Σάββατο 12 Απριλίου 2008

"ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ;!!!"

...συζήταγα (..πολύ με αρέζουν αυτές οι εγκλίσεις των λέξεων!!) τις προάλλες (..αχ, και οι προάλλες με αρέζουνε πολύ! ..μου φέρνουν συνειρμικά στο νού κάτι απο κουφ...!!) με τον Alex (μάλλον πρέπει να του κόψω και κάποιο επίδομα, τελευταία αποτελεί σταθερή πηγή εξόρυξης θεμάτων για το Blog) ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΛΕΜΕ!!
συζήταγα τις προάλλες με τον Alex (..Ε ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ.. δεν κάνει ωραία ομοιοκαταληξία;!!) και καταλήξαμε ότι μάλλον η πιο σπαστική, ηλίθια, άνευ λόγου και αντικειμένου φράση που μπορείς να ακούσεις την σήμερον (..και όχι την χθέσον!) είναι αυτή που ακούς απο κάτι πανηλίθιες και ακατέργαστες χαζογκόμενες (..για να μη παρεξηγούμαι..οι αρσενικές χαζογκόμενες είναι περισσότερες απο τις θυληκές!) όταν πάνω σε μια συζήτηση λές κάτι ..και αυτές επειδή
Α) Δεν έχουν καταλάβει ότι γίνεται συζήτηση
Β) Δεν έχουν καταλάβει για ποιό θέμα γίνεται η συζήτηση
Γ) Δεν έχουν καταλάβει γιατί αναπνέουν γενικά ..
σου πετάν την μνημειώδους βλακείας φράση (..με ύφος και με στόμφο για να δείξουν ότι έχουν επίπεδο και απλά χρειάζονται διευκρινίσεις)

Γιατί το λές αυτό;!!!
δεν κάνουν τον κόπο να αντιπαραβάλλουν μια δική τους άποψη, δεν κάνουν τον κόπο να φέρουν μια αντίρηση, απλά πετάν αυτή την σαχλαμάρα για να μεταφέρουν σε σένα το απόλυτο κενό της σκέψης τους!!
και σας ερωτώ...
τι άλλη απάντηση μπορείς να δώσεις σε αυτά τα πλάσματα από την απάντηση που δίναν οι παλιοί μοτοσυκλετιστές σε όποιον βλάκα ρωτούσε "μα τι βρίσκετε σε αυτό που κάνετε;!" απορρημένος
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις από μόνος σου, τοτε δεν υπάρχει λόγος να σου εξηγώ!!
έτσι και στην περίπτωση μας!
Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί το λεω αυτό ...δεν υπάρχει λόγος ..




1 σχόλιο:

Poulman είπε...

AAAAAA Μαστορη, ολα κι ολα...
Μη γινεσαι μισογυνης.
Η γυναικες ειναι πολυ πιο εξυπνες απο τους αντρες. Εχουν τοννους εφυιας. Απλα δεν την κουβαλουν πανω τους!
Και τι την θες την κουβεντα με οποιαδηποτε γυναικα; Η μεγαλυτερη παγιδα ειναι να μπλεξεις σε διαλογο με γυναικα.
Παντως δεν ειμαι μισογυνης. Το ελεγα και θα το λεω "Η γυναικα ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου" (woman is a man's best friend).