Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

ΗΡΩΑΣ;

Η παραπάνω εικόνα θα μπορούσε πολύ άνετα να παρατεθεί και μόνη της.. χωρίς λόγια
Ωστόσο.. για δείτε την καλά, σας ενοχλεί; σας τσατίζει; σας βγάζει οργή; Μίσος; Αγανάκτηση;
την θεωρώ σαν μια απο τις εικόνες που περιγράφει άψογα την εποχή μας
όσο θα υπάρχουν κτήνη που σημαδεύουν παιδιά μάλλον το κάθε γέλιο και η κάθε ανέμελη στιγμή μας θα είναι απλά πρόσκαιρη ..
..το θέμα όμως είναι για πόσο ακόμη θα υπάρχουν παιδιά να σηκώνουν την πέτρα στα κτήνη..

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!


..ΠΡΟΣΕΧΤΕ!!! Μια σατανική οργάνωση έχει καταφέρει να απλώσει τα πλοκάμια της στα ΠΑΝΤΑ γύρω μας και τα έχει κάνει σαν τα μούτρα της!!

πρόκειται για την οργάνωση:
ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ !!

εχθρεύονται και απεχθάνονται κάθε τι το όμορφο και έχουν στρατολογήσει δισεκατομμύρια πράκτορες για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος ομορφιάς και φυσιολογικότητας!!
..κοιτάξτε γύρω σας! είστε περικυκλωμένοι!!
χιλιάδες άνθρωπες ντύνονται και φέρονται τρισάθλια (μα τι λέω .. Τετράθλια!) χτίζουν απαίσια σπίτια, διασκεδάζουν φρικτά, τους αρέσουν (έτσι λένε) απαράδεκτα πράγματα!
..δεν είναι τυχαίο!

Σάββατο 12 Απριλίου 2008

"ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ;!!!"

...συζήταγα (..πολύ με αρέζουν αυτές οι εγκλίσεις των λέξεων!!) τις προάλλες (..αχ, και οι προάλλες με αρέζουνε πολύ! ..μου φέρνουν συνειρμικά στο νού κάτι απο κουφ...!!) με τον Alex (μάλλον πρέπει να του κόψω και κάποιο επίδομα, τελευταία αποτελεί σταθερή πηγή εξόρυξης θεμάτων για το Blog) ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΛΕΜΕ!!
συζήταγα τις προάλλες με τον Alex (..Ε ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ.. δεν κάνει ωραία ομοιοκαταληξία;!!) και καταλήξαμε ότι μάλλον η πιο σπαστική, ηλίθια, άνευ λόγου και αντικειμένου φράση που μπορείς να ακούσεις την σήμερον (..και όχι την χθέσον!) είναι αυτή που ακούς απο κάτι πανηλίθιες και ακατέργαστες χαζογκόμενες (..για να μη παρεξηγούμαι..οι αρσενικές χαζογκόμενες είναι περισσότερες απο τις θυληκές!) όταν πάνω σε μια συζήτηση λές κάτι ..και αυτές επειδή
Α) Δεν έχουν καταλάβει ότι γίνεται συζήτηση
Β) Δεν έχουν καταλάβει για ποιό θέμα γίνεται η συζήτηση
Γ) Δεν έχουν καταλάβει γιατί αναπνέουν γενικά ..
σου πετάν την μνημειώδους βλακείας φράση (..με ύφος και με στόμφο για να δείξουν ότι έχουν επίπεδο και απλά χρειάζονται διευκρινίσεις)

Γιατί το λές αυτό;!!!
δεν κάνουν τον κόπο να αντιπαραβάλλουν μια δική τους άποψη, δεν κάνουν τον κόπο να φέρουν μια αντίρηση, απλά πετάν αυτή την σαχλαμάρα για να μεταφέρουν σε σένα το απόλυτο κενό της σκέψης τους!!
και σας ερωτώ...
τι άλλη απάντηση μπορείς να δώσεις σε αυτά τα πλάσματα από την απάντηση που δίναν οι παλιοί μοτοσυκλετιστές σε όποιον βλάκα ρωτούσε "μα τι βρίσκετε σε αυτό που κάνετε;!" απορρημένος
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις από μόνος σου, τοτε δεν υπάρχει λόγος να σου εξηγώ!!
έτσι και στην περίπτωση μας!
Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί το λεω αυτό ...δεν υπάρχει λόγος ..




H AITIA !!


...την τελευταία εβδομάδα, διαπίστωσα (απο διάφορους) μια απόλυτη ψωμοκαρμιριά!
-Να, όλη μέρα δουλεύω για ένα κομμάτι ψωμί
- Βλέπεις τι κάνω για να βγάλω το ψωμί μου;!
-Αχ! Για ένα κομμάτι ψωμί το πουλήσαμε το σπίτι!
-Εδώ άλλοι δεν έχουν ψωμί να φάν!

Τελικά..αυτό το ..ψωμί την κάνει όλη την ζημιά!

..Κυρίες και κύριοι!! ΟΛΑ μας τα βάσανα και τα ζοριλίκια, πηγάζουν, προέρχονται και έχουν ως αιτία ΤΟ ΨΩΜΙ!

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

(ΚΩΛΟ) ΓΕΡΟΙ ΕΤΩΝ 20!


..έχει παραγίνει το κακό! ..και 'μεις είμασταν νεότεροι αλλά δεν είμασταν έτσι!
παντού όπου γυρίσεις και όπου σταθείς βλέπεις νέους ανθρώπους με ύφος, στάση και συμπεριφορά ΓΕΡΟΥ!! ..έχουμε κατακλυστεί απο γέρους 2ο χρονών!
..κανένας τσαμπουκάς, καμία ζωηράδα, καμία δίψα για ζωή, για γνώση για το καινούργιο..
...τα ίδια και τα ίδια.. τα 3/4 είναι φοιτητές και αυτό τους αρκεί (ήδη ονειρεύονται ΑΣΕΠ και Δημόσιο) /..και όταν θα φτάσει κάποτε η στιγμή που το εγγόνι τους θα τους ρωτήσει "Τι έκανες στα νιάτα σου παππού?" στην καλύτερη περίπτωση θα του απαντήσουν .." εμένα που με βλέπεις παιδί μου, επαιξα τάβλι και playstation εγώ! ουουου με το κιλό! Ήπια εγώ φραπέδες στα νιάτα μου!!"
..και δώστου και βλέπεις αγοράκια και κοριτσάκια να βγαίνουν ραντεβού και να πηγαίνουν (..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ) να παίξουν ..ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ (..γαμώ την βλακεία που κουβαλάν για εγκέφαλο!!) ..και πάρε να έχεις, το πιο ζόρικο πράγμα που κάνουν είναι να παίζουν 5Χ5 !! ..
..και άμα πας να κάνεις καμια συζήτηση μαζί τους μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή ..
..βλέπεις κοπέλα 20 τόσων χρονών σαν τα κρύα τα νερά και μόλις της μιλήσεις σκέφτεσαι ("όχι ρε πούστη μου! ¨)
..μ' αυτά και μ' αυτά πάμε κατά διαόλου ..
..όσο για μένα απολαμβάνω πραγματικά την παρέα και την συναναστροφή με τους φίλους μου, οι μισοί πάνω απο 40 (αλλά στην πραγματικότητα 17 στα 24) και όλο και ξετρυπώνω και άλλους!

Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ

..έβρεχε χθές ..οπότε τι καλύτερο απο μια εκδρομή με το αυτοκίνητο! ..ένας άλλος λόγος ήταν ότι χθές ήταν η επέτειος απο την μάχη των οχυρών στο Ρούπελ και έτσι είπαμε να πάμε προς τα πατρογονικά εδάφη (..ο Παππούς μου .. ο StamSkoup ο Α' γεννήθηκε στο Ρούπελ) για εκδρομή κομπλέ. Με πατριδογνωσία, οινοποσία, βόλτα γύρω γύρω στα βουνά και στα λαγκάδια κτλ.

..η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε να ξυπνήσουμε και καθώς πλησιάζαμε την ελληνοβουλγαρική μεθόριο αρχίσαμε απο το αντίθετο ρεύμα να βλέπουμε να αποχωρούν οι Mercedes με τα αστεράκια ("..γμτ.. να και ο υποστράτηγος! αργήσαμε και θα χάσουμε και τον μπουφέ!!") ..φτάνοντας, άξιο μνείας ήταν το βλέμμα του φαντάρου στην πύλη των οχυρών .."ΚΑΛΑ..ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ;!! ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ... "Δυστυχώς καλοί μου κύριοι κλείσαμε!

..NO PROBLEM!!
..και τότε γράψαμε την δική μας ιστορία!!



..
..το οχυρό του εχθρού ήταν ευθεία μπροστά ..αλλά εμείς είμασταν αποφασισμένοι για όλα!!
..ή θα φάμε ή θα πεθάνουμε!!
..το ξέραμε ότι πηγαίναμε ωσάν τα πρόβατα στην σφαγή



..αλλά είπαμε .. είμασταν πεινασμ.. εε! συγνώμη! ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ!
..η μάχη ήταν σκληρή και αδυσώπητη!!
..ο Alex πολέμησε σαν Λιοντάρι ! ...τα σουβλακομπίφτεκα σφύριζαν πάνω απο τα κεφάλια μας! ..οι πατάτες έπεφταν βροχή ! .. και οι πιπεριές φλωρίνης θέριζαν τους επιτιθέμενους!!

..αλλά στο τέλος! ..το ηθικό και η ορμή μας έκαμψαν την αντίσταση του εχθρού και το οχυρό κατελήφθει! ..τα φιλέτα και οι τηγανιές εξολοθρεύθηκαν μαχόμενα μέχρις εσχάτων!
..το τίμημα ήταν όμως βαρύ .....ήταν τόσο βαρύ που χρειάστηκαν 2 γκαζόζες (sic!) για να το χωνέψουμε!
..αλλά η θυσία μας έπιασε τόπο! ...γυρίσαμε θριαμβευτές στην πόλη μας..
..όσο για το ξεχασμένο πολυβολείο στις όχθες της Δοϊράνης..αν περάσετε ποτέ απο εκεί .. θα βρείτε μια μικρή χορταριασμένη πλάκα να γράφει ..
Ο ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΚΑΓΚΟΥΡΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΙΘΑ ΛΥΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΤΟΥΣ

ΤΕΛΟΣ!

Υ.Γ. Πέρα από τις καλές στιγμές που ζήσαμε, ας μη ξεχνάμε ότι πριν απο 67 χρόνια ένα τσούρμο παιδιά, πιο μικρά απο εμάς, δεν μάσησαν..μάτωσαν και σταμάτησαν τον φασίστα στα μέρη εκείνα..ήταν οι παππούδες μας

Υ.Γ. 2 με την ανακάλυψη του συγκεκριμένου πολυβολείου, γεννήθηκε η ιδέα του γυρίσματος μιας επικής, αληθοφανούς, ρεαλιστικής, πολεμικής υπερπαραγωγής σε εκείνο το μέρος.. ζητούνται ηθοποιοί! (..παρέχεται δωρεάν μεταφορά και τάισμα!) ..επίσης ζητείται και τίτλος για την αιμοβόρικη και ηρωική μας ταινία! (π.χ. 'ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ' ή 'ΓΙΟΥΡΙΑ!" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!)

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Ο Νέος Υδραυλικός!!

..θα..πιείτε κάτι; !!

Έχω και τον Γιάννη τον Σημαντήρα (Αδερφέ μου εσύ δικαιούσαι συστοιχία blogs που να ασχολούνται κάθε μέρα μόνο με τις ομορφιές που δημιουργείς!) να μου έχει βγάλει το όνομα (..ε, προσπαθώ και μόνος μου, αλλά με τέτοια βοήθεια .. θα πάω πολύ μπροστά!!) - ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ...τον γνωρίσετε!! www.diamonds958fm.net
.ΑΛΛΑ ... η ουσία είναι ότι στην χθεσινή εκπομπή του άγγιξε την σκληρή (!!) πραγματικότητα!!

... Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!! (..και του μέλλοντος!!)

..το πελατολόγειο των "κατ' οίκων" πελατών βρίθει απο γυναίκες (άνω του 80%) και απο αυτές ένα ικανότατο ποσοστό είναι ζωντοχήρες ..οι οποίες .. τι σύμπτωσις.. έχουν ΟΛΕΣ τον υπολογιστή τους στην κρεβατοκάμαρα!!!!
(BREAK NEWS!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ! : ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!!)
..δεν αναφέρομαι δε στις νεαρότερες ηλικίες (φοιτήτριες) οι οποίες σε πλήρη αναντιστοιχία με τον μύθο που τις περιβάλλει, είναι (..οι περισσότερες!!!) ή θέλουν να δείχνουν ( ..ξανά !!!!) συνεσταλμένες και πολύ καθώς πρέπει (..είπαμε ! ..οι περισσότερες.. αλλά όχι όλες!!)
Στο θέμα μας λοιπόν ... ΧΗΡΕΣ και ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ !!
είναι σπαραξικάρδιον το θέμα ..μόνες, πληγωμένες απο τη ζωή, τόσο ευαίσθητες, τόσο ρομαντικές ψυχές.. έναν υπολογιστάκο έχουν και αυτές για να περνάν τα ατελείωτα βράδια της μοναξιάς τους και αυτός όλο κάτι βρίσκει και ΧΑΛΑΕΙ!!!

-Αχ, Βρε Σταματη(ηη) τόση δουλειά έκανες!! Να μη σε κεράσω κάτι(ιι) ; Ασθάνομαι άσχημά(αα) !!

-Αχ, τι καλά! τώρα που ξέρω πως έχω κάποιον να μου φτιάχνει το κομπιούτερ όταν χαλάει θα κοιμάμαι (..!!!) πιο ήσυχη!!

..με λίγα λόγια ..αν ο Γκουσγκούνης συνέχιζε να γυρίζει ταινίες .. σήμερα αντί για τσάντα με εργαλεία ..θα κουβαλούσε Laptop!!

..Μ'αυτά και μ'αυτά λίγο θέλετε να με χαρακτηρίσετε Sex Maniac, ίσως και Brutal (σας ξέρω!) ... Δεν είναι(ακριβώς) έτσι ..ένα κουσούρι έχω και εγώ στη ζωή αυτή και αυτό είναι ότι είμαι ευγενικός και καθώς πρέπει σε βαθμό αγανάκτησης!! ..απλά αναφέρω γεγονότα που ισχύουν και περιστατικά που συνέβησαν!

Υ.Γ. όσα αναφέρονται παραπάνω είναι πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΑ!! (..να τα έγραφα σε βιβλίο...χμμ!!)

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Climb Dance ! ή αλλιώς ..when men where MEN!



..ήταν 1987, μόλις έναν χρόνο πριν είχε καταργηθεί απο το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ η κατηγορία Group B (η οποία δεν είχε κανέναν απολύτως περιορισμό στην ιπποδύναμη) σαν "Πολύ επικίνδυνη!" ..η αλήθεια ήταν ότι είχε μετατραπεί σε μια κατηγορία με αυτοκίνητα κτήνη που μπορούσαν να τα κουμαντάρουν μια χούφτα άνθρωποι όλοι και όλοι (και ανάμεσα τους μια γυναίκα.. η Michele Mouton!) ..
...το politically correct είχε αρχίσει να επικρατεί και να βάζει ταμπέλες "Επικίνδυνο" "Ανάρμοστο" "μη πρέπων" "προκλητικό" ..τις ξέρετε.. υπάρχουν παντού σήμερα, απλά ανοίξτε μια εφημερίδα (..ή την τηλεόραση)
...δεν είχαν τελειώσει όλα όμως... το κύκνειο άσμα αυτών των μοναδικών μηχανών και των ακόμη πιο μοναδικών ανθρώπων που τις τιθάσσευαν έμελε να γραφτεί στο...Colorado..
Η Audi και η Peugeot, οι δυο κυρίαρχοι της παραπάνω κατηγορίας πήραν τα τελευταία εναπομείναντα θηρία και έδωσαν στους οδηγούς τους την ευκαιρία να δοξαστούν για μια τελευταία φορά πριν αποσυρθούν...
...ο κινηματογραφιστής Jean Louis Mourey κατέγραψε την προσπάθεια του (παγκόσμιου πρωταθλητή) Ari Vatanen να σπάσει το ρεκόρ της ανάβασης του Pikes Peak ύψους 4500m με ένα κτηνώδες Peugeot 405T16..
..το φίλμ σάρωσε τα βραβεία στα φεστιβαλ ντοκιμανταίρ που προβλήθηκε και είναι μια ωδή στον άνθρωπο και την μηχανή του...ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον με σκηνικό την υπεράνω όλων φύση...ένας μοναδικός δεξιοτέχνης μανουβράρει με μαεστρία μια μοναδική μηχανή σε ένα μοναδικό τοπίο ...
..σας αφήνω να απολαύσετε μόνοι ένα κειμήλιο απο τα παλιά ..

Υ.Γ. για την ιστορία, ο Vatanen κατέριψε το ρεκόρ εκείνη την ημέρα..το αυτοκίνητο του απέδιδε 720 ίππους στην εκκίνηση και στον τερματισμό (4500m) λέγεται ότι απέδιδε πια 340 ιππους (..εξαιτίας της αραιής ατμόσφαιρας λόγω υψομέτρου)