Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Helen και milliHelen!


...Τρωικός πόλεμος... για πρώτη φορά στην (καταγεγραμμένη) ιστορία οι άντρες σφάζονται (..και καλά!) για χατήρι μιας γυναίκας... Αχ Ελένη Ελένη!!
..τόση ήταν η εντύπωση που προξένησε η ομορφιά της που ακόμη και σήμερα σε όλο τον κόσμο γράφονται βιβλία και γυρίζονται ταινίες για πάρτη της (
..μάλλον μιλάμε για την ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!)
..αυτή ήταν που ενέπνευσε και τον άγνωστο (σ'εμένα τουλάχιστον) συγγραφέα Christopher Marlowe να γράψει ότι επρόκειτο για " ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ 1000 ΠΛΟΙΑ" .. και αυτή η φράση με τη σειρά της ενέπνευσε τον ΜΕΓΑΛΟ Isaac Asimov (οσοι δεν τον ξέρετε, ιδού www.asimovhumanists.org/AboutIsaacAssimov2.htm )
να ανακαλύψει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια αξιόπιστη και μετρήσιμη μονάδα μέτρησης γυναικείας ...ομορφίάς να το πω; ..θηλυκότητας να το πω; ..πουταν... εε γκουχ γκουχ never mind!
ο Isaac λοιπόν εκτός όλων των υπολοίπων, έδωσε στον κόσμο
το milliHelen!!!!
..όπου σαν mHelen ορίζεται
" η ποσότητα γυναικείας ομορφιάς, που απαιτείται για να κινητοποιηθεί ΕΝΑ πλοίο - καράβι"


..ξέρω ξέρω.. η λαϊκή θυμοσοφία το λέει αλλιώς.. αλλά όπως και να το κάνουμε είναι πιο prestigius να το έχει διατυπώσει ο Asimov και άλλο να σέρνονται καράβια από μουν.. !! (tres banal!!)

..έχουμε πλέον στη διάθεσή μας, μια απόλυτα αξιόπιστη μονάδα μέτρησης για την θυληκότητα (και άσε τις χαζογκόμενες και τα κωλοπεριοδικά να λεν ότι θένε!)
..πάντως εγώ γύρω μου τόσο καιρό δεν έχω καταφέρει να μετρήσω ούτε ένα PickoHelen!!
(ένα απο τα επόμενα project μου θα είναι το milliHelen ο μετρο!!)
...μην κάθεστε! αρχίστε τις μετρήσεις!!
..παρακάτω ένα κλασικό (και σπάνιο στην φύση) παράδειγμα γυναίκας με ένα (1) milliHelen (αυτή τουλάχιστον το καραβάκι της το τραβάει!!!)

1 σχόλιο:

haxou aka joy! είπε...

χαχαχαχα!!!!!!

Βάρκα : 300 ευρώ

Κουπιά: 70 ευρώ

Η Helen στη φωτογραφία που σέρνει το πλοιαράκι: ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!