Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Shit Face!!



..κόψε φάτσα για γκόμενα!! Gaga to the end!!

..καιρό είχα να γράψω!

..γυρισα τις pro alles (..ναι, πάλι αυτές..) full της τσατίλας και Φλος ρουαγιάλ της αηδίας .. άλλη μια μέρα είχα φάει πασχαλιά και λαμπρή στη μάπα ... μου τα 'χαν κάνει τσουρέκια όλες οι σκατόφατσες της οικουμένης..
...Α σιχτίρ!! ..άνοιξα το αγαπημένο μου βιβλίο ...έτσι για να τσατιστώ περισσότερο (..αμα δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις κάτι, απόλαυσε το)
ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ -ΙΣΜΩΝ
στην ελληνική έκδοση, του Α. Διαμαντιδη ..γιατί υπάρχει και ένας ίδιος τίτλος ενος ξένου ..Cirlot, Juan - Eduardo (..άσε μας ρε Hose Armando!!)
..το λοιπόν, αυτο το βιβλιαράκι περιέχει ταξινομημένη όλη την μαλ..κια και την αηδία που γέννησε ο νους του άνθρωπα ..
...ΟΤΙ διαστροφή, παραλογισμός, δογματισμός, υποκειμενικότητα, αλαζονεία, φρικαλεότητα, σχιζοφρένεια έχει παιδεψει αυτόν τον πλανήτη ...υπάρχει εκεί και περιγράφεται με κάποιον -ισμό ..
...θελεις και εσύ να αφήσεις το όνομα σου αθάνατο στα κιτάπια;! ..βρες και τόνισε (..σε βαθμό αγανάκτησης!) μια στενή και επικεντρωμένη πλευρά ανθρώπινης ατέλειας (..υπάρχουν άπειρες! εύκολο είναι!) ...κοτσάρισε και ένα -ισμός στο τέλος ..και είσαι έτοιμος!!
(..εγώ λεω να κατοχυρώσω τον ΑΓΑΜΗΘΕΤΟΛΟΙΣΜΟ, τον ΑΦΡΑΓΚΙΣΜΟ και κάτι ψιλά ακόμη)
..στο θέμα μας ..
..ανοίγω λοιπόν και πέφτω πάνω στον ..
ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΣΜΟ!!!!

..αααχ!! την κατάλληλη στιγμή μου τον θύμησε!!
Παραεπιστήμη που ψάχνει να βρει την σχέση μεταξύ φυσιογνωμικών χαρακτηριστικών και ηθικού χαρακτήρα (..δική μου ετυμολογία!! .. ε, καλή;!!)
.." Ναι αλλά είναι ρατσιστικό να κρίνεις τον άλλον έτσι ..και μην κρινεις ενα βιβλίο απο το εξώφυλλο, μα δεν φταει αυτός που ειναι σαν μπαρμπουνι! δηλαδή δεν δικαιούται να το παίζει καμπόσος;!"
...τα πολλά λόγια ..είναι φλυαρία .. ανοίγεις την τελεόρασις ..διαλέγεις όποιον πολίτικό γουσταίρνεις (..ας το περιορίσουμε στους πολιτικούς) κόβεις την φάτσα του (..ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ!) ..και μετά κάθεσαι και αναλογίζεσαι τις πουστιές και της αλητείες που έχει κάνει αυτός, το κόμμα του, τα τσιράκια του και η φάρα του ολόκληρη!!
...και έλα μετά να μου πεις!
ακολουθεί διάλογος πραγματικός και υπαρκτός ..λαβών τόπο και μέρος μεταξύ Μήτσου του Tornostar και τυχάρπαστου ..
Μ -ρε συ! για ναμη με πρήζεις και για να σε δώκω να καταλάβεις ΠΟΣΟ μαλαξ είσαι, αναλογίσου τα ακόλουθα ..
Τ - Ναι ..
Μ - Έστω ότι έχεις ένα σπίτι και ότι δεν πιάνει το χέρι σου να αλλάξεις ούτε το χαρτί υγείας (..τι έστω ) και κάποια στιγμή σπάνε οι βρύσες και χρειάζεσαι υδραυλικό.. παίρνεις τελέφωνο την Υδραυλική Υποστήριξη Ελλάδος και τους λες ...στειλτε με έναν υδραυλικό..
Τ - Ναι ..
Μ -Σου λεν οκ και σε λιγο σου χτυπα την πόρτα ο υδραυλικός ...είναι ο Καραμανλής ...και σε ρωτώ ..βλέποντας την φάτσα του ...θα τον άφηνες να σου φτιάξει τις βρύσες;!!
Τ - Εεεε ....όχι ...
Μ - Ωραία ... τον διώχνεις και τηλεφωνείς πάλι στην Υδραυλική υποστήριξη και τους λες ..καλά ρε μαλάκες! ..τι μπούλης είναι αυτός που με στείλατε!! ..αντε στειλτε καναν άλλον !!
..και μετά απο μια ώρα σου χτυπά την πόρτα ο άλλος ...είναι ο Παπανδρέας!!!! ...αυτόν με τέτοια φάτσα ..θα τον άφηνες να σου φτιάξει τις βρύσες;!!!
Τ - εε ...οχι ... ούτε αυτόν
Μ - Ε ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!

Υ.Γ. "Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΦΑΤΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ;!!" ..ακούγεται μια φωνή απο τον καμπινέ στο βάθος ... Ναι ρε!! ..πολύ καλύτερη ... και δεν την μοστράρω και με το ζόρι σε κανεναν!!






5 σχόλια:

dsquared είπε...

Χα, χα, ουτε να ποτισει τα λουλουδια δεν τους αφηνα αυτους τους δυο.
wellcome back!

din

Stamskoup είπε...

Din ..αυτοί οι δύο ..θα σου ξερίζωναν όλα τα λουλούδια.. θα κατουρούσαν τον τόπο για να μη ξαναφυτρώσει ποτε τίποτα.. και μετά θα σου χρέωναν τα χρέη της ΕΥΔΑΠ και τους μισθούς των κομματόσκυλων που θα βάλουν για φύλακες στο κατεστραμένο κηπάκι σου!!

..καλώς σας βρήκα!

dsquared είπε...

Χα, χα, οπως τα λες και χειροτερα!
Τωρα που γυρισες εσυ λεω να την κανω... Απο αυριο αρχιζει επισημα η καλοκαιρινη αδεια μου. Ελπιζω να επιστρεψω στις 31 Αυγουστου... ουτε μερα νωριτερα!

din

Stamskoup είπε...

..Din να περάσεις ζόρικα και ονειρεμένα! ..και αμα λάχει, να κάτσει και να κάτσεις και μετά τις 31!!
..εγώ απο μεθαύριο ..ναυαγοσώστης!!
(..γαμωτ.. να βγάλουμε κανα λεφτό παραπάνω!)

Poulman είπε...

Φατσα ειναι αυτη που'χεις ρε για ναυαγοσωστης; χιχιχιχι!
Τραβα γινε καλυτερα πρωθυπουργος, δικτατορας, βασιλιας, αρχιμανδριτης ή παντοκρατορας τελοσπαντων!

Εγω παντως -για καλη μου τυχη- εχω Shift Face!