Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

fire at will !!..το πρόσταγμα
ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ!!

..ακούγεται από τον ανώτερο όταν όλα έχουν τελειώσει ...

..είτε αισίως, είτε απαισίως ...

Είτε : " Μάγκες μου!! Τέτοιο χουνέρι που τους έκανα, θα κάνουν χιλιάδες χρόνια να το χωνέψουν!! Τους πήραμε τα σώβρακα χωρίς να κινδυνεύσουν ούτε καν τα νύχια μας!! Παίξτε με ότι απόμεινε απο δαύτους και γω παω να ρίξω κάναν υπνάκο γιατί άρχισα να βαριέμαι!

Είτε: "Κολλητοί! οι συνθήκες και οι περιστάσεις, δεν άφησαν το εμπνευσμένο μου σχέδιο να αποδώσει και οι οχτροί μας πήραν φαλάγγι και μας την πέφτουν από παντού! ..το λοιπόν, καθότι και εφόσον δεν μου βγήκε, τώρα κάντε ότι καταλαβαίνετε από μόνοι σας και ο σώζων εαυτόν σωθήτω !! ..εγω την κάνω ..καλή τύχη! (.. ρε κάτι μου θυμίζει ..κάτι μου θυμίζει.. )

..η πρώτη περίπτωσης ..ζήτημα να έχει συμβεί καμιά δεκαριά φορές στα χρονικά ... συναντάται πλέον μόνον στον σινεμά.

..η δεύτερη όμως;.. !!

..στην δεύτερη αγαπητοί εξοργισμένοι συναγωνιστές, καλό είναι να έχεις κάτι για να ανοίξεις πυρ, και το πιο βασικό ... να έχεις βούληση!

αλλιώς ... εκεί που βάραγες τόσα χρόνια!! στου καραγκιόζη!!

Άηντα μάγκες!!

Καλό βόλι!!
Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Χαζογκόμενα .....ήμουν με το αμάξι και πήγαινα σε μια δουλειά. Η μέρα τέλεια, η δουλειά καλή .. η αγκαλιά μου γεμάτη ...η μουσική χαμογελιάρικη ... και εκεί πάνω τσάκωσα τον εαυτό μου!!!


...τον τσάκωσα να έχει αρχίσει να φέρεται σαν ....χαζογκόμενα!!

Συνειδητοποίησα ότι κάτι με προβλημάτιζε αλλά δεν ήξερα τι ...ότι δεν μπορούσα να απολαύσω ούτε να ζήσω τη στιγμή μου επειδή κάτι μου αποσπούσε την προσοχή αλλά δεν ήξερα τί ... ήθελα κάτι, αλλά δεν ήξερα τι.

Ακριβώς όπως η χαζογκόμενα που το μόνο που ξέρει να απαντά είναι "Ε δεν ξέρω!!" .. βρε τι έχεις , τι θέλεις, τι δεν θέλεις, τι σου αρέσει, τι όχι ...σε όλα ..."Ε, δεν ξέρω σου λεω!!" και συ να τρως στη μαπα την ξυνισμένη φάτσα της!!

..ευτυχώς εγω το πρόλαβα εν τη γενέση του το φαινόμενο!!

Είχα το αμάξι καλοστημένο και μόλις προχθές ρυθμισμένο (ρήμαζε!!) ..τη δουλειά στρωμένη και μια γυναίκα τέλεια να περιμένει ...και καθόμουν και χαλιόμουν για κάτι που δεν ηξερα τι ακριβώς είναι;!!!

Την απάντηση την φώναξα και ήταν ακριβώς η ίδια που δίνω σε όλες τις χαζογκόμενες ...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!

Το Ibizaκι ούρλιαξε (..υπάρχει ακόμη η λαστιχιά! πηγαίνοντας για καλοχώρι..) η μουσική δυνάμωσε, το παράθυρο κατέβηκε και δεν με νοιάζει πως ζήσανε αυτοί ..

..αλλά εμείς καλύτερα!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!