Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Καρδούλες με κοτσάνι !!
"Α σιχτιρ!! Γαμώ τις καρδούλες με κοτσάνι !!!"

..ούρλιαξε με αγανάκτηση ο μπάρμπας, και βρόντηξε τα τραπουλόχαρτα στο τραπέζι του καφενείου ..

..από τζόγο και κουμάρια δεν κατέχω τίποτα, αλλά κατάλαβα ότι έπαιζαν κάποιο παιχνίδι που έπρεπε να μαζέψεις όσα πιο πολλά τραπουλόχαρτα ενός είδους ...και αυτουνού του έρμου, του ερχόταν συνέχεια ...καρδούλες με κοτσάνι ..και του χαλούσαν την φτιάξη ..

.. από αισθηματικά και love afairs, πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι κατέχω αρκετά (..και όποιος βγει και πει ότι ξέρει, πείτε του να πα να γαμηθεί ..μπας και αρχίσει να μαθαίνει) αλλά και εκεί οι καρδούλες με κοτσάνι την κάνουν την ζημιά ..

Παιδεύεσαι και τζογάρεις και ποντάρεις ..και ρισκάρεις (..τα πάντα!) να κάνεις έστω ένα καρεδάκι,για φλος ρουαγιάλ και φουλ του άσσου δεν το ονειρευόμαστε καν, της καρδουλίτσας, της απλής .. της κόκκινης, για να χαρείς και συ λίγο ότι σου χαμογέλασε (καθότι στον τζόγο δεν κερδίζεις ΠΟΤΕ) ...και ΤΣΑΚ!! Άρπα μια καρδούλα με κοτσάνι!! ..να σου χαλάει ότι με κόπο, μπλόφα και αγωνία είχες μαζέψει!

Και σου μένει το κοτσάνι, ξερό και καρφωμένο εκεί που πονά περισσότερο, να σου θυμίζει ότι δεν είναι όλες οι καρδούλες ίδιες ..

..Οι καλές .. οι κόκκινες .. θέλουν ρέντα

..και εμείς δεν διαθέτουμε


..και γαμώ τα mix ετσι;!!


Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

Be yourself ! (or .. be your ..Shelf )

Στις μέρες μας μετράει τόσο το να είσαι ο εαυτός σου ...
που όλοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα και να αγοράσουν ότι χρειάζεται ..
..για να είναι ο εαυτός τους!!

(..καλά ψώνια παιδιά!! ..εκπτώσεις έχει..)