Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Flirty Fishing!!!!

ΡΕ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ INTERNET !!

..το λοιπόν στο ψητό δια να μη σας κουράζω κιόλας!
..το λοιπόν αγαπητοί αδελφοί, είναι ότι υπάρχει (Τόπος γέννησης Αμερική) οργάνωσις παραθρησκευτική, αιρετική, βαρεμένη (..you choose) η οποία χρησιμοποιούσε (..και χρησιμοποιεί ...!) τις γυναίκες μέλη της ως God's Whores και Jesus Hookers για να επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο παραστρατημένους!!!
Allelouiah αμαρτωλοί!!!
..δεν πρόκειται περι πλάκας!! ιδρυθήσα το 1968-69 στην καλιφόρνια απο τον David Berg η αίρεσις "Τα παιδιά του θεού" χρησιμοποιούσε τις γυναίκες μέλη της σαν "Δολώματα" για να επαναφέρει αμαρτωλούς άνδρες στον δρόμο του θεού!!!! βασιζόταν δε στο εδάφιο 4:19 του κατα Ματθαίου ευαγγελίου όπου ο Jesus φέρεται να λέει ""Follow me, and I will make you fishers of men." (..αυτό το εδάφιο το ξέρουν τα δικά μας κατηχητικά;!!!) ..και έτσι τα κορίτσια δεν άφησαν τίποτα όρθιο!! ..και όλα αυτά τζάμπα!! τουλάχιστον μέχρι το '80 οπότε και άρχισαν να ζητούν και μια συνδρομή στην εκκλησία τους (προσωπικά, απο το να αναάβω κεράκια, προτιμώ αυτού του είδους τη συνδρομή στην εκκλησία!!!) ..το '88 αυτή η πρακτική σταμάτησε λόγω Aids αλλά στην ελλάδα (ΝΑΙ ! ΕΙΧΑΝ και έχουν ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!) συνεχίστηκε για άλλα δυο χρόνια!!
..απο το 80 η διδασκαλία γινόταν και με την μορφή κόμικ (όπως αυτό στην αρχή)
για τους άπιστους θωμάδες και τους λοιπούς αμαρτωλούς η λύτρωσις ευρίσκεται και στα παρακάτω links
http://egolpio.wordpress.com/2008/07/01/flirty_fishing/#more-487
http://www.xfamily.org/index.php/Flirty_Fishing (δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα comics στο τέλος της σελίδας!!!)
...θερμή παράκληση, αν κάποια καλίγραμμη δεσποινίδα φωτισθεί και εμπεριέλθει στους κόλπους της οργάνωσης, ας έχει υπόψη ότι είμαι πολύ μά πάρα πολύ αμαρτωλός!
...άντε και στα δικά μας!! (τόσες καλόγριες ......)

1 σχόλιο:

Poulman είπε...

ευτυχώς που δεν χάθηκε ο ερωτας. ευτυχώς που υπάρχουν πουτ...