλλο
..για εμένα, επαγγελματικά, το internet είναι ότι πιο τέλειο θα μπορούσα να έχω.. βρίσκω ότι driver θέλω, ότι manual θέλω, μπορώ να κάνω ιστ(ι)οσελίδες και τόσα άλλα.. αλλά προσέξτε! ..είναι τέλειο επαγγελματικά! (..και για το επάγγελμά μου συγκεκριμένα)
...αλλά για του άλλους;!!
..και φυσικά δεν σκοπεύω να γίνω άλλος ένας που θα δίνει συμβουλές για το indernet.. είναι σαν τα λεφτά και το τσουτσούνι.. αμα δεν ξέρεις τι να τα κάνεις χάνουν την αξία τους... ...ότι καταλαβαίνετε κάντε! ..ότι δειτε, ότι ακούσετε, ότι μυρίσετε ..γιατί αυτό είναι τελικά το Internet .. δια πάσα νόσον ...

2 σχόλια:

dsquared είπε...

Ειχαν και στο χωριο τους ιντερνετι... ελληνας το νουμερο ενα υπερκαταναλωτικο ζωντανο!

din

Stamskoup είπε...

..αμ, δεν είχαν για! και τώρα που το βρήκαν το interneti του δίνουν και καταλαβαίνει!!

..για το υπερκαταναλωτικό ζωντανό, +μφωνό όσο δεν φαντάζεσαι, και συμπληρώνω.. και νούμερο ένα άβουλο ψοφίμι!!