Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Green Bussiness

             (..αρκετά με τα των ημερών!!)

                                                      ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΙ !  ΜΠΟΡΕΙΣ!!   
                                                             (..πολύ πρωτότυπο !)

                    ..αποδεδειγμένα, η πιο προσοδοφόρα μπίζνα των καιρών μας είναι η οικολογία..
  ..αφού σε ανάγκασαν να ψωνίζεις σε πλαστική σακούλα, ήρθαν τώρα να σου κάνουν ηθικό εκβιασμό ότι κατέστρεψες τον πλανήτη..
             ..και να, ξέρεις θα πρέπει να αγοράσεις πιο "πράσινο" αμάξι, επειδή αυτό που σου πουλήσαμε πριν 3 χρόνια, μολύνει, και βασικά γιατί να μην μας ξαναπληρώσεις; !!
    ..ΜΗΝ αφήνετε τις συσκευες στο stand by γιατί καταναλώνουν ρεύμα!! (..η πιο τρισάθλια καμπάνια που υπήρξε!!  ..αν δεν την καναν, περισσότερη ενέργεια θα είχε εξοικονομηθεί!)
          ( ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ! ΤΟ LEDακι της τηλεόρασης μου απειλεί τον πλανήτη, ενώ ο φωτοστολισμός του κάθε βλαχοδήμαρχα σε κάθε εορτή είναι χαριτωμένος έ!!!)
    ..τα υβριδικά αυτοκίνητα είναι το μέλλον!!!  (ξερή και σκέτη πληροφορία: οτιδήποτε έχει μπαταρία, κάποια στιγμή πρέπει να την αλλάξει.  Ένα υβριδικό, εκτός του ότι για να φτιαχτούν οι κωλομπαταρίες του έχει ρημάξει τον τόπο, πρέπει να τις αλλάζει και κάθε 6-7 χρόνια!!)

                  ...αυτά και άλλα τόσα, με έχουν αγανακτήσει!
..κάθε φορά που πηγαίνω στα ..oody's παίρνω 1 (ένα!) οποιοδήποτε σάντουιτς - χαμπεργκερ και παρατηρω για κάνα 5 λεπτο σαν μαλάκας ότι μαζί με την παπαριά που μου δώσαν, μου δώσανε μαζί και ένα τετράδιο χαρτί!!  (..τύλιγμα, χαρτοπετσέτα, κάλυμμα για τον δίσκο, διαφημιστικό..) ..το οποίο φυσικά το πετάς μόλις φας την μούφα σου!

  ..και απο πάνω έχει γεμίσει ο τόπος αγορίνες και κοριτσούδια με πορτοκαλί και πράσινα μπουφανάκια που θέλουν να μας κάνουν ενημέρωση για την οικολογία!!
               ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗΔΕΣ!!
   ..που θα με σταματήσετε εμένα την ώρα που τρέχω για τη δουλειά μου ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!! (γιατί αμάξια δεν σταματάν!) να μου κάνετε μάθημα!!
           ..σε βάζουν εσένα, τον κωλοέλληνα της πείνας, στην ίδια μοίρα και κατηγορία με τον κάθε ΑμερικανοΑγγλοΓερμανο μπουχέσα που αγοράζει καινούργια τηλεόραση κάθε 6μηνο, και πρέπει να το ανεχτείς αυτό!!
            ..τέλος πάντων, σταματώ εδώ γιατί αυτή η δημοσίευση δεν μου βγαίνει όπως θέλω.. είναι τόσα πολλά και τόσο εκνευριστηκα (..επιφυλάσσομαι για άλλη φορά!)

   Υ.Γ. τα τελευταία χρόνια γίνεται σοβαρή προσπάθεια απο την αυτοκινητοβιομηχανία (στο σύνολο της) να φτιαχτούν αμάξια με μικρότερη κατανάλωση.. στόχος είναι το αμάξάκι που θα καίει 3 λίτρα βενζίνης στα 100 χλμ.. και δώστου παπαριές, και δώστου μπαταρίες και δώστου τεχνολογίες .. αλλά... μέχρι στιγμής τίποτα..
             ..με μεγάλη χαρά και περηφάνεια λοιπόν σας παρουσιάζω το εξωτικό όχημα που πληρεί με το παραπάνω τις προδιαγραφές αυτές!! ( ..και αλλες τόσες!)  καίει στην χειρότερη 2,5 με 3 λίτρα στα 100χλμ,  παίρνει μόνο 600 γρ λαδάκι, έχει μόνο δυο ροδίτσες, δυο λαστιχάκια, δυο φρενα και ζυγίζει γύρω στα 100 κιλά μονο!!!  ...πρόκειται για το πιο οικολογικό μηχανοκίνητο όχημα ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!  
                                                ΙΔΟΥ!! 

            ...θα σας πρήξουν τα @**#*@ για οχήματα super οικολογικά, super φιλικά στο περιβάλλον, που παρκάρουν εύκολα και άλλα χιλια -δυο  όμως ΚΑΝΕΙΣ!  ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σας μιλήσει για το ταπεινό παπί που τα κάνει όλα αυτά και άλλα τόσα εδώ και 50 χρόνια!!  (..δεν συμφέρει βλέπετε!!) 
                            

1 σχόλιο:

John G. Simandiras είπε...

έχεις γίνει ο εκφραστήζ μας. πες τα αντί για μας.