Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

De Tsipricising - Απο Τσίπρωσις!



....όταν τα ποσοστά σε μια χώρα καθορίζονται απο τις θείτσες και τους μπαρμπάδες.. φτάνει κάποτε η στιγμή που κάποιος μάγκας την σακουλεύεται και τους προσφέρει ζεστό - ζεστό (το είχε και ψηνόταν αργά - αργά μέσα στον φούρνο!) αυτό που πάντα επιθυμούσαν αλλά ποτέ δεν ήξεραν... ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗ!!
..και καλό παιδί είναι .. και μια ζωή χαμογελάει .. και όλη την ώρα τον τα κανάλια ..και .. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!! ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ !
..και το παιδί..αστέρι! δεν έχει δυσαρεστήσει ΚΑΝΕΝΑΝ!! ΌΛΟΙ το συμπαθούν..ε, τι άλλο θέλεις!!
..μιλάμε.. παραδέχομαι!!
εγώ βέβαια πάντα στην απ' έξω, μια ζωή ανάποδος, θα περιμένω το πρώτο ΤΣΟΓΛΑΝΙ (ε, βαρέθηκα πια τα καλά παιδιά!) πρόεδρο κόμματος..
..ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!

3 σχόλια:

Poulman είπε...

Ολα τα πραγματα στην πολιτικη ειναι πολυ απλα και εχουν μια χρονικη αλληλουχια.
Στο Δημοτικο, ξεκινας να γινεσαι δημοφιλης επειδη εχεις τα καλυτερα παιχνιδια.
Στο Γυμνασιο εισαι δημοφιλης επειδη ο μπαμπακας σου σου εχει παρει μηχανακι -ασχετα αν δεν μπορεσε ακομη να σου αγορασει διπλωμα.
Στο Λυκειο, σου εχει ηδη αγορασει διπλωμα. Γινεσαι προεδρος του δεκαπενταμελους επειδη ησουν τοσα χρονια δημοφιλης. Ξεκινας καταληψεις για να πηδηξεις 1-2 συμμαθητριες σου. Σε βλεπουν τα "αφεντικα" ενος ψευτο-κομουνιστικου κομματος και σε παιρνουν με το μερος τους γιατι εισαι καλο θεμα για τα ΜΜΕ.
Στο πανεπιστημιο, τρως τα λεφτα του μπαμπακα σου, κυκλοφορεις με σπορ αμαξι και το παιζεις αιωνιος φοιτητης. Κοπτεσαι δε για κομματικες παπαριες και εισαι ο ηγετης του φοιτητικου κινηματος.
Οταν με το καλο βαρεθεις την σχολη, οι κομματικοποιημενοι καθηγητες σου, σου κανουν χαρισμα το πτυχιο -ασχετα αν εχουν κοψει πιο αξιους για ψυλλου πηδημα- και αμεσως σε παιρνει στην ζεστη του αγκαλια το ΚΟΜΜΑ.
Καποια στιγμη, οταν καποια αλλα μεγαλυτερα κομματα εχουν κανει τον κοσμο να τα σιχαθει, το δικο σου βρισκει προσφορο εδαφος προς αγραν ψηφων. Ποιον θα βαλει τοτε για αρχηγο του; Εναν παππουλη που εχει ενα σκασμο φραγκα; ΟΧΙ! Το μαρκετινγκ προσταζει την προβολη ενος νεαρου αρχηγου.
Και να οι ψηφοφοροι! Τσιμπανε με τον Τσιπρα. Κι αν δεν βγει το ΞΥ.ΡΙ.ΖΑ πρωτο κομμα, θα πουληθει σ'αυτους που θα του προσφερουν τα περισσοτερα.
Φατε μετα αλλη μια αθλια τετραετια, διαφημισοπληκτα κοροιδα, ετσι για να μαθετε!

Ντη είπε...

Ο Τσίπρας..δεν μπορείς να το αρνηθείς έχει φωτογένεια ή κακίτερα φωτο-αγένεια,χα χα!

Stamskoup είπε...

..Ναί βέβαια! δεν λέω έχει πολύ μεγάλη φωτογένεια..αν φωτογένεια θεωρείται να είσαι μονίμος με ένα χαμόγελο "ΠΙΚΠΑ" ή "ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ" Style!!