Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

OIKO ..ΛΟΓΙΑ ..ΛΟΓΙΑ ...ΛΟΓΙΑ part 1




..έφτασε λοιπόν και πάλι η εποχή που όλοι ξαναθυμήθηκαν την ..."Οικολογία" ..
.. οι "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" θέλουν να μπουν στη βουλή ... ο Prime Minister to be, ανακοινώνει πράσινη ανάπτυξη .. ο present ... κάνει γαργάρες να φύγει η στάχτη των καμμένων από τον λαιμό .. η Commie Queen, εννοείται ότι είναι μέσα ... αλλά πίο μέσα είναι ο Cheap Rush !!
...και αυτά είναι μόνο η πολιτική aspect του θεματακίου ...

..γιατί απο πίσω έχεις τα κωλοκάναλα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτά έβαλαν τις φωτιές το 2007 και φέτος για να πάρουν μετά εργολαβία την οικολογική ευαισθητοποίηση!!) να διοργανώνουν "εκστρατείες" ..δενδροφύτευσης απο μπούληδες (..παιδιά! ..η ρίζα κάτω και τα κλαδιά επάνω!!) .. Παρατηρητήρια ..συζητήσεις ... και ηλίθιες φάτσες να ξαναζεσταίνουν αποψεις απο το ψυγείο ..

..έχεις και κάτι GreenPeace και κάτι WWF και κάτι Scratch your Balls with the Gasma οργανώσεις να έχουν γεμίσει τον τόπο κοριτσάκια με πορτοκαλί και πράσινα μπλουζάκια για να σου πουν τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις ΕΣΥ για να σωθεί ο πλανετ ...και όταν τους ρωτάς

" Yeah Man!! Γουστάρω !! Πες μου !! πες μου, τι να κάνω !!"

..αρχίζουν ...ενισχύστε μας να το κάνουμε εμείς για σας ...και στο μεταξύ να κλείνετε την τηλεόραση απο το κουμπί για να μη καιει ρεύμα το LEDάκι ..Α! και να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου και να πάρεις υβριδικό!!

..και ευκαιρίας δοθείσας .. ανέβασαν και τα τέλη κυκλοφορίας ..για να πάρουμε καινούργια αμαξάκια ....που δεν ρυπαίνουν ... σας πείθουν για τις προθέσεις τους?
Εμένα ..οχι...

..με αυτά και με αυτά ...και επείδή τολμάν να μου μιλάν για λύσεις άτομα που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το Diesel απο τη Βενζίνη ... ξεκινώ μια σειρά δημοσιεύσεων σχετικά με το τι παίζει και ΔΕΝ στο λένε ...

Μέρος 1ο
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

.. ρε τι κακό πράγμα το αυτοκίνητο!! ..πρώτα στο πουλάν και μετά στη λέν επειδή ρυπαίνει!!!
- ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΓΩ!!
- Ναι ..εμείς το φτιάξαμε ...αλλά έχουμε φτιάξει ένα καινούργιο μοντελάκι που ρυπαίνει 0,2 % λιγότερο και θα το πάρεις !!

..όλοι προσπαθούν να σε πείσουν ότι κάνουν ότι μπορούν για να κάνουν καθαρότερα αυτοκίνητα .... κάνουν όμως αλήθεια ότι μπορούν ; !!!

..ΟΧΙ!!

..αν οι εταιρείες και οι master minds ήθελαν πραγματικά να φτιάξουν καθαρότερα αυτοκίνητα ..οι λύσεις υπήρχαν και υπάρχουν ...

..το link παρακάτω είναι της Orbital ...μιας εταιρείας απο την Αυστραλία που ειδικεύεται σε πρωτοποριακές τεχνολογίες κινητήρων ...απο το '70 ...τεχνολογίες τόσο πρωτοποριακές που θα έκαναν τα οχήματα μας να καιν ως και 70% λιγότερο με μεγαλύτερη ιπποδύναμη ..
(..μιλαμε για Direct Injection σε δίχρονους κινητήρες ..μιλάμε για κινητήρες Orbital ...μιλάμε για ..τις παναγιάς τα φρύδια! ..τα παληκάρια δεν παλεύονται!)

http://www.orbeng.com.au/orbital/flash_index.htm

(..στο κάτω μέρος της σελίδας ..υπάρχει μετρητής που δείχνει πόσοι τόνοι CO2 έχουν εξοικονομηθεί απο την λειτουργία των κινητήρων με τεχνολογίες της Orbital !! ..για ρίχτε μια ματιά!)

..και ένα βιντεάκι παρουσίασης της Orbital ..

http://www.orbitalcorp.com.au/orbital/orbital/08/video08.htm


..το τελευταίο τους project είναι ένας κινητήρας που θα μπορεί να λειτουργήσεις με οποιοδήποτε καύσιμο!! ..βενζίνη ..πετρέλαιο ..αιθανόλη .. φυσικό αέριο ..και όταν κυκλοφορήσει ...με υδρογόνο!! ..όπερ σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να έχουμε οχήματα που να κινούνται με οικονομικά καύσιμα μέχρι να επικρατήσει το υδρογόνο (..θα πούμε περισσότερα γι΄ αυτό) και να μην αγοράζουμε καθε τόσο καινούργιο αυτοκινητάκι.

...εταιρείες σαν την Orbital υπάρχουν πάρα πολλές ... ο μόνος λόγος που δεν τις έχουμε ακούσει είναι ότι οι άνθρωποι ..ΠΟΥΛΑΝ τις πατέντες τους σε όποιον ενδιαφερθεί ...
..και προφανώς κανείς δεν ενδιαφέρεται!!

...αλλά υπάρχουν και καλύτερα!!

..το παρακάτω Link είναι της MDI μια άλλης πρωτοποριακής εταιρείας, στη Γαλλία ..που έχει ΗΔΗ έτοιμο ένα αυτοκίνητο που κινείται με ....ΑΕΡΑ !! ...πεπιεσμένο αέρα ...μόνο!!

http://www.mdi.lu/english/

..και ένα βιντεάκι για να απολαύσετε!!




..καλό ;!!
..τα συγκεκριμένα αμαξάκια είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2010 και θα κοστίζουν απο 4.500€ !! ..τους παίζουν τρελές πουστιές ..αλλά όλα δείχνουν ότι ο μάγκας θα το κυκλοφορήσει τελικά!!

(..διευκρίνιση ..απόψε μιλάμε για συμβατικούς κινητήρες ...για ηλεκτρικά κτλ ..σε άλλο επεισόδιο!)

..με τα παραπάνω πήραμε μια γεύση για το τι θα μπορουσαν να κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες ..ή μα τους επιβαλλουν να κανουν ..και ΔΕΝ το κάνουν ..

..ΤΙ μπορούμε να κάνουμε ΕΜΕΙΣ όμως ; ..ΤΩΡΑ ..ΑΜΕΣΑ ..χωρίς να περιμένουμε κανέναν ;

..η απάντηση είναι ΠΟΛΛΑ ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!

Run your car on water ...σας λεει κάτι ;!

..το επόμενο βιντεάκι θα σας δώσει μια ιδέα!



...όπως θα παρατηρήσατε ...ΥΠΑΡΧΕΙ ήδη τρόπος για να κάνουμε το αυτοκίνητο που ΗΔΗ έχουμε, είτε να μειώσει την κατανάλωση του (30% και πάνω) μέσω παραγωγής αερίου Brown (Υδρογόνο δηλαδή!) ή να το κάνουμε να κινείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με νερό!!

..αυτή τη στιγμή υπάρχει ολόκληρό κίνημα στις Η.Π.Α. από ανθρώπους που έχουν μετατρέψει τα αυτοκίνητα τους να παράγουν υδρογόνο και να το χρησιμοποιούν για να μειώσουν την κατανάλωση ...
..τα σχέδια για την κατασκευή ενός τέτοιου συστήματος, πωλούνται στο internet και ο τρόπος λειτουργίας περιγράφεται σε ιστοσελίδες όπως οι παρακάτω :

http://www.watercarpro.com/

http://www.runyourcaronwaterfyi.com/

http://www.gas4free.com/?hop=kevinkanny


..και φυσικά ..τα παραπάνω βιβλία και σχέδια ..μπορείτε να τα βρείτε και free με λίγο ψάξιμο στο internet! (..όπως εγώ ας πούμε!)

Ο σκεπτικισμός και η δυσπιστία είναι κατανοητός σε τέτοιες περιπτώσεις ... και θα βρείτε στο internet και πολλά άρθρα "Καλοθελητών", που ισχυρίζονται ότι αυτά δεν γίνονται ..παρ' όλα τα βίντεο και τις μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν παρόμοια συστήματα και δουλεύουν!

..αυτό που μπορώ εγώ να πω ..είναι ότι το παραπάνω σύστημα ..το έχει φτιάξει ο Αντρέας (..σε παγκο εργασίας) ...και δουλεύει!!! ...δουλεύει ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!

..και μια και ο Αντρέας πιάστηκε με το θέμα ...είπε να δοκιμάσει και ένα άλλο "περίεργο" σύστημα .....
Το G.E.E.T. !!


...η ιστορία του GEET θα μπορούσε να γίνει ένα σενάριο απο τα λίγα!! ..και αυτό γιατί ο εφευρέτης και εμπνευστής του ..Paul Pantone ...ανακάλυψε ένα σύστημα με το οποίο μπορούσε να οδηγεί τα καυσαέρια ενός κινητήρα σε μια διάταξη με νερό (..κατά προτίμηση βρωμόνερα!) με μια απειροελάχιστη ποσότητα καυσίμου ..και να τα οδηγήσει ξανά στον κινητήρα ..... και αυτός να δουλεύει!!! ...και μάλιστα καλύτερα!!

..τρελό ;!!

..το project καθόλου!! ...ο Pantone όμως ..αφού αρνήθηκε να πουλήσει την πατέντα σε κάτι κουστουμάτους που ήρθαν και τον βρήκαν ...βρέθηκε με δικαστική εντολή έγκλειστος σε ψυχιατρείο της Utah ...επειδή του έγινε μύνηση ότι αυτό που ισχυριζόταν ήταν αδύνατο!!!!

..και έμεινε εκεί μέσα σχεδόν 9 χρόνια !!!
..στο τέλος ...τον περασμένο Μαϊο ...βγήκε ...και συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν την πατέντα του σε όλους!

..η απίστευτη ιστορία του Pantone βρίσκεται ...εδω :

http://www.geetfriends.net/

http://freeenergynews.com/Directory/Geet/

..και ένα βιντεάκι επί του θέματος ...




...η δική μου εμπειρία, με την υλοποίηση του Αντρέα (..μορφή απο τις λίγες ο Αντρέας!) ήταν ότι πήραμε ένα παπί που είχε να δουλέψει 5 χρόνια!! ...του προσαρμόσαμε ένα σύστημα GEET στην εξάτμιση (..μη φανταστείτε τρελά πράγματα! ..ενας διπλός ομόκεντρος σωλήνας, μια βάνα και ένα δοχείο για το νερό!) ..αποσυνδέσαμε το ντεπόζιτο και το καρμπυρατέρ ...και αυτό πήρε με την πρώτη και δούλευε ρολόι για 1 ώρα ... μέσα στο γκαράζ ...και οχι ..δεν πέθανε κανείς απο τις αναθυμιάσεις!! ...έβγαζε καθαρό αέρα!!

..και για να τελειώνουμε ...

..οι λύσεις όπως είδατε υπάρχουν ...μόνο που τις έχουν βρεί ΤΕΧΝΙΚΟΙ !!
..ούτε πολιτικοί ...ούτε θείτσες και μπαρμπάδες που το παίζουν οικολόγοι ...
..την επόμενη φορά που κάποιος θα σε σταματήσει για να σε νουθετήσει σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το περιβάλλον ...ίσως θα ήταν καλή ιδέα να του απαντήσεις όπως εγώ ..

Σάλτα και γαμήσου!!

..Υ.Γ. ήμουν σχεδόν έτοιμος ...(είχα τα σχέδια ...την πλακέτα σχεδόν έτοιμη .) να κάνω το αμαξάκι μου ..Corsa του '92 .. run on water ...αλλά με πρόλαβε ο Defender of the Perivallon ...Σουφλιάς! ..οπότε το project αναβάλλεται! ... το δίνω για απόσυρση, παίρνω ένα λίγο καλύτερο ...και Stay tuned!!



..συνεχίζεται







1 σχόλιο:

Poulman είπε...

Φιλε Σταματη
Η συγκεκριμενη αναρτηση σου ηταν απο τις καλυτερες.
Οι συνδεσμοι που εδωσες ηταν επισης πολυ ενδιαφεροντες.
Καλα θα κανεις να μην αναφερεις τα ηλεκτρικα αυτοκινητα ως οικολογικα γιατι οι μπαταριες τους ειναι τοξικες.
Το καλυτερο -κατα την αποψη μου- οχημα ειναι το αεροκινητο. Ειναι σαφως το πιο οικολογικο και οικονομικο. Η μαγκια του θα ειναι ενας συνδυασμος του συστηματος συμπιεσης του αερα για το "γεμισμα του ρεζερβουαρ" του με μια συστοιχια ηλιακων συλλεκτων, ωστε να ειναι απολυτα οικολογικο και ανεξοδο.
Σκεφτομαι να εκτυπωσω αυτη σου την αναρτηση, να τη φωτοτυπησω και να τη μοιρασω σε "οικολογους" και πινακες ανακοινωσεων των πανεπιστημιων.