Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ζόρικα δικέ μου!! ..Ζόρικα!


κοίτα μια γκόμενα που την λένε και ..Zorika!!!
Ε όχι!!!

- ".. Α χαχαχαχα!! ... Πλάκα κάνεις!! "

..είπε η Στέλλα και ξεράθηκε στα γέλια καθώς μας άκουγε να μιλάμε δίπλα με τον Άγγελο (με είχε ρωτήσει τι έκανα χθες ... και ΄γω του έλεγα..)

- "Ε;! .. τι πλάκα κάνω καλε;!"

- "Κάνεις παρέα με τον George, την Dori, τον Pafs, τον Mpani ...και όλοι αυτοί σε φωνάζουν Stam ;!!"

-"εεεε ... ναι !!"

- " Χαχχαχαχααχαχα σαν ταινία του '80 με τον Γαρδέλη και τον Ψάλτη ακούγεστε!!"

..χαμογέλασα ..δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι!

τότε θυμήθηκα τον Διονύση που μου είχε ευχηθεί χθές στο facebook και του απάντησα "Ευχαριστώ Boy! Να περνάς ζόρικα!" ..και έμεινε απορρημένος για το ..."Ζόρικα" δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς εννοούσα ..ούτε η Κωνσταντίνα μπόρεσε να καταλάβει τι είδους ευχή είναι να λες στο άλλον να περνά "Ζόρικα"
...πως αλλάζουν οι καιροί! Αναγκάστηκα να τους εξηγήσω ...

Οι ωραιότερες (..οχι κατ' ανάγκη οι "ομορφότερες"!) γυναίκες, είναι Ζόρικες ... Οι καλύτερες μηχανές είναι Ζόρικες ..τα κακά αμάξια είναι κι αυτά Ζόρικα ...τα μαγαζιά τα ωραία τα περίεργα που πρέπει να σε πάνε γιατί δεν ξέρεις ότι υπάρχουν είναι Ζόρικα ..τα ξενύχτια μέχρι τις 8 το πρωί και στις 10 να έχεις να στήσεις τρελό δικτυο είναι Ζόρικα!!

..Ζόρικα για τους άλλους που δεν μπορούν να τα αγγίξουν, να τα ζήσουν, να τα κάνουν..
..οχι για σένα!!!

Αυτά τους είπα και δεν με νοιάζει αν κατάλαβαν ..

-"Φαντάζομαι πως περνάτε!!" ..είπε η Στέλλα

-"Ζόρικα Στέλλα!! Πολύ Ζόρικα!!" ..και νομίζω εκείνη κατάλαβε!!


Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Φ(Ρ)ΑΠΕΣ !



...ο Ιούλιος του 2001 ηταν καυτός στο Μεγάλο Πεύκο ...και εκείνη την μέρα, τρέχαμε από το ξημέρωμα σαν τις άδικες κατάρες! ..τρέξιμο, κάμψεις, αναφορές ..τρέξιμο ..κάμψεις ..squat jumbs (..ΤΙ γαμήσι που είναι τα squat jumps μετά από 2 ώρες τρέξιμο !! ..ΔΕΝ διαννοείστε..) ...έπρεπε να τα παίξουν όσο το δυνατόν πιο πολλοί και να ζητήσουν να φύγουν από τις ειδικές δυνάμεις... είμασταν πολλοί ..

..το χειρότερο όμως ήταν η δίψα!!!
..τέτοια δίψα δεν έχω ξαναζήσει
..τέτοια δίψα δεν περιγράφεται ... δεν θα την ξεχάσω ποτέ! είχα 4 μπουκαλάκια νερό στις τσέπες, τα είχα πιεί όλα ..και πλέον είχα σταματήσει να ιδρώνω!! ..μισό βήμα από την θερμοπληξία ...
..τότε έγινε το θαύμα!

"ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!! έχετε 10 λεπτά να πάτε για νερό!! ..ένας να αργήσει, θα φτύσετε αίμα!
ΕΝΑΣ να αργήσει ...θα παίρνετε κάμψεις μέχρι να πεθάνει ο Higlander!!!"


..η έφοδος 100 απελπισμένων στο ΚΨΜ (..βρύσες και ψύκτες ήταν χαλασμένα!) δεν ήταν αστείο πράγμα! ..ήταν θέμα επιβίωσης!

...με το που μπουκάρουμε μέσα ..τρέχει ο πρώτος στον Καψιμιτζή

ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ !!!

. ..φραπέ μέτριο με γάλα και μπόλικα παγάκια..!!!!

..και ο καψιμιτζής ξεκινά να φτιάχνει φραπέ μέτριο με γάλα ..αργά και μερακλίδικα ...και 99 στεγνωμένα λαρύγγια να περιμένουν και να κοιτάν σαν τους μαλάκες!!

..γενικά δεν είμαι καθόλου καυγατζής .. το ακριβώς αντίθετο ...
αλλα.. εκείνη τη στιγμή, σαν ο μεγαλύτερος στον λόχο των 99 στεγνωμένων λαρυγγιών..

" Ρε φίλε, κάτσε μια στιγμούλα να πάρουμε τάκα - τάκα νεράκια που καιγόμαστε"

"Ά γαμήσου! να περιμένεις!"
..έκανε το παιδοβούβαλο

..γενικά δεν είμαι καυγατζής ....
αλλά ..εκείνη τη στιγμή ..
..πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή μου πάτησα κάποιον κάτω με τις αρβύλες


..έκτοτε έχω τσακωθεί άπειρες φορές σε ουρές με ζωύφια που λαχταράνε να πιούν την λάσπη τους και τρώνε 5 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο μου.

Modern time Ναργιλές έχει γίνει ο φραπές ... όπου πας και όπου βρεθείς, αγορίνες ρουφάν μερακλίδικα και ..δεν τρέχει τίποτα!

Στους μαχαλάδες τους Καϊρου να βρεθείς, λιγότερο ραχατλίκι θα αντικρύσουν τα μάτια σου.

Απόλυτο σύμβολο μιας εποχής .. εικόνισμα μιας νοοτροπίας .. μοναδικό trade mark μιας χώρας που δεν ξέρει να κάνει ΤΙΠΟΤΑ

Θα έπρεπε να αντικαταστησει τον σταυρό στην σημαία .... θα αρκούσε μια δήλωση του πρωθυπουργού ότι ο φτηνός και προσιτός φραπές είναι αναφέρετο και εξασφαλισμένο δικαίωμα του κάθε πικραμένου για να ηρεμήσει ο κοσμάκης ..

ΝΑ ΡΕΕΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ ..ΚΙ ΑΣ ΒΡΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΦΑΠΕΣ

εμένα τώρα γιατί δεν μου άρεσε ποτέ (..από τις μεγαλύτερες αηδίες που έχω δοκιμάσει ποτέ) ούτε αυτός ούτε αυτό που υποκρύπτει ... να σας πω την αμαρτία μου ..δεν ξέρω ..όλο κουσούρια είμαι!


Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Απλέ άνθρωπε ..


..not THAT kind of simple man ...

..άκουγα προχθές στο ραδιόφωνο τον Λάλλα ..και κάποια στιγμή στιγμή παίρνει ένας μπάρμπας ελλεεινός και κοντά στα άλλα αδιάφορα που έλεγε, λέει : "για μένα που είμαι απλός άνθρωπος, περιέχουν πολύ μεγάλη αλήθεια αυτά που λέτε στο ραδιόφωνο "

..όδηγούσα εκείνη την ώρα και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν πήρα τηλέφωνο να του απαντήσω

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΠΛΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!

..που θυμάσαι ότι εσύ είσαι απλά ενας "απλός άνθρωπος" ..όταν έρχονται τα ζόρια και βάζεις την ουρά στα σκέλια. Πρίν, αν θυμάμαι καλά ..το έπαιζες μάγκας ..

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΠΛΕ ΑΝΘΡΩΠΕ

..που τολμάς να το παίζεις απλός!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ!!! ..πρέπει να παιδεύεσαι, να χάνεσαι, να κουράζεσαι και να κινδυνεύεις μήπως και καταφέρεις να ανέβεις ένα σκαλάκι παραπάνω ...

ΨΟΦΑ ΑΠΛΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!

..χάρη σε σένα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, αδίστακτο σκουλήκι .. για να τα έχεις ΕΣΥ στρωμμένα και ..ΑΠΛΑ .. έχουν ρημαχθεί κορμάκια και ψυχούλες! ΕΣΕΝΑ δεν χρησιμοποιούσαν μια ζωή για να μένουν αυτοί επάνω και εγώ κάτω ; ...ή κάνω λάθος;

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΛΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!

..οι μεγαλύτερες κτηνωδίες στην ιστορία, από ΑΠΛΟΥΣ ανθρώπους έγιναν ... δεν μπορούσαν να σκεφτούν αλλά εκτελούσαν με θρησκευτικό ζήλο τις σκέψεις αρρωστημένων ...


Άντε και γαμήσου απλέ άνθρωπε !!


Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Μόνο εγώ τα βλέπω; !!!





- Η Γερμανία κατάφερε να αποκομίσει όλα τα πλεονεκτήματα μιας υποτίμησης του ΕΥΡΩ (..αύξηση των εξαγωγών, ανταγωνιστικότητας κτλ) χωρίς ΚΑΝΕΝΑ από τα μειονεκτήματα ( ξεπούλημα των πάντων, κόψιμο μισθών, επιτηρήσεις..αυτά τα φόρτωσε ΜΟΝΟ σε μάς!!)

- Κάηκαν 3 άνθρωποι στην τράπεζα .. όλοι έκλαιγαν και ούρλιαζαν .. και κανέναν δεν άκουσα να αναφέρει τι θα γίνει αμα πέσει καμια μολότωφ ή πιάσει καμιά φωτιά γενικά σε καμια Εθνική ή άλλη τράπεζα που έχουν το κωλοσύστημα με τις ηλεκτρονικές πόρτες και τις κάμερες!! ..μην το παιδεύετε ..θα κοπεί το ρεύμα ..θα μπλοκάρουν τα πάντα και θα καούν όλοι σαν τα ποντίκια ...

- Μαζεύτηκαν δεν ξέρω και 'γω πόσες χιλιάδες νοματαίοι στο Σαλόνικα, και έκλεισαν δρόμους, έκλεισαν τα τέμπη, έκλεισαν το σύμπαν και φώναζαν ...ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ !!!!!! ... η απορία σας ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙΝΟΙ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΗΝ Γ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ; !!!! ..είναι και δική μου..

- Η Μανωλίδου όσο και να την βρίζουν και να της λένε και λένε .. δεν πρόκειται να χάσει ούτε κεράκι από την λάμψη της (..το αντίθετο) απλά επειδή αποτελλεί την ενσάρκωση των πιο τρελών φαντασιώσεων της ελληνίδας θείτσας ..

- Ανέλαβαν να μας βγάλουν από την κρίση ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ !!

...και αλλά τόσα ..και τόσα ...και τόσα ...

..ακούω φωνές;!
...έχω διαλλείψεις !!
..έχει κάτι το νερό που πίνω;!! ..με ψεκάζουν διπλή δόση από τους άλλους;!!
..είναι ελλατωματικοί οι φακοί μου;!!

Μόνο εγώ τα βλέπω έτσι;!!

..το μόνο που δεν έχει πια σημασία είναι αν έχω δίκιο ή άδικο ...

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

First Aid !!

Super Sexy CPR from Super Sexy CPR on Vimeo.



..απλά μαθήματα CPR άνευ διδασκάλας ...
(..ξέρω, ξέρω .. τέτοια μεταδοτικότητα! ..τέτοιος ζήλος!! ΠΟΥ 'ΝΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΟΕΟ!!!)

..ξαναήρθε το καλοκαίρι .. ας προσέχουμε όλοι κτλ κτλ ...καθαρές θάλασσες και ακτές ... κτλ κτλ ..οχι σκουπιδια οχι πλαστικά ..μπλα μπλα μπλα