Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

..περιουσία στο internet!!

                  ...εχω απηυδίσει!!!   τον τελευταίο καιρό έχω βαρεθεί (..εώς, σιχαθεί), όπου βρεθώ και όπου σταθώ, να με διπλαρώνουν, και αφού ξοδέψουν 2 ολόκληρα λεπτά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μου, να μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό!! (..χωρίς πατάτες!!)
                      -ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET?  ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ!!
                    
                         δεν το κρύβω πως στην αρχή έσπαζα πλάκα!!  
   αλλά μετά την 60ή φεύγα φορά άρχισα να αγανακτώ... 
            Είσαι μπάρμπας 50χρονών ή μαλακάκος 22 χρονών (..μη μπερδεύεστε! πρόκειται για το ίδιο ον ΑΚΡΙΒΩΣ!!) που ΔΕΝ ξέρει αγγλικά, ΔΕΝ ξέρει καν τι θα πει κώδικας ή προγραμματισμός ΔΕΝ έχει ΙΔΕΑ σχετικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η μόνη χρήση του internet που μπορεί να κάνει είναι για να βλέπει τσόντες και να παίζει στοίχημα ... και θέλεις να κάνεις κάτι στο internet, που θα κάνει όλα τα χαιβάνια του κόσμου να στριμώχνονται να σου δώσουν τα λεφτά τους!!
       
                                   ..ναι, γιατί όχι.. μια στιγμή να ανοίξω το τεφτέρι με τις ασσύληπτες ιδέες που έχω κατεβάσει να σου πω δυο τρεις..
                  
                                           ..ΡΕ ΔΕ ΓΑΜ..ΙΕΣΤΕ !!  (..λεφτά δεν θα βγάλετε πάντως!)

  ..το τι μλκια έχω ακούσει Δ Ε Ν   ΠΕΡΙΓΓΡΑΦΕΤΑΙ!!   από εισαγωγές δονητών (..μη γελάτε!! όλοι θα τρέξουν να πάρουν γιατί όλοι κατα βάθος θέλουν έναν αλλά ντρέπονται να ζητήσουν γι' αυτό εμείς θα τους πουλάμε on-line!!  KALO EE!!) και σεξουαλικά βοηθήματα μέχρι site με τις τιμές των ακινήτων στα βαλκάνια και site με συμβουλές κάθε είδους ... φυσικά σε όλες αυτές τις παπαριές εγώ θα ήμουν ο υλοποιητής, ο "τεχνικός υπεύθυνος" του project του κάθε φωστήρα και φυσικά θα έπαιρνα και 'γω το ποσοστό μου (..ΚΑΙ σε είδος!!)

                           . . αγορίνες, κοιτάχτε να ξεπληρώσετε καμια φορτωμένη με μλκιες κάρτα και αφήστε τις μαγκιές για τα αμερικανάκια καθότι, ιστορικά, ό μόνος επιβεβαιωμένος τρόπος να χεστείς στα τάληρα είναι ... 
                                           ΝΑ ΦΑΣ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑ!!
                     

           ..(πάντως αν ενδιαφέρεται κανείς έχω μια καταπληκτική ιδέα για αναγόμωση ρεσώ (τα κεράκια ντε!) μέσω Internet με δωρεάν αποστολή!! ΠΟΛΥ το δισεκατομύριο λέμε!!)


1 σχόλιο:

Poulman είπε...

Πεσ'τα, πεσ'τα!!!
Ν'αγιασει το keyboard σου!!!