Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Work it out !





Διαπίστωσις 1η

Βλέπεις τον γύφτο, να έχει κληρονομήσει από τον παππού του την πατρογονική Ντατσουνιέρα. Να έχει κουβαλήσει πατάτες, μπάζα, το σόι του, ξανά πατάτες, σίδερα … να μην του έχει βάλλει ποτέ ούτε αέρα στα λάστιχα, να του βάζει φωτιά τις κρύες νύχτες για να ζεσταθεί, να το έχει τρακάρει από όπου μπορεί να τρακαριστεί …ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙ ΠΟ ΤΑ !!! …Και δες μετά και σένα, που το έχεις με τα service του, τα λάδια του, τα συνεργεία του, τα λαστιχάκια του …ΚΑΙ ΝΑ Σ’ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΧΟΥΝΕΡΙ!!!

Διαπίστωσις 2η

Είναι η καημένη η κυρά -ούλα (..αρχίστε με όποιο σύμφωνο της Αλφαβήτας προαιρείσθαι), που φροντίζει το σπιτικό της, δεν του λείπει τίποτα, τα παιδιά της, τον άντρα της, τα πεθερικά της … και την έχουν όλοι χεσμένη και δεν έχει ζήσει ούτε μια μέρα τη ζωή της για πάρτη της …σε αντίθεση με την -ίτσα (..κάνε έναν κόπο και ξαναπιάσε ένα σύμφωνο ρε καρντάσι να πούμε.. ) που ζει την ζωούλα της μια χαρά και παρόλο που τον άντρα (κομπλέ μαζί με τα πεθερικά, παιδιά και όλα τα αξεσουάρ) της τον έχει γραμμένο και τυπωμένο, αυτός την έχει στα ωπα – ωπα (..κοίτα να δγεις κάτι πράματα ρε αδερφάκι μου!)

Διαπίστωσις 3η

Με κόπο και μεθοδικότητα, έχεις στρωθεί από νεογέννητο, να στρωθείς, να μάθεις, να ασχοληθείς, να σπουδάσεις, να κάνεις μια δουλειά , να ξεκινήσεις μια καριέρα. Το έχεις μελετημένο, προγραμματισμένο και δουλεύεις σκληρά κάνοντας το σκατό σου παξιμαδάκι ολικής για να προκόψεις …. Με την αξία σου … όχι σαν τον …………. Την ………………. Που γνώρισες σε μια παρέα και ήταν και γαμώ τα άτομα και όταν είπες περήφανος τι δουλειά κάνεις, αυτός είπε ότι μια μέρα εκεί που κοπροσκύλιαζε, τον ρώτησε ένας αν μπορεί να γίνει γενικός επιθεωρητής ξενοδοχείων ανα τον κόσμο επειδή ήταν και γαμώ τα άτομα!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :

(ΕΝΑ …μοναδικό και εφαρμόσιμο σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις …)

ΜΗΝ το προσέχεις…

ΜΗΝ το φροντίζεις …

ΜΗΝ το προγραμματίζεις …

ΔΟΥΛΕΨΤΟ ….ΖΗΣΤΟ …ΓΛΕΝΤΑ ΤΟ !!!!


2 σχόλια:

Unknown είπε...

AGRINO κι επαυξάνω....

Lia Ellis είπε...

Mπράβο Stam!!!