Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Total Lack of Intuition


..το βρήκα προχθές! Μου ήρθε από μόνο του.. και έσπαζα το κεφάλι μου τόσο καιρό!

..τι να' ναι άραγε αυτό που λείπει περισσότερο την σήμερον ημέραν απο τους ανθρώπους και δει, από τους νέους; (..και έχουμε τιγκάρει από άτομα που φέρονται σαν ηλίθιοι, ενώ σε διαβεβαιώνουν πως δεν είναι;)
Intuition κύριοι! ..intuition .... κοινώς, διαίσθηση, ενόραση ...

...αλλά πως να την έχουν, αφού αυτή αποκτάται μόνο με το αποστράγγισμα των εμπειριών, με την προσεκτική παρατήρηση των πάντων γύρω σου που σε αφορούν (..ή απλά υπάρχουν γύρω σου) και την συνειδητοποιημένη τριβή με την (όποια) καθημερινότητα (..στο κάτω κάτω δική σου είναι!) ..

..και εμφανίζεται το φαινόμενο, νέοι άνθρωποι που καγχάζουν για τις σπουδές, τα πτυχία τους, την μαγκιά τους να μην μπορούν να αντιληφθούν ένα καθίκ δίπλα τους (ειδικά οι ladies, και μετά ψάχνουν να βρουν γιατί είναι δυστυχισμένες με αυτόν δίπλα τους) δεν μπορούν να σακουλευτούν το αδιέξοδο κάποιων (εως όλων) από τις επιλογές τους, είναι ανίκανοι να διαλέξουν έναν απο δυο δρόμους που ανοίγονται μπροστά τους μόνο απο ένστικτο...

...intuition my friends!
.. αν και για τους πιο πολλούς μάλλον είναι αργά για να την αποκτήσουν...

...όσο για την δική μου... ε, την θέλει την ρυθμισούλα της.. αλλά... αυτό ακριβώς είναι η ζωή! Την ρυθμίζεις, την βελτιώνεις και πάνω που λες ότι δουλεύει ok! ...φεύγεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: