Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Σινεμας

                                                                   ..ρε τι θα γίνει με τους σινεμαδες σας!!

   ..άντεξα, άντεξα άλλα πόσο θ' αντέξω!! 

          σαν να έχει παραγίνει το κακό με τον κινηματΟγραφο..και μιλάω για τα τελευταία χρόνια συνολικά.. θα αναφερθώ παρακάτω για την ποιότητα των θεαμάτων..αυτό που μου τη σπάει άμεσα, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση είναι πως την έχουν δει όλοι σινεφίλ και δε λεν να ξεκουνήσουν τον κώλο τους απο τα κόκκινα (αναπαυτικά ΔΕΝ είναι!!) καθισματάκια, τα μάτια τους απο το πανί και τα χέρια τους απο pop - corn..

           ΡΕ, ΑΕΙ ΒΓΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΞΩ !! ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΙΠΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ; 

        ..τρελή ανακάλυψη ο σινεμάς που λέτε κολητοί.. έδωσε την ευκαιρία στον κάθε υποχόνδριο,  αγοραφοβικό και αντικοινωνικό μαλ..κα (-κω) να χώνεται μες τα σκοτάδια ολομόναχος και να λέει στον εαυτό του : ωραια ! βγηκαμε και απόψε!! και να θεωρεί ότι είναι απόλυτα φυσιολογικός (έχω υπόψη μου ΠΑΡΑ πολλούς νοματαίους, ολομόναχους υπ' ευθύνη τους, που είναι σπιτι - δουλειά - σινεμά 3-4 φορές τη βδομάδα και το παίζουν άνετοι!)

                   ΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΡΕ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ!!

   ..και περνά ο καιρός, και περνούν τα χρόνια και βολευόμαστε με εμπειρίες αγοραστές, ζωές άλλων, απόψεις "ειδικών" ..

   ..τι θλιβερό που έχει καταντήσει.. όσο παει και περισσότερος κόσμος (και ειδικά νέοι) να ακούγονται να λένε "τι θα κάνουμε απόψε; ..πάμε κάνα σινεμά;"

   ..όσο για τα έργα... ή η απόλυτη αμερικανιά (του στυλ "Η ΕΚΡΗΞΗ Νο2!!") για την οποία δεν θα αναφερθώ περισσότερο ή η απόλυτη ευρωπαϊκή μαλακία τους στυλ " οι αιμοροϊδες του κυρίου Τζιλ" και οι εξαιρέσεις στον κανόνα αναφέρονται πάντα σε γεγονότα του παρελθόντος (..γιατί το παρόν ποιόν να εμπνεύσει). Και έχουμε καταλήξει να γράφονται κριτικές (..έχει βρωμίσει ο τόπος κριτικές και κριτικούς σινεμάδων) για το πόσο αριστοτεχνικά χειρίζεται ο τάδε σερβοκροάτης σκηνοθέτης το μονοπλάνο ή για τον αμφισβητούμενο τρόπο με τον οποίο ο Ιρανός σκηνοθέτης προβάλλει τα προφίλ των ηρώων του ..

           ΡΕ ΔΕ ΓΑΜ..ΙΕΣΤΕ ΛΕΩ 'ΓΩ!!!  ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡ..ΙΕΣ ΣΑΣ!!

   ..κάντε καμιά σοβαρή ταινία να μου δείξει ένα πρόβλημα και να μου δώσει μια διέξοδο (..βαρέθηκα να μου δείχνουν προβλήματα άλλων.. έχω τα δικά μου και είναι καλύτερα), κάντε κάτι που θα με ψυχαγωγήσει (με την αρχαία ελληνική έννοια) ..να παω να το δω.. και όχι .."Η ιστορία δυο εσκιμώων λαθρομεταναστών στην πορτογαλια του 1998 όπου μέσα απο τις δυσκολίες της ζωής ανακαλύπτουν τον αμοιβαίο τους έρωτα (..ΟΧΙ άλλα πουστράκια!! ΦΤΑΝΕΙ!)  

     ..ελπίζω να μην σας έπρηξα, αν όμως παρ' ελπίδα το έκανα σας ζητώ συγνώμη και για να επανορθώσω, σας ενημερώνω ότι σήμερα παίζει ένα πολύ συμπαθητικό εργάκι στο...

  (Υ.Γ. προσωπικά βλέπω καμιά δεκαριά έργα όλο τον χρόνο, απο τα οποία, αν και λεω ότι τα επιλέγω προσεκτικά, τα 4 είναι μούφες, τα άλλα 3 αδιάφορα, δυο μου κάνουν εντύπωση και 1 μου μένει.. τελευταίο στη σειρά,  το "ΚΥΜΑ" δείτε το και αν σας κάνει μεγάλη εντύπωση, του στύλ "ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕΣ!!" ..τότε έχετε πρόβλημα.. )

   Υ.Γ. 2 Δεν αναφέρομαι καθόλου στο Φεστιβάλ (..αν και μάλλον ΠΟΥΣΤΙΒΑΛ θα έπρεπε να το λενε) καθώς αυτό αναφέρεται και αφορά δουλειές και απόψεις κινηματογραφιστών που θεωρούνται πρωτοπόροι, άμα γουσταίρνεις πολύ πας και τα βλέπεις.. στο κανονικό, το εμπορικό σινεμα αναφέρομαι

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

..ποια κρίση ..!!!

...το μπρελόκ στα κλειδια του Άλκη..

..μη γελάτε καθόλου!!
...η Α Π Ο Λ Υ Τ Η διαφήμιση!!
(όπως λέει και ο Alex .. η τελευταία παροχή υπηρεσιών που θα χρειαστούμε !!)

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

..περιουσία στο internet!!

                  ...εχω απηυδίσει!!!   τον τελευταίο καιρό έχω βαρεθεί (..εώς, σιχαθεί), όπου βρεθώ και όπου σταθώ, να με διπλαρώνουν, και αφού ξοδέψουν 2 ολόκληρα λεπτά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μου, να μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό!! (..χωρίς πατάτες!!)
                      -ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET?  ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ!!
                    
                         δεν το κρύβω πως στην αρχή έσπαζα πλάκα!!  
   αλλά μετά την 60ή φεύγα φορά άρχισα να αγανακτώ... 
            Είσαι μπάρμπας 50χρονών ή μαλακάκος 22 χρονών (..μη μπερδεύεστε! πρόκειται για το ίδιο ον ΑΚΡΙΒΩΣ!!) που ΔΕΝ ξέρει αγγλικά, ΔΕΝ ξέρει καν τι θα πει κώδικας ή προγραμματισμός ΔΕΝ έχει ΙΔΕΑ σχετικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η μόνη χρήση του internet που μπορεί να κάνει είναι για να βλέπει τσόντες και να παίζει στοίχημα ... και θέλεις να κάνεις κάτι στο internet, που θα κάνει όλα τα χαιβάνια του κόσμου να στριμώχνονται να σου δώσουν τα λεφτά τους!!
       
                                   ..ναι, γιατί όχι.. μια στιγμή να ανοίξω το τεφτέρι με τις ασσύληπτες ιδέες που έχω κατεβάσει να σου πω δυο τρεις..
                  
                                           ..ΡΕ ΔΕ ΓΑΜ..ΙΕΣΤΕ !!  (..λεφτά δεν θα βγάλετε πάντως!)

  ..το τι μλκια έχω ακούσει Δ Ε Ν   ΠΕΡΙΓΓΡΑΦΕΤΑΙ!!   από εισαγωγές δονητών (..μη γελάτε!! όλοι θα τρέξουν να πάρουν γιατί όλοι κατα βάθος θέλουν έναν αλλά ντρέπονται να ζητήσουν γι' αυτό εμείς θα τους πουλάμε on-line!!  KALO EE!!) και σεξουαλικά βοηθήματα μέχρι site με τις τιμές των ακινήτων στα βαλκάνια και site με συμβουλές κάθε είδους ... φυσικά σε όλες αυτές τις παπαριές εγώ θα ήμουν ο υλοποιητής, ο "τεχνικός υπεύθυνος" του project του κάθε φωστήρα και φυσικά θα έπαιρνα και 'γω το ποσοστό μου (..ΚΑΙ σε είδος!!)

                           . . αγορίνες, κοιτάχτε να ξεπληρώσετε καμια φορτωμένη με μλκιες κάρτα και αφήστε τις μαγκιές για τα αμερικανάκια καθότι, ιστορικά, ό μόνος επιβεβαιωμένος τρόπος να χεστείς στα τάληρα είναι ... 
                                           ΝΑ ΦΑΣ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑ!!
                     

           ..(πάντως αν ενδιαφέρεται κανείς έχω μια καταπληκτική ιδέα για αναγόμωση ρεσώ (τα κεράκια ντε!) μέσω Internet με δωρεάν αποστολή!! ΠΟΛΥ το δισεκατομύριο λέμε!!)


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Ο κύριος μεθ' ημών!

ΑΜΗΝ!!
..Το είδα να γίνεται και αυτό τη διάρκεια της μικρής ταπεινής ζωής μου!
ο τόπος : Kitchen Bar πριν απο μια βδομάδα περίπου
ο χώρος : το διπλανό τραπέζι
το γεγονός:
σκάει μύτη ο τύπος με την τύπα, κάθονται και αφού βολεύουν τα σαρκία τους,
ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ Α Γ Ι Α Γ Ρ Α Φ Η !!!!! φάτσα κάρτα στο τραπέζι ανάμεσα σ' αυτόν και την γκόμενα!!!
..ο StamSkoup παγωτό!!! ...η ροή του χυμού έχει σταματήσει μέσα απο το καλαμάκι και τα βλέφαρα σταμάτησαν να ανοιγοκλείνουν μη τυχόν και χάσουν κανένα καρέ απο το έπος που διαδραματίζεται μπροστά μου!!
..τελικά συνέχισαν να μιλάνε περι ανέμων και υδάτων ΧΩΡΙΣ να ανοιχτεί ο λόγος του θεου ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!! μέχρι που έφυγα!
..Ρε τι παιχτηκε!! σκεφτόμαν, εγώ!!
και άρχισα να υποθέτω τι μπορεί να σήμαινε αυτό!
- "Κοίτα Βηθλεεμ, είσαι πολύ καλό κορίτσι, το ξέρεις, αλλά .. να ..γκόμενα ο θεος να σε κάνει!!"
ή
-" ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ !!! ..και πρόσεξε καλά!! κρίνεσαι απο τον Θεο!! απιστη!!"
ή
"Δεν παω πουθενά χωρίς τον λόγο του Θεού!!" (που μάλλον είναι και η πιθανότερη εξήγηση!

ΡΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ!!! Αμα συνεχίσετε έτσι δεν τη γλιτώνουμε! Θα μας βομβαρδίσουν οι Αμερικάνοι!! Παλιο Ταλιμπάν!!
(..πάντως σαν μέθοδο για γκομενάκια δεν είχε περάσει απο το μυαλό μου...αμα δουλεύει να πάρω και 'γω τίποτα βίους των αγίων.. είναι και μικροί και χωράν άνετα στην τσέπα!!)

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΑΡΧΟΝΤΙΑ!!

..είχα παει στο περτούλι, και έλεγα να την βγάλω όπως - όπως...φτωχικά!
...αλλά φευ!!
...ΟΛΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!!
..ούτε ένα ΦΤΩΧΙΚΟ!

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

o-Bamy!!

" Γιατι χαιρεται ο κόσμος, και χαμογελά, πατέρα!!"

...είχα πεί να μην ασχολούμαι με μαλ..κιες,
αλλά ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΛΟΓΥΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ!!

..
ευτυχισμένοι άνθρωποι! αισιόδοξοι και γεμάτοι ελπίδα για το μέλλον! Παντού τριγύρω μου .. σήμερα ακόμη σήμερα και μετά όλα θα αλλάξουν! θα βγεί ο Καραμπουζουκλής ο μάγκας και θα τους γαμ..ήσει όλους τους κακούς!! Θα τελειώσει και η κρίση, θα φαν καλά και οι οχτροί μας, θα δούμε μια άσπρη μέρα (..sorry, ώρες ώρες φαίνομαι ρατσιστής, αλλά δεν είμαι!! να το ξέρετε!!) ρε αδερφέ!!

..και τώρα μερικά ερωτήματα που ξεφύτρωσαν (δεν το ραντίζω με ζιζανιοκτόνα) στο φτωχό και ακαλιέργητο μυαλό μου ...
α) υπήρχε περίπτωση το σύστημα να αφήσει κανέναν "δε μασάω τίποτα", να φτάσει εκεί που έφτασε ο black rider ??
β) όσους έχω ρωτήσει "και τι ακριβώς πρεσβέυει το μελαχρινό "αγκόρι" ? μου απαντάν με παπαριές του τύπου "είναι η αλλαγή, η ανάγκη για επανακαθορισμό προτεραιοτήτων, αυτός τα βλέπει αλλιώς" ... εγώ πάντως αυτό που ξέρω είναι ... άσε καλύτερα..

τέλος πάντων για να μη γεμίζουμε την αλφαβήτα
εύχομαι σε όλα τα αγαπητά χαϊβάνια... ή μάλλον.. Low βάνια (Lowβάνι = κάτω και απο το Highβάνι) καλή επιτυχία στον ιερό σκοπό τους..

Συνεχίστε να γλύφετε την καραμέλα.. αλλά προσέξτε μην χαλάσετε κανα δόντι!!