Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

The Girlfriend ..the PRo και the cost


(η Sasha είναι Ελληνοπούλα και πρέπει να την στηρίξουμε!!)


..ήμασταν με τον George στο γνωστό το μέρος το ωραίο, που μας ξέρουν μέχρι και οι ραφές από τα σκαμπώ (..φροντίζουμε να τα παραχωρούμε ΜΟΝΟ σε καλίγραμους γοφους ..και το εκτιμουν ιδιαιτερα αυτο τα σκαμπω!)

..κόσμος πολύς ..κόσμος καλός ...όλο το νυφοπάζαρο φτιαγμένο, στολισμένο, σενιαρισμένο και εμείς στο πάνω μπαρ να αγναντεύουμε τον ανθισμένο βυζόκαμπο από κάτω !!

..είχε σκάσει μύτη και γνωστός παλαιός που τυχαία περνούσε και είπε να κάτσει επειδή μπάνισε ζεύγος από ψόφιες στα δίπλα μας ...

(..τέλος η εισαγωγή ..μπαίνουμε στο ζουμί τώρα!)

11 και κάτι θα ήταν .. σκάει μύτη ..η ΓΚΟΜΕΝΑ !! (..αμα ανοίξεις εγκυκλοπαίδεια στο λήμα ΓΚΟΜΕΝΑ θα έχει την φωτογραφία της)
..και γαμώ τις φατσούλες ..ντύσιμο, παπούτσι, βάψιμο τι θες, για σεμινάριο! ..αλλά και με έναν αέρα απο αλλού ..φαινόταν το κορίτσι ότι κινούνταν με διαβατήριο ..
Εντάξει ..λάλησε όλο το μαγαζί ..και ειδικά τα εντόπια τακούνια ξυνίστικαν λες και ήπιαν φρεσκοστιμένο grape fruit !!

- ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ;!!!!!!!
..έκανε ο Πασχάλης
- Το έχουμε ξαναδεί ντερβιση ..εμφανίζει που και που την κορμάρα της από δω ..καλό ε;!!
- Ρε τι καλο!!!! ..μιλάμε για αστέρι!!
- Ναι, το κοριτσάκι ξυραφιάζει άσχημα! ...τον λάκη που κουβαλάει μαζί της τον είδες;!!
- ΩΧ! ΤΙ ειν΄αυτός ρε πούστη μου!! σαν τον Λούκυ Λουκ είναι! (..η αλήθεια είναι ότι φορούσε τα ρούχα του Λούκυ) ..κοίτα να δεις ρε μάγκα μου τι μωρά που κυκλοφοράνε κάτι μαλάκες!!! ...νταξει τωρα ..ποιός ξέρει τι λεφτά θα έχει και είναι μαζί του

- ...έτσι είναι friend!! ο Φαριν Λακτε Γιώτης τα έχει τα φράγκα να το κυκλοφοράει το στρασακι ....για σήμερα !!

-Ε;

- ΤΙ Ε; ρε μαλάκα!! το κορίτσι είναι Pro ...χαμπάρι δεν πήρες ;!
- Τι Pro ; ..προχωρημένη;
- Professional από τις λίγες ...συνοδός πολυτελείας ...βίζιτα ...
-Άντε ρε!! δεν σας πιστεύω!!
- Ρώτα και τον Βαγγέλη !!
"Αγγλίς και πανάκριβη" ..έκανε ο Βαγγέλης πίσω από το μπαρ
...στο μεταξύ η queen είχε πάρει τον Μπούλη από το χεράκι τον είχε καθίσει σε πριβέ καναπεδάκι και είχε γκ@υλωσει όλο το μέρος με αυτά που του έκανε!

- Α την πουτάνα!!!
- Έλα ρε!! τι έγινε; τώρα δεν σ' αρέσει; Γιατί το βρίζεις το κορίτσι;!! σου κανε τίποτα να πούμε; Τέτοια θυληκα δεν υπάρχουν πολλά στην πιάτσα ..απλά το εκμεταλλεύεται η γκόμενα. Αμα γουστάρεις ..μασε κανα εφτακοσάρικο - χιλιάρικο και κυκλοφόρα την εσύ αύριο !!

- Πολλά τα λεφτά !

- friend ..τα γούστα ή πληρώνονται ή δημιουργούνται ...

Ηθικόν δίδαγμα όλης αυτής της ιστορίας ...
"ΜΑΘΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ"

Υ.Γ. Θα διοργανώσω σεμινάρια αναγνώρισης νυκτόβιων θυληκών ...έχει πολύ αμορφωσιά έξω!!
ΔΩΣΕ ΠΑΝΟ !!!



..για τον Πάνο Αρβανίτη θα κάνω κάποια μέρα ένα post πολύ special ...να μαζευτούν μερικά κουτάβια που το παίζουν μαντρόσκυλα να πα να πιουν το γαλατάκι τους νωρίς ...να μη κρυώσει!


4 σχόλια:

Poulman είπε...

Ε οχι ρε συ φιλε. ΟΧΙ ΡΕ!
Κατ'αρχην, κατι τετοιους χλεχλεδες που ακουμπανε σε ενα πορνιδιο ολοκληρο το μηνιατικο ενος φτωχου εργαζομενου, μονο και μονο για να της πιασουν το κωλαρακι ενα βραδυ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (του μπαμπακα φυσικα, γιατι οι αχρηστοι δεν κερδισαν ποτε με τον ιδρωτα τους).
Απο την αλλη...
Αυτα τα ακριβοπληρωμενα πουτανακια, θα επρεπε να τα κουρευουν γουλι και να τα εξοριζουν σε χωρες οπου η πουτανια ειναι πανεπιστημιακη σχολη. Επιπλεον να τους κατασχουν ολα τους τα περιουσιακα στοιχεια γιατι ΤΙΠΟΤΑ δεν εχουν αποκτησει απο εντιμη εργασια (και μη μου πεις οτι φορολογουνται κιολας).
Δηλαδη η αδερφουλα μου και οι αδερφες ολων που παλευουν να δουλεψουν τιμια καπου για να βγαλουν σε ενα χρονο οσα βγαζει η ψ..αρπαχτρα σε εναν μηνα, ΑΥΤΕΣ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;
Θα ηθελες να γινει η κορη σου τετοιο τσουλακι πολυτελειας;
Αυτα τα πραγματα δεν τα υποστηριζουμε ουτε για πλακα.
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ!

Stamskoup είπε...

..χαχα Jim ..ένιωσες σε κάποιο σημείο ότι υποστηρίζω κάτι ή κάποιον;!
..πύρ κατά βούληση είναι ο κόσμος μας και ο καθένας επιλέγει τον στόχο του ...και κανείς δεν είναι για λύπηση όσο κανείς δεν είναι δικαιολόγηση!

Poulman είπε...

Οχι βρε Σταμο.
Απλα, απο τον καιρο που εμφανιστηκαν οι πουστηδες και οι πουτανες σ'αυτην εδω την πλαση, δεν εχουν δει προκοπη οι φιλοτιμοι νοματαιοι.
Ολα γι'αυτες και απο αυτες τις δυο φαρες προερχονται και ειναι ολα στραβα και αθλια.
Μηπως το αμφισβητεις?

danai είπε...

Καλά, μην τρελαίνεστε. Αυτοί σχηματίζουν το δικό τους κόσμο μέσα στον οποίο ζουν, κι εμείς οι υπόλοιποι το δικό μας κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε. Δεν είναι ανάγκη να σχετιζόμαστε. Αυτοί τα βγάζουν πέρα με το δικό τους τρόπο κι εμείς με το δικό μας. Ούτε να τους ζηλεύουμε χρειάζεται, φτάνει να τους αγνοούμε. Λέω εγώ τώρα....