Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Gamoto ...





..είναι άδικο!! ..χάρη σε αυτό μυήθηκε και εντρύφησε στα μυστικά του p2p και των torrent η κάθε άσχετη νοικοκυρόθειτσα. Μιλάμε, κατάφερε ότι δεν είχαν καταφέρει χρόνια και χρόνια επιδοτούμενα σεμινάρια, και ECDL και μαθήματα σε σχολές και σε σχολεία. Να κάνουν τον αδιάφορο άσχετο, να μαθει να λειτουργεί στοιχειωδώς έναν υπολογιστή (..τελικά αποδείχθηκε ότι πάντα χρειάζεται ένα κίνητρο, τα υπόλοιπα τα κανονίζει ο ενδιαφερόμενος μόνος του)
..χάρη σε αυτό και μόνο, χιλιάδες γεροντοκόρες και μπακούρηδες έκαναν την προίκα τους σε ταινίες ..μουσική ..τσόντες ..anything ..

..και εδώ και καμια βδομάδα και βάλε ...έκλεισαν το Gamato !!!

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!! ...αναφώνησε με μια φωνή όλη η χώρα απευθυνόμενη στον άγνωστο πούστη (...μνημείο του οποίου δεν υπάρχει παρεμπιπτόντως ..και είναι ντροπή μας σαν έθνος!)
..αναρρωτιόταν όλοι ΓΙΑΤΙ ...και ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ..και δώστου έμπαινε μέσα από Τζούλια μέχρι εξωγηίνοι ...
..μμμ κάτι τέτοιο

..η ιστορία έχει ως εξής ... οι Αμερικάνοι από το 90' τόσο, μας έκραζαν και μας τα έχωναν κανονικά για το ζήτημα της πειρατείας ..από ρούχα μέχρι τα σπασμένα windows και τα CD .. και ήταν τόσο τσαντισμένοι που ήταν ένα εκ των ων ούκ άνευ για να μας κάνουν την χάρη να ταξιδεύουμε στο Αμέρικα χωρίς Βίζα (..αρχίζει να ξεδιαλύνει λίγο το θέμα ε;!!)

..μια ή δυο μέρες μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού μας από τον λευκό οίκο και την ανακοίνωση για κατάργηση της βίζας ..έγινε το ντού, προς γνώση και συμμόρφωση για τους υπολοίπους
..αυτααααα

..για το τί άλλο έγινε αποδεκτό στο Αμέρικα ..σε λίγο καιρό
(..κάτι λέγεται για αποστολή αεροσκαφών σε Αφγανιστάν και τέτοια όμορφα)

Γι' αυτό λοιπόν μανιώδη μου κατεβαστήρια ..συμβουλή και προτροπή μου ... χαλαρώστε λίγο το κατέβασμα, τουλάχιστον από ελληνικά sites γιατί ακούγεται ότι ψάχνουν χαϊβάνια στην τύχη για παραδειγματισμό των υπολοίπων.

1 σχόλιο:

Poulman είπε...

Ωραια! Καταργηθηκε η πειρατεια μεσω Ιντερνετ. ΖΗΤΩΩΩΩ!!!
Τωρα θα μπορω να πηγαινω τα ΣΚ μου στο νιουγιορκ για να ψωνιζω τα οριτζιναλ CD, DVD και wsindows.
Τι αγαλιαση...
ΒΡΕ ΔΕΝ Π...μαστε λεω εγω!
Τουλαχιστον απο το gamato καποιοι που δεν το φυσουσαν το παραδακι, κατεβαζαν τσαμπα ΚΥΡΙΩΣ για δοκιμη, προγραμματα, μουσικες και ταινιες.
ΤΟΣΟΙ νεγροι που κυκλοφορουν με τα πειρατικα στα χερακια τους και τα πουλανε, ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ;;;
Αλλα σιγα μην πειραζε το φιλο-μεταναστικο ΠΑΣΟΚ τα ομοχρωμα με τον Ομπαμα παιδακια...