Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

reloaded!!


I'm Back!




Μ' αυτά και μ΄αυτά που γίνονται ...εξανίσταμαι (..τα φορτώνω στο κρανίο και τα παίρνω τυλιγμένα για το σπίτι λέμε) και μου 'ρχεται συχνά πυκνά να αρχίσω στα σιχτίρια όλη την χλωρίδα και πανίδα της πατρίδος μου. Αλλά ευτυχώς πετιέται σαν (..εσας τι σας πετιέται πιο συχνά ..συμπληρώστε ανάλογα..) η φωνή της συνείδησης ..που συχνά την μπερδεύω με την φωνή της λογικής, αλλά μπορεί και να είναι και καμια φωνή από το υπερπέραν.

-ΜΗ STAM!! ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!! ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ!!
..ΨΗΦΙΣΑΝ!!

-ναι ρε φωνή ..εντάξει .. καλά ..δίκιο έχεις ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟ ...

-ΡΕ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΤΩΡΑΑΑ!!

-ΣΠΑΝΕ;!!! απο που είσαι ρε φωνή για ν' αλλάξουμε και καμια συζήτηση!!

-ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΙΠΑ

..βρε καλά τα λέει η φωνή, και την παίρνω πάντα στα σοβαρα ( ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ!! ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!!) αλλά δεν μπορώ να αδιαφορήσω στις δυσκολίες και στο δράμα που περνά η πατρίδα μου!! ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!

..αλλά δεν μπορώ να μην σπάνω (Ε, ΦΩΝΗ!!) και την πλάκα μου!!

Έτσι , μετά από πολύ σκέψη και επεξεργασία (μόνο τα καλύτερα υλικά!) ενοράθηκα και μοιράζομαι μαζί σας μια σειρά μέτρων, εφικτών και πάνω απ΄ολα άμεσα εφαρμόσιμων που θα βγάλουν την πατρις από την λακούβα!

Μετρο 1ον

Να δοθούν αθρόες, γενναίες και χωρίς περιορισμό επιδοτήσεις, στις ....ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!
Ναι αγαπητέ συνέλληνα!! Οι γκόμενες είναι η μόνη κατηγορία που δεν έχει πάρει επιδότηση τόσα χρόνια!! Έχουν πάρει οι αγρότες, οι ψαράδες, οι άνεργοι, οι εφοπλιστές, οι ποδοσφαιριστές, οι καλλιτέχνες, ..ότι ψέλιζε ελληνικά, εκτός από τις ΓΚΟΜΕΝΕΣ!! οπότε δικαιούνται λόγω αδικίας!! Και θα μου πεις "Ασε ρε φίλε!! αφού όλοι γκόμενες θα το παίζουν!" ..αμ οχι αγαπητέ ...πως σε είπαμε ; ...!! Θα περνάν από επιτροπή έγκυρη και αδιαβλητη!! ΕΙΣΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ;! ΠΑΡΤΑ !!! (..αυτή τη φορά ..όχι μωρή άρρωστη!) ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΤΖΑ;!! ΠΑΡΤΑ!! (3) . Η επιτροπή θα απαρτίζεται από εμένα, τον George, τον Μήτσο, τον Johnny και τον Alex που αποφασίσαμε να προσφέρουμε την κρίση και την σοφία μας αφιλοκερδώς για το καλό αυτού του τόπου!! Και θα είναι η μόνη επιδότηση που θα πιάσει τόπο από τότε που εφευρέθηκαν οι επιδοτήσεις! Όλες θα προσπαθούν να γίνουν γκόμενες για να πάρουν τα φραγκάκια, οπότε θα ευφρανθεί το μάτι μας! Έπειτα, είναι γνωστό τοις πάσι, πως η γκόμενα (σε αντίθεση με την θείτσα και τον μπάρμπα) τα λεφτα ...τα γαμάει τη μάνα αμα τη εμφανίσει !! Μόλις τα παίρνει, την ίδια μέρα θα τα τρώει, θα γιομίσει η αγορά ρευστό ..και από τις γκόμενες και από τους επίδοξους γκόμενους που θα χρειάζεται να ξοδεύουν πιο πολλά!! Τέλος, το σημαντικότερο όλων στο να επιδοτηθούν οι γκόμενες, είναι πως ...ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑ ΟΙ ΚΑΡΑΦΛΕΣ!!!


ΒΑΡΕΑ, ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ, ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ και ότι άλλο επίδομα μου έρθει !!!



Μέτρο 2ον

Δεύτερο μέτρο (..είμαι και δυο μέτρα άντρας παρεμπιπτόντως!!) θα λύσει το πρόβλημα των δημοσίων υπαλλήλων μαζί με τις αδικίες και τις ανισότητες που έχουν δημιουργηθεί τόσα χρόνια. Είναι ένα μέτρο απλούστατο στην σύλληψη και την εφαρμογή του και βασίζεται στο γνωστό σε όλους γεγονός ότι οι μισοί στην Ελλάδα είναι δημόσιοι υπάλληλοι ...

Ε ΛΟΙΠΟΝ!! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ....ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!!!

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ...ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!

Εκτός του ότι θα ικανοποιήσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα, θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Οι μέχρι χθες παρατρεχάμενοι ΙΧ πολίτες, πρώτον θα κανονίσουν στο πιτς φυτίλι ότι εκρεμμότητες είχαν με το δημόσιο ...ενδοϋπηρεσιακα!! Οι μέχρι χθες αραχτοί ΔΧ, θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν σε όλους τους αχάριστους ότι όντως δουλεύαν σαν τα σκυλιά και δεν έχουν πρόβλημα να συνεχίσουν να το κάνουν σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά !! Επίσης είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για αύξηση της παραγωγικότητας ! Ποιό αφεντικό (αυτά δεν περιλαμβάνονται στην ρύθμιση! )θα άφηνε ανεκμεταλλευτη την ευκαιρία να είναι όλη μέρα στη δουλειά και να προστάζει την πρώην εφοριακή νέα του υπάλληλο;!!! Τέλος, για άλλη μια φορά θα τονωθεί η αγορά... οι πρώην δημόσιοι υπάλληλοι θα φαν από αυτά που είχαν μαζέψει ..και οι νυν θα λιγδώσουν λίγο το εντεράκι τους!!!

..εξορθολογισμός!!


Αυταααα!!!

Για να μη λένε ότι το ρίχνω συνέχεια στην πλάκα!!

Υ.Γ. Πλέον θυμώνω και κλαίω μόνο για ανθρώπους που παλεύουν !!



5 σχόλια:

Poulman είπε...

Εμενα με αρεσε η δευτερη φωτο παντως...

elli είπε...

ωραία μέτρα ...θα διαλογιστώ θα οραματιστώ και που θα πάει κάποια μέρα ισως να την δούμε, μα και να είναι άσπρη αυτή η μέρα!
συνέχισε STAM.....εσενα θέλουμεεεεε!

Stamskoup είπε...

Πιστέ και ανελέητε λαέ μου (..Γειά σου Έλλη! κερνάω καφέ!) η προκοπή έρχεται μεσα σε αεροστεγή ταπεράκια και φτάνει για όλους ...τους καλούς!!
Φωτογραφίες θέλετε; ..ΕΣΕΙΣ θα τις τραβάτε!! 'Ασπρες μέρες θέλέτε; ..full στην άχνη ζάχαρη και στο ινδοκάρυδο θα σας έχω!!
(..λίγη υπομονή μόνο ..να τελειώσω με το ΦΠΑ μου!!)

Poulman είπε...

Κανενα καινουρχιο πο(υ)σταρισμα δεν θα κανεις βρε ακαματη;;;

Lia Ellis είπε...

Eμένα πάλι με εξιτάρισε το μέτρο ανταλλαγής υπαλλήλων!!!ΝΑΙ σε όλα τα μέτρα!Stam κατέβα στις εκλογές :)