Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Communication Breakdown


..και ασματάκι ασορτί

..περίπτωσις 1η : είμανε τις pro άλλες (..δεν έχει την ίδια ακουστική με τις ..kouf άλλες;!!) σε ένα σεμινάριο. Πετάγεται λοιπόν ο αρχετυπικός μαλακάκος που αυτός ξέρει, και σου κάνει υξν χάρη να σου δείξει λίγο και σένα, και προσπαθεί επι 5 λεπτά να ρωτήσει κάτι (..ούτε αυτός δεν είχε καταλάβει ΤΙ) τον ομιλητή, οπότε πετάει την υπέρτατη ατάκα εξουδετέρωσης του εξουθενωμένου απέναντι (..συνομιλητή δεν τον λέω, θα δειτε παρακάτω γιατί)
..καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, έτσι;

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ!
τράβα στην μάνα σου, πες της να σου κατεβάσει τα βιβλία του δημοτικού και ξεκίνα απο την αρχή.. Μ και Α ΜΑ, Λ και Α ΛΑ, Κ και Α ΚΑ ..όλο μαζί τώρα ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ
..μπας και μαθεις καμια ώρα να μιλας
(.. μετά πάνε και στα πιο δύσκολα
XAΪΒΑΝΙ να θυμηθείς και τα διαλυτικά, όπως τα θυμηθήκαμε και μεις με τα διαλυμένα νεύρα μας!)

..πράξη 2η: Έχεις, είσαι με, υπομένεις, κυνηγάς, γουστάρεις μια (οι κυρίες έναν) . Και λόγο όλων των παραπάνω ανέχεσαι θανατηφόρες δόσεις φλυαρίας.. και όχι μόνο ανέχεσαι αλλά κάνεις και φιλότιμες προσπάθειες πρώτον να καταλάβεις τι σκατά θέλει να σου πει (..μέχρι να συνηδειτοποιήσεις ότι ΔΕΝ έχει τιποτε να σου πει) και δεύτερον να την - τον ψυχογραφήσεις (..τόσα χρόνια, δεν το βάζεις κάτω! εκεί! να παιδεύεσαι!). Και όσο βλέπει ότι ακούς τόσο και συνεχίζει.. μέχρι κάποια στιγμή να σου πετάξει ένα " α, νόμιζα είχες καταλάβει ότι δεν θα βγαίναμε παρ' όλο που σου είπα να περάσεις να με πάρεις στις 8!!" ή " μα καλά, δεν σου είχα πεί;!! " "εεε, όχι" απαντάς και εσύ..
"εγώ αυτό εννοούσα!! ..τώρα αν εσύ δεν κατάλαβες! Δεν σου φταίω εγώ!!"
..και κάπου εκεί αρχίζεις να .....

..το λοιπόν, κυρίες (τα σέβη μου as always!) και κύριοι αυτό είναι το μείζον πρόβλημα της εποχής μας!!
Communication Breakdown !!!
(καταρευσις επικοινωνιών)

ανοίγουν όλοι το στόμα τους και όποιος καταλάβει κατάλαβε!!


( ..είναι δική σου ευθύνη και δική σου δουλειά, όταν θέλεις να πεις κάτι σε κάποιον, να φροντίσεις να το πείς με τέτοιον τρόπο (προσαρμοσμένο στην αντίληψη του δέκτη) ώστε αυτός να το καταλάβει..)






Δεν υπάρχουν σχόλια: