Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

..Λιγο πριν τις εκλογες ..




..οι συνειδητοποιημένοι, ευαισθητοποιημένοι, νοήμονες και καλιεργημένοι πολίτες αυτής της χώρας , είναι έτοιμοι να ψηφίσουν ..
.. μερικές σκέψεις ..
άραγε, λογικές;

-..θα μου 'ρθουν να ψηφίσουν, έλληνες από την Αυστραλία, την Γερμανία, την Αμερική ..από του διαόλου τη μάνα ...
...Ρε ΛΑΖΟ DEUTCH ...AustraloKangurus Grecus ...Αστοριανέ τσολιά και όλες οι συνωμοταξίες της "ΟΔΥΣΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥ" ...
..στην καλύτερη περίπτωση έρχεστε στο Ελλάντα κάθε καλοκαίρι ...αλλιώς κάθε four years ..for the ellections ...
..ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;!!!
...ποιούς απο τους υποψηφίους ξέρετε; ...τί σκατά απο αυτά που έχουν κάνει έχετε φάει στη μάπα;! ..Σας έχουν γαμ... καθόλου ;
..πως θα ψηφίσεις και θα καθορίσεις ΕΣΥ το μέλλον μου; ..δεν ζεις εδω ...δεν δουλεύεις εδώ ...δεν πληρώνεις εφορία εδω (!!) ...δεν μεγάλωσες εδω ... και θα έρθεις, αλλοδαπό κομματόσκυλο, εκδρομούλα πληρωμένη από το κόμμα ..για να συντηρήσεις την αηδία που με πνίγει;
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ !!

..το ίδιο ισχύει και για τις "σκέψεις" .. να ψηφίζουν και οι (λαθρο) μετανάστες! ...Ώπα ρε μάστρορα!! ..ο ανθρωπάκος μετά απο χίλια ζόρια και θαλασσοταραχές ..βρέθηκε στην Ελλάδα ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ !!! (..να το θυμόμαστε πάντα αυτό, έτσι;!!) ..σκάλωσε εδώ, και τον έχουν φορτώσει ΟΤΙ χαμαλοδουλειά υπάρχει ... το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να στείλει κανα φράγκο στη πατρίδα ..και με την πρώτη ευκαιρία θα την κάνει για Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία .... θα δώσεις σε αυτόν τον απελπισμένο, και ενίοτε τυχοδιώκτη, ψήφο για να βγάζει το μέλλον μου στη δημοπρασία του πιο ανοιχτοχέρικου κόμματος; ....
..όσοι θέλουν να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα ..υπάρχουν (όπως υπήρχαν πάντα) και διαδικασίες και ευκαιρίες .. βελτιώστε αυτές, αν θέλετε ..

ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ !!!!!!! ...ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΑΓΚΑΣΕΙ!!!!

..να δώσουμε επίσης δικαίωμα ψήφου απο τα 16 !! ..ΝΑΙ ρε μάγκα μου!! ...και γαμώ τις ιδέες!! ..το trendy μαμόθρεφτο που ακόμη παει σχολείο (..έχει τη σημασία του αυτό ...θα σε κρατάν ΚΑΙ από τους βαθμούς!) και ο μόνος αληθινός κόσμος που βλέπει είναι η διαδρομή Σπίτι - Σχολείο - Φροντιστήριο ... να συναποφασίζει ...για τι άραγε? ..για το γήπεδο του παναθηναϊκού;

- ..ας απευθυνθούμε τώρα στα κομματόσκυλα....
ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!
..λύστε μου ρε εσείς κάποιες απορίες ....
..κουνάτε την ουρά σας για δυο κόμματα που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που ισχυρίζονται πως πρεσβέυουν .... η Ν.Δ. δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την δεξιά και φιλελεύθερη θεώρηση των πραγμάτων ..και το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Σοσιαλισμό ....
..πείτε μου τώρα με το χέρι στη καρδιά (..ναι ..βγάλτε το για λίγο από την τσέπη!)
Μάλλον δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει φιλελευθερισμός ή Σοσιαλισμός ; ...έτσι δεν είναι ;!

- Μια ακόμη απορία που πάντα είχα, απευθύνεται στους "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ" (..λες και οι υπόλοιποι είμαστε "ΕΧΘΡΟΦΡΟΝΕΣ" ..ΕΑΜοΒούλγαροι ...δεν ξέρω και ΄γω τι ...
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!! ΠΩΣ γίνεται οι δυο μεγαλύτεροι αρχηγοί σας (..της Δεξιάς εννοώ!) να έχουν ..
ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!
(ντιπ για ντιπ τούρκικα σε λεω τζάνεμ!!)
..δε σας κάνει ..κάτι; ..να ρε παιδί μου ...δε σε ενοχλεί (..λίγο !) εσένα τον τουρκοφάγο ..να χοροπηδάς σαν κατσίκι για τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ;!!!
..απο περιέργεια ρωτάω!! . ..αμα εσυ δεν έχεις πρόβλημα ..εμένα λόγος δεν μου πέφτει
ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ!!!


- Συνασπιστήρια ....ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
..ο μόνος λόγος που δεν σας πιάνω και εσας και τον Cheap Rush στα πλήκτρα μου είναι επειδή μετά θα μου βάλουν προειδοποίηση ενοχλητικού περιεχομένου στο blog μου !!!

..ΚΚΕ ..και σεις !!


..προχθές ...έπεσαν επάνω μου ένας ελεεινός μπάρμπας μαζί με ασορτί αξιομίσητη θείτσα ...και δεν μπόρεσα να ΜΗΝ ακούσω ..
"Άντε ..και αμα βγει και ο ΠΑΠΑΝΤΡΕΑΣ να δούμε τι θα ΔΩΣΕΙ και αυτός!!
ΣΙΧΑΜΕΝΑ πλάσματα, αιώνιοι ζήτουλες και μεταφορείς ψηφοδελτίων στην κάλπη .... ακούστε για να καταλάβετε!!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ Τ Ι Π Ο Τ Α !!!
(..ναι καλά άκουσες .ΤΙΠΟΤΑ! ..ότι χρειάζομαι το βρίσκω μόνος μου )

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΩ!!!!



Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

OIKO ..ΛΟΓΙΑ ..ΛΟΓΙΑ ...ΛΟΓΙΑ part 1




..έφτασε λοιπόν και πάλι η εποχή που όλοι ξαναθυμήθηκαν την ..."Οικολογία" ..
.. οι "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" θέλουν να μπουν στη βουλή ... ο Prime Minister to be, ανακοινώνει πράσινη ανάπτυξη .. ο present ... κάνει γαργάρες να φύγει η στάχτη των καμμένων από τον λαιμό .. η Commie Queen, εννοείται ότι είναι μέσα ... αλλά πίο μέσα είναι ο Cheap Rush !!
...και αυτά είναι μόνο η πολιτική aspect του θεματακίου ...

..γιατί απο πίσω έχεις τα κωλοκάναλα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτά έβαλαν τις φωτιές το 2007 και φέτος για να πάρουν μετά εργολαβία την οικολογική ευαισθητοποίηση!!) να διοργανώνουν "εκστρατείες" ..δενδροφύτευσης απο μπούληδες (..παιδιά! ..η ρίζα κάτω και τα κλαδιά επάνω!!) .. Παρατηρητήρια ..συζητήσεις ... και ηλίθιες φάτσες να ξαναζεσταίνουν αποψεις απο το ψυγείο ..

..έχεις και κάτι GreenPeace και κάτι WWF και κάτι Scratch your Balls with the Gasma οργανώσεις να έχουν γεμίσει τον τόπο κοριτσάκια με πορτοκαλί και πράσινα μπλουζάκια για να σου πουν τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις ΕΣΥ για να σωθεί ο πλανετ ...και όταν τους ρωτάς

" Yeah Man!! Γουστάρω !! Πες μου !! πες μου, τι να κάνω !!"

..αρχίζουν ...ενισχύστε μας να το κάνουμε εμείς για σας ...και στο μεταξύ να κλείνετε την τηλεόραση απο το κουμπί για να μη καιει ρεύμα το LEDάκι ..Α! και να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου και να πάρεις υβριδικό!!

..και ευκαιρίας δοθείσας .. ανέβασαν και τα τέλη κυκλοφορίας ..για να πάρουμε καινούργια αμαξάκια ....που δεν ρυπαίνουν ... σας πείθουν για τις προθέσεις τους?
Εμένα ..οχι...

..με αυτά και με αυτά ...και επείδή τολμάν να μου μιλάν για λύσεις άτομα που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το Diesel απο τη Βενζίνη ... ξεκινώ μια σειρά δημοσιεύσεων σχετικά με το τι παίζει και ΔΕΝ στο λένε ...

Μέρος 1ο
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

.. ρε τι κακό πράγμα το αυτοκίνητο!! ..πρώτα στο πουλάν και μετά στη λέν επειδή ρυπαίνει!!!
- ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΓΩ!!
- Ναι ..εμείς το φτιάξαμε ...αλλά έχουμε φτιάξει ένα καινούργιο μοντελάκι που ρυπαίνει 0,2 % λιγότερο και θα το πάρεις !!

..όλοι προσπαθούν να σε πείσουν ότι κάνουν ότι μπορούν για να κάνουν καθαρότερα αυτοκίνητα .... κάνουν όμως αλήθεια ότι μπορούν ; !!!

..ΟΧΙ!!

..αν οι εταιρείες και οι master minds ήθελαν πραγματικά να φτιάξουν καθαρότερα αυτοκίνητα ..οι λύσεις υπήρχαν και υπάρχουν ...

..το link παρακάτω είναι της Orbital ...μιας εταιρείας απο την Αυστραλία που ειδικεύεται σε πρωτοποριακές τεχνολογίες κινητήρων ...απο το '70 ...τεχνολογίες τόσο πρωτοποριακές που θα έκαναν τα οχήματα μας να καιν ως και 70% λιγότερο με μεγαλύτερη ιπποδύναμη ..
(..μιλαμε για Direct Injection σε δίχρονους κινητήρες ..μιλάμε για κινητήρες Orbital ...μιλάμε για ..τις παναγιάς τα φρύδια! ..τα παληκάρια δεν παλεύονται!)

http://www.orbeng.com.au/orbital/flash_index.htm

(..στο κάτω μέρος της σελίδας ..υπάρχει μετρητής που δείχνει πόσοι τόνοι CO2 έχουν εξοικονομηθεί απο την λειτουργία των κινητήρων με τεχνολογίες της Orbital !! ..για ρίχτε μια ματιά!)

..και ένα βιντεάκι παρουσίασης της Orbital ..

http://www.orbitalcorp.com.au/orbital/orbital/08/video08.htm


..το τελευταίο τους project είναι ένας κινητήρας που θα μπορεί να λειτουργήσεις με οποιοδήποτε καύσιμο!! ..βενζίνη ..πετρέλαιο ..αιθανόλη .. φυσικό αέριο ..και όταν κυκλοφορήσει ...με υδρογόνο!! ..όπερ σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να έχουμε οχήματα που να κινούνται με οικονομικά καύσιμα μέχρι να επικρατήσει το υδρογόνο (..θα πούμε περισσότερα γι΄ αυτό) και να μην αγοράζουμε καθε τόσο καινούργιο αυτοκινητάκι.

...εταιρείες σαν την Orbital υπάρχουν πάρα πολλές ... ο μόνος λόγος που δεν τις έχουμε ακούσει είναι ότι οι άνθρωποι ..ΠΟΥΛΑΝ τις πατέντες τους σε όποιον ενδιαφερθεί ...
..και προφανώς κανείς δεν ενδιαφέρεται!!

...αλλά υπάρχουν και καλύτερα!!

..το παρακάτω Link είναι της MDI μια άλλης πρωτοποριακής εταιρείας, στη Γαλλία ..που έχει ΗΔΗ έτοιμο ένα αυτοκίνητο που κινείται με ....ΑΕΡΑ !! ...πεπιεσμένο αέρα ...μόνο!!

http://www.mdi.lu/english/

..και ένα βιντεάκι για να απολαύσετε!!




..καλό ;!!
..τα συγκεκριμένα αμαξάκια είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2010 και θα κοστίζουν απο 4.500€ !! ..τους παίζουν τρελές πουστιές ..αλλά όλα δείχνουν ότι ο μάγκας θα το κυκλοφορήσει τελικά!!

(..διευκρίνιση ..απόψε μιλάμε για συμβατικούς κινητήρες ...για ηλεκτρικά κτλ ..σε άλλο επεισόδιο!)

..με τα παραπάνω πήραμε μια γεύση για το τι θα μπορουσαν να κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες ..ή μα τους επιβαλλουν να κανουν ..και ΔΕΝ το κάνουν ..

..ΤΙ μπορούμε να κάνουμε ΕΜΕΙΣ όμως ; ..ΤΩΡΑ ..ΑΜΕΣΑ ..χωρίς να περιμένουμε κανέναν ;

..η απάντηση είναι ΠΟΛΛΑ ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!

Run your car on water ...σας λεει κάτι ;!

..το επόμενο βιντεάκι θα σας δώσει μια ιδέα!



...όπως θα παρατηρήσατε ...ΥΠΑΡΧΕΙ ήδη τρόπος για να κάνουμε το αυτοκίνητο που ΗΔΗ έχουμε, είτε να μειώσει την κατανάλωση του (30% και πάνω) μέσω παραγωγής αερίου Brown (Υδρογόνο δηλαδή!) ή να το κάνουμε να κινείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με νερό!!

..αυτή τη στιγμή υπάρχει ολόκληρό κίνημα στις Η.Π.Α. από ανθρώπους που έχουν μετατρέψει τα αυτοκίνητα τους να παράγουν υδρογόνο και να το χρησιμοποιούν για να μειώσουν την κατανάλωση ...
..τα σχέδια για την κατασκευή ενός τέτοιου συστήματος, πωλούνται στο internet και ο τρόπος λειτουργίας περιγράφεται σε ιστοσελίδες όπως οι παρακάτω :

http://www.watercarpro.com/

http://www.runyourcaronwaterfyi.com/

http://www.gas4free.com/?hop=kevinkanny


..και φυσικά ..τα παραπάνω βιβλία και σχέδια ..μπορείτε να τα βρείτε και free με λίγο ψάξιμο στο internet! (..όπως εγώ ας πούμε!)

Ο σκεπτικισμός και η δυσπιστία είναι κατανοητός σε τέτοιες περιπτώσεις ... και θα βρείτε στο internet και πολλά άρθρα "Καλοθελητών", που ισχυρίζονται ότι αυτά δεν γίνονται ..παρ' όλα τα βίντεο και τις μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν παρόμοια συστήματα και δουλεύουν!

..αυτό που μπορώ εγώ να πω ..είναι ότι το παραπάνω σύστημα ..το έχει φτιάξει ο Αντρέας (..σε παγκο εργασίας) ...και δουλεύει!!! ...δουλεύει ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!

..και μια και ο Αντρέας πιάστηκε με το θέμα ...είπε να δοκιμάσει και ένα άλλο "περίεργο" σύστημα .....
Το G.E.E.T. !!


...η ιστορία του GEET θα μπορούσε να γίνει ένα σενάριο απο τα λίγα!! ..και αυτό γιατί ο εφευρέτης και εμπνευστής του ..Paul Pantone ...ανακάλυψε ένα σύστημα με το οποίο μπορούσε να οδηγεί τα καυσαέρια ενός κινητήρα σε μια διάταξη με νερό (..κατά προτίμηση βρωμόνερα!) με μια απειροελάχιστη ποσότητα καυσίμου ..και να τα οδηγήσει ξανά στον κινητήρα ..... και αυτός να δουλεύει!!! ...και μάλιστα καλύτερα!!

..τρελό ;!!

..το project καθόλου!! ...ο Pantone όμως ..αφού αρνήθηκε να πουλήσει την πατέντα σε κάτι κουστουμάτους που ήρθαν και τον βρήκαν ...βρέθηκε με δικαστική εντολή έγκλειστος σε ψυχιατρείο της Utah ...επειδή του έγινε μύνηση ότι αυτό που ισχυριζόταν ήταν αδύνατο!!!!

..και έμεινε εκεί μέσα σχεδόν 9 χρόνια !!!
..στο τέλος ...τον περασμένο Μαϊο ...βγήκε ...και συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν την πατέντα του σε όλους!

..η απίστευτη ιστορία του Pantone βρίσκεται ...εδω :

http://www.geetfriends.net/

http://freeenergynews.com/Directory/Geet/

..και ένα βιντεάκι επί του θέματος ...




...η δική μου εμπειρία, με την υλοποίηση του Αντρέα (..μορφή απο τις λίγες ο Αντρέας!) ήταν ότι πήραμε ένα παπί που είχε να δουλέψει 5 χρόνια!! ...του προσαρμόσαμε ένα σύστημα GEET στην εξάτμιση (..μη φανταστείτε τρελά πράγματα! ..ενας διπλός ομόκεντρος σωλήνας, μια βάνα και ένα δοχείο για το νερό!) ..αποσυνδέσαμε το ντεπόζιτο και το καρμπυρατέρ ...και αυτό πήρε με την πρώτη και δούλευε ρολόι για 1 ώρα ... μέσα στο γκαράζ ...και οχι ..δεν πέθανε κανείς απο τις αναθυμιάσεις!! ...έβγαζε καθαρό αέρα!!

..και για να τελειώνουμε ...

..οι λύσεις όπως είδατε υπάρχουν ...μόνο που τις έχουν βρεί ΤΕΧΝΙΚΟΙ !!
..ούτε πολιτικοί ...ούτε θείτσες και μπαρμπάδες που το παίζουν οικολόγοι ...
..την επόμενη φορά που κάποιος θα σε σταματήσει για να σε νουθετήσει σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το περιβάλλον ...ίσως θα ήταν καλή ιδέα να του απαντήσεις όπως εγώ ..

Σάλτα και γαμήσου!!

..Υ.Γ. ήμουν σχεδόν έτοιμος ...(είχα τα σχέδια ...την πλακέτα σχεδόν έτοιμη .) να κάνω το αμαξάκι μου ..Corsa του '92 .. run on water ...αλλά με πρόλαβε ο Defender of the Perivallon ...Σουφλιάς! ..οπότε το project αναβάλλεται! ... το δίνω για απόσυρση, παίρνω ένα λίγο καλύτερο ...και Stay tuned!!



..συνεχίζεται







Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

..ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!

...Ξ-Μ ..

..πολύ απότομα οι εκλογες ρε αδερφάκι μου!!
..και δεν πρόλαβα να βαλω σε λειτουργία το αλάνθαστο σχέδιο που θα μου έδινε μια βουλευτική έδρα, να λύσω το βιοποριστικό μου...
...και εξηγούμαι επι το αναλυτικότερο ...

Ποιό είναι το μείζον πρόβλημα της πολιτικής στην Ελλάδα; !!
..μην ακούω μαλακίες του τύπου, διεφθαρμένοι πολιτικοί, κομματοκρατία, διαπλεκόμενα κτλ.!!!!

..το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε...ΕΧΕΙ και θα έχει στον αιώνα τον άπαντα ...είναι ...

ΟΙ ΓΡΙΕΣ !!

..η ελληνίς κωλόγρια.. είναι είδος υπερανθεκτικό στις κακουχίες και εξίσου αδίστακτο εις τις επιλογές του όταν πρόκειται να βολέψει τα βλαστάρια της ή να νομιμοποιήσει το αυθαίρετό της, ή να βγάλει μαϊμού αναπηρική σύνταξη, ή .....ή ...ή ... ή ....
...σε αυτό το είδος στηρίζονται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ( τυχαία σειρά) για να κυβερν... (εε.. συγνώμη...) ΓΑΜΑΝ και εμάς τα υπόλοιπα παρακατιανά είδη..
..τράβα σε όποιο χωριό και όποια μαχαλογειτονιά πόλης θέλεις και έλα να με πεις αν έχω δίκιο ή άδικο ..
... και μια διευκρίνισις στην λογική απορία " Και γιατί μόνο οι γριές ρε μόρτη!! ..οι μπαρμπάδες ψόφησαν;!!"
..ΑΚΡΙΒΩΣ αγαπητό και φιλοθεάμων ακροατήριο!!! ...κάνοντας την παραπάνω βόλτα στα χωριά και τους μαχαλάδες, θα διαπιστώσεις ότι το μαύρο είναι και φέτος το MUST στην Moda Graia!! ...τον μπάρμπα τον έχουμε παραχώσει εδώ και χρόνια, και κουμάντο στα φράγκα, την περιουσία (..και κατα συνέπεια και τα παιδιά κληρονόμους) κάνουν οι Ninja!!!
...ξανά στο θέμα μας τώρα (..το οποίο για όσους το ξέχασαν ήδη, είναι : "Πως θα γίνω βουλευτής!")

.. αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις κάτι.. βάλτο να δουλέψει για σένα !
(..όλο και κάποιος θα το είπε!!)

..έχουμε λοιπόν σαν δεδομένο ότι οι θείτσες είναι αδίστακτες και πάνω απ' ολα σταθερές και πιστές στις ηλίθιες επιλογές τους ...πως λοιπόν θα εκμεταλλευτούμε το παραπάνω προς ιδίον όφελος;

..η λύση και πάλι είναι μπροστά στα μάτια μας!! ...βρείτε μια λιστα των κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές ...ΕΛΑ! ΕΛΑ!! ...πέρνα στα γρήγορα τις ΝΔ και τα ΠΑΣΟΚ!!
...πιο κάτω ..πιο κάτω!!
Κ.Κ.Ε ..ωπ! εδω είσαι ...για κατέβα στην αμέσως επόμενη γραμμή!!
Κ.Κ.Ε. Μ-Λ !!!
..τι μας λεει αυτό καλά μου παιδιά!!
..ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ..με την προσθήκη κανα δυο γραμματακίων!!
ΟΠΟΤΕ!!!

....μαζεύεις 21 υπογραφές (..τόσες χρειάζονται) φίλων - γνωστών συγγενών ..και ιδρύεις ένα κόμμα ....την συγκεκριμένη περίοδο τραβάει πολύ το ...
ΠΑ.ΣΟ.Κ - ξ-μ

(όπου ξ- μ μπορεί να σημαίνει Ξανά Μανά ..ή βάλε τέλος πάντων ότι σου καπνίσει!!)
...και πας και πολιτεύεσαι σε μια περιφερεια με ΠΟΛΛΕΣ ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΡΙΕΣ!!!
..και ποντάρεις στην δύναμη της συνήθειας και στην αχίλλειο πτέρνα της γριάς!!!
τα κουσούρια!! ..να η πρεσβυωπία ..να το αλτσχαϊμερ, να το τρέμουλο στο χέρι!!
Ε ! 3-4.000 γριές δεν θα την πατήσουν;!!!

..και έγινες βουλευτής στην υπηρεσία της πάρτης σου !!!!

Υ.Γ. το καλύτερο bonus αυτής της ιστορίας, είναι ότι αν τα καταφέρεις ..θα μπεις στη βουλή ..θα τους κράζεις (ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!) ..και δεν θα μπορούν να σου κάνουν και τίποτα!!!

...δεν ξέρω αν προλαβαίνω την ίδρυση, αλλά ζητούνται υπογραφές!!!
(..θα σας βολέψω όλους λέμε!! θα σας κάνω γενικούς επιθεωρητές του ΕΟΤ!!! ..να γυρνάτε όλο το χρόνο τα ξενοδοχεία να τα δοκιμάζετε!!!)

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

(..untill) ...KILLED BY DEATH !!


...MOTORHEAD!! killed by death!! (..τρισάθλιο βιντεοκλιπ.. τετράθλιοι στίχοι ...απεριγραπτάθλιες φάτσες αλλά ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!)

..την προσοχή σας στο 0:50
" ..if you squeeze my Lizard ...i'll put a Snake on you!!!"
Η ΠΙΟ "ΓΑΜ ...Ω ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ ΑΤΑΚΑ E V E R !!!"

..υπομονή ..και θα καταλάβετε πως εθυμήθειν τους ΜοτεροΚέφαλους...

..ο Άκης είναι φίλος και συνάδελφος του George ...και λόγο δουλειάς χρειάζεται να είναι λίγο κάπως φουσκωτός ...
...ο Άκης εκτός όλων των αλλωνών ...κάθε μεσημέρι ρίχνει και 2 χιλιομετράκια στην πισίνα του Ποσειδώνιου (..κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης) ....και εδώ αρχινάει το καλό!!

...- Ρε έχει έναν πούστη παππού στο Ποσειδώνιο ...σαν βατράχι είναι!! ...κοντά χεράκια ..κοντά στραβά ποδαράκια ...απορείς πως επιπλέει αυτό το πράγμα ...αλλά έχει και πνευμόνια βάτραχα ο πούστης!!!! ...όποτε βουτάει ξεχνάει να βγει!! ...και ας κολυμπάει doggy style!!

- Χα Χα!! ..τι λε ρε Άκη!!

- Ναι τον κωλόγερο!! αλλά σήμερα του την είπα!!!

- Έλα ρε!! τι του είπες!!!

- είμασταν στα αποδυτήρια και με πλησιάζει ο εν λόγω παππούς ...."Σε είδα σήμερα που έκανες 2 χιλιόμετρα" ....λεει ... "Ναι, τόσα κάνω συνήθως" ...του λεω

- " ΕΓΩ κάνω ΤΕΣΣΕΡΑΜΙΣΗ κάθε μέρα!! ...μου λέει καθώς φουσκώνει όσαν τον βάτραχα και πάλι!!

- ...τον κοιτάω ...καθώς σκουπίζομαι ...τον ξανακοιτάω ...καθώς ξανασκουπίζομαι ...
"ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ ρε παππού ...."
- "...Ναι.." ..κάνει εκείνος
- ΓΑΜΑΣ καθόλου;!!!
- ΤΙ ; Τι ειναι αυτά που λες !!!
- Να ρε παιδί μου ...σπρώχνεις τίποτα ..."
....άναυδη σιωπή ο σεβάσμιος γέρων!!
- Να ..γιατί εγώ μετά απο δώ θα πεταχτώ σε ένα γκομενάκι ...και λεω να συνεχίσω την προπόνηση και εκεί ....
- Ο παππούς αποχωρεί κουνώντας το κεφάλι με τον γνωστό τρόπο ..."Που καταντήσαμε!"
...έκεινη τη στιγμή πετάγεται άλλος ξεβράκωτος (αποδυτήρια γαρ!) απο νεκρή γωνία
- " Ωχ ρε φίλε!! Καλά του ξηγήθηκες του Πούστη του γέρου!!! ...και μένα μου την είπε χθες!!"
...και έζησαν αυτοί καλύτερα!!
..και εμένα πιο πολύ το Killed By death μου ήρθε σαν soundtrack της παραπάνω φάσης που θα γινόταν η ΤΕΛΕΙΑ ταινία μικρού μήκους αν πρωταγωνιστούσε ο Άκης ....και ο Παππούς αυτοπροσώπως !!
....αλλά έμεινε ο παππούς να κολυμπάει untill ....killed by death (...που μάλλον τον ξέχασε)
...και ο 'Ακης να πηδάει μέχρι να γίνει και αυτός παππούς και να Killed by death και αυτός!!

...και δε με λέτε παρεμπιπτόντως ....εσείς πόσα χιλιόμετρα είπαμε ότι κολυμπάτε;!!!!

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

..Μουσικό Ιντερμέδιο ...

...ωραία μουσικούλα, για να συνοδεύσει το απογευματινό μας διάλλειμα... η πόρτα είναι κλειδωμένη και όλοι οι υπόλοιποι απ' εξω ...



Diana Krall ..live in Rio ...

..και αφού ηρεμήσαμε ...
...κάτι για να ανάψουν ξανά τα αίματα!!
LOS STRAIGHTJACKETS!!!!!

..Surf For ever λέμε!!!
..και η κοκκινομάλα στην αρχή του κλιπ ....ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΚΕΤΟ!!!!!!

..καλή συνέχεια σε ότι κάνετε Brothers and Sisters!!!

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

..Hellenic Republic


..ε ναι για!! ..σε λέω!!!


..ρε γαμωτ.. όσο προσπαθώ (..νταξει..μπορώ και περισσότερο!) να μην πετάω πολιτική σε αυτό το Blog ..
Ε ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ !!!

...πλήρη ανάλυση της ελληνικής πολιτικής σκηνής είχα κάνει παλιότερα ΕΔΩ ..την ξαναδιάβασα και δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ! ..οπότε, αν είστε έλληνας του εξωτερικού ή εξωγήινος και δεν ξέρετε τι παίζει για να ψηφίσετε ...have a look .

..straight στο ζουμί τώρα!!

Quiz: !!!
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙO:
- Κυβερνούν 3-4 οικογένειες (με πλήρη κληρονομικά δικαιώματα) οι οποίες έχουν χωρίσει την χώρα και της βοηθούν άλλες ....καμιά 30αριά φαμίλιες (που υποτάσσονται στους Ελέω θεού αφέντες τους) οι οποίοι με τη σειρά τους φροντίζουν να έχουν ένα μίνι στρατό απο κομματόσκυλα για να εποπτεύουν τις περιοχές τους. Παρόλες τις αντιπαλότητες (..και καλά) όλα είναι ρυθμισμένα και οριοθετημένα.

- Οι κάτοικοι της χώρας χρωσταν και το βρακί που φορανε (..για σπίτια, αυτοκίνητα κτλ δεν το συζητάμε κάν!) και είναι εγκλωβισμένοι να δουλεύουν μια ζωή ΟΧΙ για να τα ξεπληρώσουν!! (..αυτό ελπίζουν να το κάνουν κάποια στιγμή τα παιδιά τους!) αλλά για να έχοιυν το δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν (...αυτό καλά μου παιδιά ..λέγεται ...ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΣ!)

- Η κύρια εξουσία, ευρισκόμενη πάνω απ΄ολα και όλους ...κοινώς δεν δίνω λογαριασμό σε κανένανε και κοίτα μη μπλέξεις μαζί μου γιατί .... είναι το παπαδαριό ...και όσοι θέλουν να ελπίζουν σε ανέλιξη πρέπει να προσκυνήσουν.

- Οι αργυραμοιβοί (...έλα, μη κουράζεσαι ...τράπεζες) κάνουν χρυσές δουλειές και έχουν να παίρνουν απο ΠΑΝΤΟΥ

- Οι δικαστές απονείμουν δικαιοσύνη κατά το δοκούν ...

...και όλα πάν απο το κακό στο χειρότερο αλλά όλοι κοιτάν μουδιασμένοι και ανίκανοι να αντιδράσουν;

...ε;!!! Πως λέγεται;!!!

ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ!!!

Φεουδαρχία λέγεται ...και επ' ουδενί λόγω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .... που έγραφε πάνω στους φακέλους που μου έρχονται!

...οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ξεμπέρδεψαν με αυτή την αηδία εδώ και 400 - 500 χρόνια ..και έγιναν άνθρωποι ....
..εμείς εδω ....
..καλή ψήφο!!