Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2008

Κοινωνικά ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΟΙ!!


..ήμουν με έναν πολύ καλό φίλο τελευταία, και περπατούσαμε διασχίζοντας την καρμιριά και την μιζέρια που αναδύει η πόλη μας μετά τις 10 το βράδυ...άδειοι δρόμοι (ψυχή δεν υπήρχε) βρωμιά, κακογουστιάκ, τρισάθλια (..μα τι λέω.. ΤΕΤΡΑΘΛΙΑ!!) χαζομπαράκια με ψεύτικους ανρθώπους που ακούνε ψεύτικη μουσική, και όλα τα ωραία αυτά πράγματα που μας κάνουν.. ερωτική πόλη !!
..οι Mercedes και οι BMW περιπολούσαν τους άδειους δρόμους περισσότερες απο τα FIAT και τα Hyundai, και που και που έβλεπες κανένα φώς πίσω απο παλιές κουρτίνες στα διαμερίσματα των πρώτων ορόφων..
..την ίδια εικόνα είχε και ο Άλεξ όταν μου ανέφερε κάτι που είχε διδαχτει σε μια απο τις σχολές του .."αυτή η κατάσταση έχει περιγραφεί..." μου είπε (απο κάποιον καθηγητή..δεν θυμάμαι ποιόν)
..όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν απομείνει με ένα σπίτι (απο τους γονείς), με ένα αυτοκίνητο που το χρωστάν στη τράπεζα, που δεν έχουν τις ικανότητες και τα εφόδια για να συνεχίσουν το status που παρέλαβαν ονομάζονται
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΟΙ

..αυτά είπε και συνεχίσαμε αμέριμνοι την βόλτα μας ..

..και είναι αλήθεια οτι οι κοινωνικά κατερχόμενοι σήμερα έχουν πάρει τόση φόρα στην κατηφόρα τους που πρέπει να κρατηθούμε καλά για να μην μας παρασύρουν και μας..

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2008

Κοινωνική Δικτύωσις


..ε, αφού με έπεισαν και εμένα να δικτυωθώ κοινωνικά (και δώστου τα MySpace, και φέρτου τα FaceBook ..) να γράψω και κάτι πάνω σ'αυτό
..εταιρεία στην Αμερική, προσφέρει έναντι αμοιβής υπηρεσίες εξάλειψης ιχνών των ενδιαφερομένων απο επισκέψεις τους σε διάφορα "πονηρα" site, και, άκουσον άκουσον! διαγράφει οριστικά και διαπαντός λογαριασμούς, comments και profiles σε MySpace και συναφή.. ο λόγος; .."ε, μικρό ήταν το παιδί, φοιτητής, έκανε και αυτό τις τρέλες και τις αταξίες του! ..τώρα όμως που ετοιμάζεται να κάνει λαμπρή καριέρα ως ..(συμπληρώνετε εσείς κατα το δοκούν) ας μη γίνουν οι νεανικές του τρέλες εμπόδιο που θα προκύψει αργότερα στη σταδιοδρομία του!!"
..διαδικτυακή παρθενοραφή με λίγα λόγια!!
...ω καιροί ! ω ήθη!
..όσο για μας.. τους διαδικτυακά ατιμασμένους, που τα 'χουμε βγάλει όλα στην φόρα ..
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2008

..δικό σας είναι το μωρό; !!

Η ΠΑΡΑΚΑΤ ΙΣΤΟΥΡΙΑ ΕΙΝΙ ΑΛΗΘΙΝΙ!!
..κάποτε, ακουσα μια ιστορία που και αυτός που μου την είπε την είχε ακούσει απο αλλού, και κάπου εκεί χάνονται τα ίχνη της...
..κι όμως! την θεωρώ πέρα για πέρα αληθινή, καθότι την άκουσα σε μια μεταφορική εταιρεία πάνω στην φούρια της φορτοεκφόρτωσης και απο ανθρώπους ακριβώς σαν τον ήρωα!
..ήταν λοιπόν φορτοεκφορτωτής (χαμάλης), ήρεμος μαζεμένος και συνεσταλμένος (πράγμα τόσο σπάνιο για χαμάλη όσο τα ντεκολτέ στο κατηχητικό!) δούλευε και δεν έλεγε και πολλά στα πειράγματα των υπολοίπων...
..κάποια μέρα πήγε για φόρτωμα στον σιδηροδρομικό σταθμό, και αφού τελείωσε , είδε ΜΙΑ ΜΑΜΑ !!! Μα τι ΜΑΜΑ!!! ..την πλησιάζει λοιπόν και της λέει :
- Αχ τι ωραίο παιδάκι !! Δικό σας είναι ;
- "ΝΑΙ" απαντά εκείνη όλο καμάρι..
- " Δε μου λέτε! Αν βάλω τα υλικά, μπορείτε να μου κάνετε και μένα ένα;!!!

Αφιερωμένο στα πιο άνετα άτομα στον κόσμο! Τους Brothers Μήτσο, Βαγγέλη, Σταύρο, Χρήστο και στα τιμόνια που κρατάν!!!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!
Όποιος βρει ποια κυρία είναι αυτή με το μωρό στην αγκαλιά (καμία σχέση με την ιστορία!!) κερδίζει ΔΩΡΕΑΝ Service για τον υπολογιστή του για έναν χρόνο!! ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ!!
(..ελάτε! δεν είναι δύσκολο!)
Υ.Γ. εγώ την τράβηξα (είχε ξυπνήσει ο paparatsi μέσα μου!)

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2008

..ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ!!...και βγήκε χθές προχθές ο λεγάμενος και το 'σκασε το παραμύθι .. "συμβίωση εκτός γάμου officially approved απο την επίσημη αντιπροσωπεία είναι πορνεία!!!!"
..ε, χάνεται τέτοια ευκαιρία απο τα όρνεα! ..φώναξαν τον έναν τον άλλον πήγαν να κάνουν πανηγύρι αλλά τελικά βγήκε εξομολόγηση..
..στεναχωρέθηκα πάρα πολύ !! ..στεναχωρέθηκα γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν βγήκε να ρίξει στο παπαδαριό το αλύπητο σιχτίρι που του αξίζει.. αλλά πιο πολύ στεναχωρήθηκα επειδή αυτήν την συγκεκριμμένη περίοδο δεν συζώ...
..έπρεπε! ..έπρεπε να συζώ για να λύσω επιτέλους το πρόβλημα της ζωής μου!!
Να πατήσω στον chief παπά και το συνάφι του ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ !!! ..ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ!!
..
Μύνηση για ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ και να ζητάω κάνα εκατομμύριο ΕΥΡΩ (..επειδή οι δηλώσεις έγιναν δημοσίως στην τηλεόραση!)
..και θα σου πω εγώ Batman ποιόν θα λές πόρνη !
.
..Πορνεία μαυρόψυχα πλάσματα είναι να παίρνεις κοριτσάκια 15 χρονών και να τα κλείνεις στα μοναστήρια, έρμαια στις διαθέσεις της κάθε γριάς και του κάθε Δεσπότη!
..πορνεία είναι να κάνεις πλύση εγκεφάλου στα αγοράκια ότι οι γυναίκες είναι κακό πράγμα και να τα ρίχνεις αλλού!!
..το τι είναι πορνεία ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ!
..πάντως κρίμα ρε γμτω! ..θα έλυνα το πρόβλημα της ζωής μου!!
..Καμία να συζήσουμε? (..τα κέρδη απο μισά!)

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008

C'etait un rendezvous!!ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!! (8 λεπτά)
..κυρίες και κύριοι.. για όσους δεν με γνωρίζεται και τόσο καλά.. ας σας εξομολογηθώ ότι είμαι ασυμμάζευτος λάτρης των μοναδικών πραγμάτων στη ζωή! ..στην κορυφή της μοναδικότητας τοποθετώ τις μοναδικές Γυναίκες (το Γ πάντα κεφαλαίο!) και τα μοναδικά οχήματα! ..αυτά τα δύο έχουν πάρα πολλά κοινά! ..και τα δύο απαιτούν ΑΠΟΛΥΤΗ αφοσίωση σε αυτά, όπως επίσης και τα δύο αν δεν τους φερθείς όπως πρέπει θα σε κάνουν να το μετανιώσεις!! ..και στα δύο επίσης ισχύει το ότι, αν δεν ξέρεις να τα φτιάχνεις θα σε αφήσουν!!
..όπως καταλαβαίνεται λοιπόν ένας συνδυασμός αυτών των δυο πάντα θα βγάζει χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπό μου, και το ιδανικότερο δείγμα αυτού του συνδυασμού μοιράζομαι μαζί σας σήμερα!
C'ETAIT UN RENDEZVOUS!
..μια θρυλική ταινία που γύρισε το 1976 ο Claude Lelouch, Γάλλος κινηματογραφιστής!
..και ιδού η μοναδική της ιστορία!
..τελειώνοντας τα γυρίσματα μιας ταινίας το 1976 ο Claude, διαπίστωσε ότι είχε περισέψει φίλμ για λήψη 8-9 λεπτών περίπου και είχε τα νοικιασμένα μηχανήματα λήψης στην διάθεσή του για μια ακόμη ημέρα. Δεν το σκέφτηκε καθόλου! Την προηγούμενη ημέρα είχε διασχίσει τους δρόμους του κέντρου του Παρισιού με ιλιγγιώδεις ταχύτητες με την Mercedes 450 SEl 6.9 (7.000 Κυβικά!) για να προλάβει να βρεθεί στην ώρα του σε ένα ραντεβού. Του άρεσε τόσο ώστε αποφάσισε να το γυρίσει κάποτε σε ένα φιλμακι.. τώρα μπορούσε!! Η αίτηση στην τροχαία Παρισίων να κλείσουν οι περισσότεροι δρόμοι του κέντρου για να γυριστεί το φίλμ με ασφάλεια φυσικά ...απορρίφθηκε! ..No Problem! ο Claude προσαρμόζοντας την κάμερα στην Mercedes του, αποφάσισε να γυρίσει το φίλμ του την επομένη στις 5:30 το πρωί υπό συνθήκες απόλυτης παρανομίας (..το διαπιστώνετε και μόνοι σας!) ..επέλεξε εκείνη την ώρα καθώς οι δρόμοι ήταν σχετικά άδειοι και έδωσε έναν ασύρματο σε έναν συνεργάτη του για να τον ενημερώσει εαν έβλεπε κάποιον κάτοικο να βγαίνει απο το parking του στα σπίτια προς το τέλος της τανιας. ..Ξεκίνησε απο τον περιφερειακό της Γαλλικής πρωτεύουσας και με ταχύτητες απο 140χλμ (minimum) ως και πάνω απο 200χλμ (230-240 λέει ο ίδιος) διέσχισε τους δρόμους του Παρισιού(Λεωφόρος Foche, Ηλλύσια Πεδία, Αψίδα του θριάμβου, Place de la concorde, Βερσαλίες) μη σταματώντας ΠΟΥΘΕΝΑ! ..πλησιάζοντας στα σπίτια είχε το νού του στον ασύρματο, αλλά αφού δεν άκουσε τίποτα συνέχισε το ίδιο γρήγορα!! ..όταν ολοκληρώθηκε η οδήγηση κατέβηκε εμφανώς ικανοποιημένος για να δει τον συνεργάτη του να του φωνάζει ότι ο ασύρματος δεν είχε μπαταρίες!!!!!!
..Το καλύτερο είναι πως την επόμενη ακριβώς ημέρα έκανε την ΙΔΙΑ ακριβώς διαδρομή με την ΙΔΙΑ ακριβώς ταχύτητα αλλά αυτή τη φορά με την Ferrari 275GT του, ώστε να γράψει τον ήχο απο την Ferrari που ήταν καλύτερος απο της Mercedes!!!!!!!!
..η ταινία προβλήθηκε σε περιορισμένο κύκλο τον επόμενο χρόνο και αμέσως οι αρχές συνέλαβαν τον Lelouch και βρέθηκε ενώπιον του διοικητή τροχαίας Παρισίων να του διαβάζει σχεδόν ολόκληρο τον ποινικό κώδικά! ("μου φαινόταν ότι δεν θα τελειώσει ποτέ!" είπε ο ίδιος) ..όταν επιτέλους τελείωσε, ο διοικητής κοιτώντας τον αυστηρά του είπε " Μπορώ να έχω το δίπλωμα σας κύριε Lelouch;" ...
εκείνος φυσικά το έδωσε.. για να δεί έκπληκτος μετά απο λίγα δευτερόλεπτα τον διοικητή να του το επιστρέφει λέγοντας του:
"Υποσχέθηκα στους ανωτέρους μου (Υπουργος) να σας πάρω το δίπλωμα! ..αλλά δεν τους υποσχέθηκα ότι θα το κρατήσω!!!!"
..και είπε στον έκπληκτο Lelouch: "..η ταινία σας άρεσε πάρα πολύ στα παιδιά μου! Είστε ελεύθερος"
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ? !!!
..τελικά μια όχι και τόσο καλή κόπια της ταινίας κυκλοφόρησε το 1996 ενώ η καλύτερη εκδοχή της ταινίας κυκλόφόρησε το 2003
...αυτά για μια απίστευτη ταινία με μια απίστευτη ιστορία απο πίσω!! προϊον μιας εποχής περασμένης πια, που είχα το προνόμιο να γεννηθώ στα τελευταία χρόνια της..κάθε σύγκριση με το σήμερα είναι απλά θλιβερή!
..για μένα όλα τα λεφτα είναι το τέλος ! (..θυμηθείτε αυτα που έλεγα στην αρχή)
..η απόλυτη ρομαντζάδα! (..άφιξη στο τσάκ!)

.και αυτός ο ήχος!!!!

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008

De Tsipricising - Απο Τσίπρωσις!....όταν τα ποσοστά σε μια χώρα καθορίζονται απο τις θείτσες και τους μπαρμπάδες.. φτάνει κάποτε η στιγμή που κάποιος μάγκας την σακουλεύεται και τους προσφέρει ζεστό - ζεστό (το είχε και ψηνόταν αργά - αργά μέσα στον φούρνο!) αυτό που πάντα επιθυμούσαν αλλά ποτέ δεν ήξεραν... ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗ!!
..και καλό παιδί είναι .. και μια ζωή χαμογελάει .. και όλη την ώρα τον τα κανάλια ..και .. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!! ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ !
..και το παιδί..αστέρι! δεν έχει δυσαρεστήσει ΚΑΝΕΝΑΝ!! ΌΛΟΙ το συμπαθούν..ε, τι άλλο θέλεις!!
..μιλάμε.. παραδέχομαι!!
εγώ βέβαια πάντα στην απ' έξω, μια ζωή ανάποδος, θα περιμένω το πρώτο ΤΣΟΓΛΑΝΙ (ε, βαρέθηκα πια τα καλά παιδιά!) πρόεδρο κόμματος..
..ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2008

De - Tsiknisizing - Απο - Τσίκνωσις!


..ΠΟΛΥ Η ΤΣΙΚΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!
...στο βουνό γλήγορα να καθαρθούμε απο τις μιαρές σκέψεις και την ρυπαρή διατροφή!!
..φορτωμένοι όνειρα και ελπίδες, με χιλιάδες μπύρες υπό μάλης και την the BEST EVER! παρέα.. βουρ για ΣΚΛΗΘΡΟ (ψάξε ψάξε, δεν θα το βρείς!)

...και αητό πετάξαμε, και ποδήλατο κάναμε και τα παϊδάκια μας φάγαμε (..τους αλήτες! για καλαμαράκια μας τα πούλησαν!!) ..και γενικά...κατρακυλήσαμε με τα μούτρα στην αμαρτία!
..ευτυχώς γλιτώσαμε το τσικνο - τεστ που είχαν στήσει οι παπάδες !!

..ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (..και τα ψιλά μαζί!) στον Λεωνίδα και την Χρύσα, τον Σούλη και την Βίκυ, τον Μιχάλη και ..την αφεντιά μου!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!