Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

' ΚΑΛΟΜΟΙΡΟΝΗΣΟΣ 2008'



Περπατούσα το Σάββατο 24 του μηνού, μόνος στα έρημα σοκάκια της πόλης. Εκείνη την ημέρα ήταν ακόμη πιο έρημα από το συνηθισμένο, όλοι ήταν μπροστά απο τους δέκτες για να συνεισφέρουν στον εθνικό σκοπό. Μόνον εγώ είχα απομείνει να περπατώ αμέριμνος και αμέτοχος, τολμώ να πω, στην παλιγενεσία του έθνους. Είχα άλλα να με απασχολούν.
Εκεί που περπατούσα βαριεστημένα, ακούστηκε ξαφνικά βαριά η φωνή ..
"Εεεεπ, ΕΣΥ! Για έλα απο εδώ"
...μόνο εγώ ήμουν στον δρόμο... γύρισα αργά αργά και προετοιμαζόμουν για το ποιόν μπορεί να αντικρύσω..
..Ήταν η βλοσυρή σιλουέτα του Αστυφύλακα!
"Ωχ, τώρα την στρούμφισα" σκέφτηκα και προσπάθησα να μην δείξω την ταραχή μου..
DAS PAPIER!! πήγε να πει το όργανο, αλλά αμέσως αυτοδιορθώθηκε.. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!
..την πήρε στα χέρια και με ένα ύφος που σε έκανε να νιώθεις μη ανακυκλώσιμο σκουπίδι, είπε ..
" Γιατί δεν είσαι Ρε στον κοινο αγώνα;!!"
"Εεε, να εγώ.. ξέρετε, δουλειά ... και εκτός αυτού και η θεία μου εδώ κοντά που είχε..."
"ΡΕ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ!" είπε καθώς με μπουζούριαζε απο τον γιακά
"ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ!!"
...και να λοιπόν που καθόμουν μπροστά στο παγερό γραφείο του ενωμοτάρχη, ένιωθα σαν χαλασμένο φυτοφάρμακο και μάλλον το ήξεραν.
..."Λοιπόν κύριε Σ." είπε ο Σερίφης..
"Βρες μου μια καλή δικαιολογία για τον λόγο που δεν συνέβαλές στην μουσική εθνεγερσία!"
"Εμπρός λοιπόν! Σε ρωτώ! Τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο την Εθνική ανάταση και περηφάνεια της βραδιάς;! ..δεν μιλάς έ! ..έννοια σου και ξέρω εγώ που θα σε στείλω!"

...και να' μαι λοιπόν σήμερα στην Καλομοιρόνησο! Για αναμόρφωση και διαμόρφωση εθνικής μουσικοσυνείδησης! Είναι και άλλοι εδώ που είναι πολύ πεισματάρηδες.. είναι χρόνια εδώ και αντιστέκονται ακόμη σε αυτά που παίζουν τα μεγάφωνα..
..εγώ.. εγώ δεν ξέρω πόσο θ' αντέξω ακόμη.. αφήστε με ήσυχο!

Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Αν η γυναίκα ..

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!!

...τι να υπονοεί άραγε η παραπάνω, ανυπέρβλητης σοφίας φράση;
Α) Ότι πραγματικά "Κατ εικόνα και ομοίωσιν" του..κυρίου, είναι τελικά μόνον οι πουστηδες;
Β ) Ότι όλοι οι υπόλοιποι, απλά δεν είμαστε τέλειοι και έχουμε μια.. ροπή! προς το κακό;!
Γ) ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!

Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Ant Attack!!


...ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ, Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ, Η ΠΙΟ POWER ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! (..ο απόλυτος πλεονασμός!!)
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ !!
...Ναί! δεν κάνουμε πλάκα κυρίες και κύριοι!! ..Ο πλανήτης μάλλον άρχισε να προστατεύει εαυτόν με ίδια μέσα! (..γιατί αν περίμενε απο εμάς!!)
το story έχει ώς εξής !
κάποια στιγμή μέσα στον Μαϊο απο κάποιο καράβι στο Texas έκαναν απόβαση κάτι αφρικανικά μυρμήγκια πολύ αδίστακτα!!
τα μυρμηγκάκια αυτά αποδείχτηκε ότι έχουν ένα πολύ αξιαγάπητο χαρακτηριστικό!
ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ (ναι, ναι ! καταστρέφουν!) ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ!!
ΚΑΛΟ Ε!!!
..μέχρι στιγμής την έχουν πληρώσει Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μετρητές φυσικού αερίου, μετρητές ρεύματος (.."Μα αλήθεια σας λέω κύριε ΔΕΗτζή! Αυτά τα παλιομυρμήγκια φταίνε!) ηλεκτρονικά εξαρτήματα κτλ.
..το πιο καλό είναι ότι μια αποικία τους εντοπίστηκε στο κέντρο της ΝΑSA !!
τελικά υπάρχουν ακόμη καλές ειδήσεις στις μέρες μας!!
τα link για να διαβάσετε περισσότερα
http://tech.pathfinder.gr/IT/technology/618492.html
http://www.suntimes.com/news/nation/949486,ants051308.article

Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ


...οι εποχή των υπολογιστών και του internet ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα!
Όλο και περισσότεροι μπακάληδες, μπαρμπάδες και λοιπές δυνάμεις με ρωτάν πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν μια ... ιστιοσελίδα!
Καθόλου! Δεν είναι καθόλου δύσκολο καλοί μου φίλοι!
είναι κάτι που μπορεί να το φτιάξει ο καθένας με υλικά που υπάρχουν στο σπίτι του!
ας δούμε μαζί, σε βήματα, το πως...


Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

Μια σελίδα χαρτί


.. ένα καλαμάκι (ότι χρώμα κάνετε κέφι)

..και ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας

ας περάσουμε στην υλοποίηση τώρα!

1) περνάμε το καλαμάκι απο το κέντρο της σελίδας χαρτιού

2) κάπως έτσι ας πούμε...

3) έπειτα, πάνω στο ίσιο και κορδωμένο καλαμάκι, περναμε το χαρτί κουζίνας απο τις δυο άκρες..

ΚΑΙ....... VOILA Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!!!
γράφουμε επάνω στο χαρτί, ότι μας φωτίσει ο θεούλης που πιστεύουμε, την πηγαίνουμε σε μια παραλία με ούριο άνεμο, και η ιστιοσελίδα μας είναι έτοιμη να αρμενίσει όλους τους ωκεανούς και να μεταφέρει τα μυνήματα μας!!

σε όλους τους αξιαγάπητους παραπάνω μπαρμπαδομπακάληδες, έχω να πω..

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ!!!
50 ΧΡΟΝΙΑ INTERNET ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙΣ ΛΕΤΕ!!!

..έτσι και μου ξαναζητήσει κανένας... έτοιμη την έχω!
θα την πουλήσω σε καλή τιμή ! (200 ευρουδάκια μόνο! ..πως?! θέλετε και γραφικά στην ιστιοσελίδα σας; ..κάτι μπορεί να γίνει)

Τρίτη 13 Μαΐου 2008

(Κλαιν) ΜΑΗΣ ΤΟΥ '68

...μου έχον πρήξει τα συκώτια (..και όχι μόνο) τον μήνα που διανύουμε, ΟΛΑ τα κωλοκάναλα και ΟΛΕΣ (..μα όλες) οι κωλοεφημερίδες για τον ΜΑΗ ΤΟΥ '68!

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜ...ΣΤΕ!!!!
..έχουν βαλθεί να μας πείσουν πόσο σημαντικός ήταν, και πόσο επηρέασε και άλλαξε τα πράγματα, και πόσο ... και πως .... και τι καλά και τι ωραία!!
ΡΕ αι σιχτίρ !
..καθήστε και σκεφτείτε , ψάξτε και βρείτε τι έγινε τον περίφημο εκείνον ΜΑΗ και ελάτε να με πείτε!
..το μόνο που έγινε ήταν ότι ένα τσούρμο αδίστακτα φιλόδοξα τσουτσέκια εκβίασαν την είσοδό τους στο σύστημα (όπου και βρίσκονται καλοθρεμένοι ώς σήμερα.. )
Τι άλλαξε στην ζωή μας απο τότε ; ΤΙΠΟΤΑ (..και ότι άλλαξε ήταν πάντα προς το χειρότερο) ..τι απέμεινε εκτός απο τις εξυπνάδες στους τοίχους ; ΤΙΠΟΤΑ (..εκτός από κάτι κιλά βιβλία που μιλάν απλά για τα γεγονότα)
..για ακόμη μια φορά ισχύει το υπέρτατο αξίωμα του μεγάλου Μακιαβέλι (διαβάστε τον οπωσδήποτε!) ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
..μάλιστα κύριοι ! ..και ποιά ήταν τα αποτελέσματα των ταραχών εκείνων; ..ο Ντε Γκώλ παραιτήθηκε, κύρηξε εκλογές, και ...επανεκλέχθηκε!! ..ορίστε η λαϊκή απόφαση και οι υπόλοιποι να πα' να γαμ..θείτε!!
..μόνο που όπως είπα, καμά ντουζίνα λέρες κατάφεραν να εισχωρήσουν στο σύστημα με την πρόφαση ότι εκπροσωπούν το κίνημα εκείνο (..και καμαρώστε τον Κον Μπεντιτ που υποστήριζε με θέρμη τους Αμερικάνους στο Κόσοβο)
..και βγαίνει εν έτει 2008 η ΠΑΣΟΚΑΡΑ και διοργανώνει εκδηλώσεις, και δώστου Ο ΣΚΑΙ, το ΜΕΓΚΑ και τα κανάλια που σέβονται τον εαυτό τους αφιερώματα... ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ!!!
ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" (τρομάρα τους! έτσι την θέλουν την επανάσταση) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ..
..ε λοιπόν για ακόμη μια φορά
ΡΕ ΑΕΙ ΓΑΜ..

Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Helen και milliHelen!


...Τρωικός πόλεμος... για πρώτη φορά στην (καταγεγραμμένη) ιστορία οι άντρες σφάζονται (..και καλά!) για χατήρι μιας γυναίκας... Αχ Ελένη Ελένη!!
..τόση ήταν η εντύπωση που προξένησε η ομορφιά της που ακόμη και σήμερα σε όλο τον κόσμο γράφονται βιβλία και γυρίζονται ταινίες για πάρτη της (
..μάλλον μιλάμε για την ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!)
..αυτή ήταν που ενέπνευσε και τον άγνωστο (σ'εμένα τουλάχιστον) συγγραφέα Christopher Marlowe να γράψει ότι επρόκειτο για " ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ 1000 ΠΛΟΙΑ" .. και αυτή η φράση με τη σειρά της ενέπνευσε τον ΜΕΓΑΛΟ Isaac Asimov (οσοι δεν τον ξέρετε, ιδού www.asimovhumanists.org/AboutIsaacAssimov2.htm )
να ανακαλύψει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια αξιόπιστη και μετρήσιμη μονάδα μέτρησης γυναικείας ...ομορφίάς να το πω; ..θηλυκότητας να το πω; ..πουταν... εε γκουχ γκουχ never mind!
ο Isaac λοιπόν εκτός όλων των υπολοίπων, έδωσε στον κόσμο
το milliHelen!!!!
..όπου σαν mHelen ορίζεται
" η ποσότητα γυναικείας ομορφιάς, που απαιτείται για να κινητοποιηθεί ΕΝΑ πλοίο - καράβι"


..ξέρω ξέρω.. η λαϊκή θυμοσοφία το λέει αλλιώς.. αλλά όπως και να το κάνουμε είναι πιο prestigius να το έχει διατυπώσει ο Asimov και άλλο να σέρνονται καράβια από μουν.. !! (tres banal!!)

..έχουμε πλέον στη διάθεσή μας, μια απόλυτα αξιόπιστη μονάδα μέτρησης για την θυληκότητα (και άσε τις χαζογκόμενες και τα κωλοπεριοδικά να λεν ότι θένε!)
..πάντως εγώ γύρω μου τόσο καιρό δεν έχω καταφέρει να μετρήσω ούτε ένα PickoHelen!!
(ένα απο τα επόμενα project μου θα είναι το milliHelen ο μετρο!!)
...μην κάθεστε! αρχίστε τις μετρήσεις!!
..παρακάτω ένα κλασικό (και σπάνιο στην φύση) παράδειγμα γυναίκας με ένα (1) milliHelen (αυτή τουλάχιστον το καραβάκι της το τραβάει!!!)

Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

..(και) αυτό το πάσχα, έκανα το πατροπαράδοτο ταξίδι με την μοτοσυκλέτα μου. Πρόσθεσα άλλα 3.000 (περίπου, ποτέ δεν κάθησα να μετρήσω ακριβώς πόσα χιλιόμετρα έκανα, είνα σαν να ρωτάς μια πανέμορφη κυρία την ηλικία της) χιλιόμετρα στο κοντέρ μου και.. επανήλθα.
Θα ήθελα να γράψω κάτι για την μοτοσυκλέτα. Είναι το μοναδικό μέσο, αντικείμενο, πάθος, χόμπι (όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας) με το οποίο είμαι ερωτευμένος απο τα 16 (όταν έβγαλα το πρώτο μου δίπλωμα) ...και πιστέψτε με.. έχω ασχοληθει με αρκετά στην ζωή μου.
Η μοτοσυκλέτα είναι ένα παράδοξο όχημα. Κανονικά δεν θα έπρεπε να κινείται, απο μόνο του δεν μπορεί να κινηθεί, ούτε καν να σταθεί (έχει μόνο δυο ρόδες το καημένο). Χρειάζεται τον άνθρωπο σαν βασικό συστατικό - εξάρτημα και τότε και μόνο τότε κινείται.
Αυτό ακριβώς λατρεύω στην μοτοσυκλέτα, που επάνω της μπορεις και βλέπεις, και ξεχωρίζεις έναν ΑΝΘΡΩΠΟ (σε ένα αυτοκίνητο είναι κρυμένος ).
Πάντα παρομοίαζα την μοτοσυκλέτα με μια όμορφη γυναίκα και πραγματικά πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερη σύγκριση.
-Μια μοτοσυκλέτα, όπως και μια γυναίκα (ΠΡΟΣΟΧΗ! μια... ΓΥΝΑΙΚΑ!) πρέπει να την μάθεις με σεβασμό και να την αφήσεις να σου δείξει εκείνη τα όρια της, αν τα ξεπεράσεις ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ, αν όμως την πηγαίνεις σαν κότα θα ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ !!
- Σε μια μοτοσυκλέτα, όπως και με μια όμορφη γυναίκα, για κάθε απολαυστική διάδρομή που θα σου μένει στο μυαλό, θα έχεις φάει 10 παγωνιές, 20 βροχές και μπορεί και 5 τούμπες, αλλά πιστέψτε με .. ακόμη και έτσι .. αξίζει!!
- Μια μοτοσυκλέτα, όπως και μια ζόρικη γυναίκα, πρέπει να ξέρεις να την φτιάχνεις(!!) μόνος σου.. αλλιώς .. ή θα σε αφήσει .. ή θα την φτιάχνει άλλος!!!
-Μια μοτοσυκλέτα, όπως και μια όμορφη γυναίκα, αφού την φτιάξεις και την περιποιηθείς όπως θέλεις, πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να προσπαθήσουν να σου την κλέψουν... εδώ απόλυτη λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη.. ή την δένεις ή την προσέχεις σαν τα μάτια σου.
-Μια γυναίκα μοτοσυκλετίστρια (ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΆΛΛΟ ο χρήστης μοτοσυκλέτας και ΑΛΛΟ ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ!) ήταν είναι και θα είναι πάντα, ερωτεύσιμη άμα τη εμφανίσει!
-Τέλος, και απευθύνομαι σε εσάς κυρίες μου, έχετε υπόψη σας πως αν ο άντρας που έχετε δίπλα σας αγάπα και μένει πιστός στην μοτοσυκλέτα του (και δεν την αλλάζει όπως μερικοί, κάθε εξάμηνο) τότε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ! ..θα φροντίζει να είστε πάντα άψογες γιατί μόνο με εσάς σε άριστη κατάσταση θα μπορεί να ταξιδέψει όμορφα στη ζωή !!
παρακάτω μια φωτογραφία (για τους άπιστους θωμάδες) απο τα δάχτυλα του δεξιού μου χεριού ..τόσα χρόνια πάνω στη μανέτα, έχουν πάρει το σχήμα της!!
Υ.Γ. μου την σπάνε αφάνταστα οι μοτοσυκλετιστές του Σαββατοκύριακου και των αργιών!!! τον σωστό μοτοσυκλετιστή θα τον διακρίνεται κάποιο πρωινό του φλεβάρη που θα βρέχει ή θα χιονίζει και έξω θα έχει 1 ή 2 βαθμούς

Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ



κοιτάχτε καλά αυτό το βίνδεο και θα δωθεί αυτομάτως απάντηση στις απορίες σας ποιός- τι μας φταίει που είμαστε έτσι και ζούμε έτσι.
ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ φταίνε, που κάθονται να τους κάνουν ότι τους κάνουν αδιαμαρτύρητα και μετά έρχονται να μας τα κάνουν και σε εμάς.



... Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
είχε πει ο Σαρτρ κάποτε...