Τρίτη 13 Μαΐου 2008

(Κλαιν) ΜΑΗΣ ΤΟΥ '68

...μου έχον πρήξει τα συκώτια (..και όχι μόνο) τον μήνα που διανύουμε, ΟΛΑ τα κωλοκάναλα και ΟΛΕΣ (..μα όλες) οι κωλοεφημερίδες για τον ΜΑΗ ΤΟΥ '68!

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜ...ΣΤΕ!!!!
..έχουν βαλθεί να μας πείσουν πόσο σημαντικός ήταν, και πόσο επηρέασε και άλλαξε τα πράγματα, και πόσο ... και πως .... και τι καλά και τι ωραία!!
ΡΕ αι σιχτίρ !
..καθήστε και σκεφτείτε , ψάξτε και βρείτε τι έγινε τον περίφημο εκείνον ΜΑΗ και ελάτε να με πείτε!
..το μόνο που έγινε ήταν ότι ένα τσούρμο αδίστακτα φιλόδοξα τσουτσέκια εκβίασαν την είσοδό τους στο σύστημα (όπου και βρίσκονται καλοθρεμένοι ώς σήμερα.. )
Τι άλλαξε στην ζωή μας απο τότε ; ΤΙΠΟΤΑ (..και ότι άλλαξε ήταν πάντα προς το χειρότερο) ..τι απέμεινε εκτός απο τις εξυπνάδες στους τοίχους ; ΤΙΠΟΤΑ (..εκτός από κάτι κιλά βιβλία που μιλάν απλά για τα γεγονότα)
..για ακόμη μια φορά ισχύει το υπέρτατο αξίωμα του μεγάλου Μακιαβέλι (διαβάστε τον οπωσδήποτε!) ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
..μάλιστα κύριοι ! ..και ποιά ήταν τα αποτελέσματα των ταραχών εκείνων; ..ο Ντε Γκώλ παραιτήθηκε, κύρηξε εκλογές, και ...επανεκλέχθηκε!! ..ορίστε η λαϊκή απόφαση και οι υπόλοιποι να πα' να γαμ..θείτε!!
..μόνο που όπως είπα, καμά ντουζίνα λέρες κατάφεραν να εισχωρήσουν στο σύστημα με την πρόφαση ότι εκπροσωπούν το κίνημα εκείνο (..και καμαρώστε τον Κον Μπεντιτ που υποστήριζε με θέρμη τους Αμερικάνους στο Κόσοβο)
..και βγαίνει εν έτει 2008 η ΠΑΣΟΚΑΡΑ και διοργανώνει εκδηλώσεις, και δώστου Ο ΣΚΑΙ, το ΜΕΓΚΑ και τα κανάλια που σέβονται τον εαυτό τους αφιερώματα... ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ!!!
ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" (τρομάρα τους! έτσι την θέλουν την επανάσταση) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ..
..ε λοιπόν για ακόμη μια φορά
ΡΕ ΑΕΙ ΓΑΜ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: