Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Bankruptcy ..


Χρεωκοπία ..από παντού


..και ποιός τα γ@μ@ει τα λεφτά ρε σουργελα!

τα λεφτά είναι το τελευταίο ..το πιο ασήμαντο στην ιστορία όλη ..
.βέβαια, εσείς και οι φίλοι σας και οι αγαπημένοι σας και όλος ο ντουνιάς ..μόλις έφτασε το θέμα στα λεφτά ΚΑΝΑΤΕ ότι την ανθίζεστε (..στην πραγματικότητα ακόμη μαραμένη είναι)

..χρεωκοπημένος είναι αυτός ο τόπος εδω και καμια 20αριά (..με το ΦΠΑ 30) χρονάκια ..

Ξαναδιαπίστωσα χθες ότι ΟΛΗ η πόλη (Θεσσαλονίκη) και ΟΛΕΣ οι πόλεις της Ελλάδας ..είναι ΜΑΧΑΛΑΔΕΣ ΜΑΧΑΛΑΔΕΣ και στο κέντρο το παζάρι (..η AGORA) ..μεσ' το καρμίρικο το χάλι, τους μπαρμπαδες και τις θείτσες να απλώνουν βρακιά πανω απο τους μουχλιασμένους δρόμους με τα κλειστα μαγαζιά ...

..κάποια στιγμή θα βγω να τραβήξω φωτογραφίες από αυτή την αηδία .... και θα βρω χώρο να τις εκθέσω με τίτλο έκθεσης "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ" ..πρώτο βραβείο αβλεπεί !

Τελευταία φορά που πήγα στο χωριό μου ...διαπίστωσα οτι δεν είχε αλλάξει ΤΙ ΠΟ ΤΑ εδώ και 25 χρόνια που θυμάμαι καλά τον εαυτό μου ...ΤΙΠΟΤΑ!! ..ούτε οι θάμνοι στην άκρη του δρόμου ... μόνο τα παλιά σκυλιά και οι γνωστοί μου είχαν χαθεί. Και γαμώ την πρόοδο!


...ενώ οι Κινέζοι έχουν πάρει ΗΔΗ τα λιμάνια .. η ένδοξη νεολαία στηρίζει και υποστηρίζει με πάθος και εθνική επίγνωση την μοναδική βιομηχανία που σκίζει στην Ελλάς ...την βιομηχανία του Frappe! .. και όλους τους εξαρτώμενους κλάδους ...καλαμάκια ..παγάκια ..ποτηράκια μιας χρήσης ..φραπιέρες. Έχεις φράγκο και θες να το επενδύσεις ...φτιάξε βιοτεχνία με καλαμάκια ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!

..και λεν οι εφοριακοί ότι σκίζονται στη δουλειά (..ούτε οι τελωνειακοί δεν τους προλαβαίνουν) ..και κλείνει ο Captain Agrotika τη δημοσιά τώρα που τελείωσε τα οργώματα ..
..γάμησε τα μαη φρεντ !!

..και έχεις και τους ΜΑΛΑΚΕΣ τους ...Οικονομολόγους, την πιο άχρηστη φάρα και ειδικότητα μαζί με τους διαιτολόγους και σεισμολόγους ..να αναλύουν δεδομένα ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ και να προτείνουν λύσεις και σκληρές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε ...ρε δε γαμιέστε ..

..και με λες τώρα εμένανε ότι κινδυνεύει η πατρίς από χρεωκοπία ...

ΠΟΤΕ θα πάρετε χαμπάρι μικροί τρύπιοι κουμπαράδες ότι ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ...Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!! ..το αντίθετο (να προσπαθείς να φτιάξεις την οικονομία (..για ποιόν, δεν μας είπαν ποτέ) και να προσαρμοστεί η κοινωνία .. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!

1 σχόλιο:

Poulman είπε...

-Τι να τα κανεις τα λεφτα αμα δεν εχεις φραγκο...
-Καλυτερα πλουσιος και υγιης παρα φτωχος και αρρωστος...
-Το χρημα δεν φερνει την ευτυχια. Φερνει ομως αμαξια, κοτερα, βιλες, γκομενες και ντολτε βιτα. ΑΥΤΑ φερνουν την ευτυχια!
-Το χρημα πολλοι εμισησαν, τα πλουτη ομως ουδεις!
-Δεν ειμαι εγω φτωχος, ολοι οι υπολοιποι ειναι πιο πλουσιοι απο μενα!
-Αν το χρημα ειναι του διαβολου, γιατι λενε "φτωχος ειναι μονο ο διαβολος";;;
-Τα λεφτα πανε στα λεφτα;;; Εδω και δυο ωρες κραταω ενα δεκαευρω στα χερια μου και δεν ερχεται αλλο ενα να του κανει παρεα!