Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

..τι είδε ο Ναυαγοσώστης:


...πολλά!
..είδε παραλίες να γεμίζουν μόνο τα Σαββατοκύριακα..
..είδε τα ελληνόπουλα (..είναι παρόμοια συνωμοταξία με τα κοτόπουλα και τα γουρουνόπουλα) να γίνονται ακόμη πιο τσογλάνια..
...είδε τορπιλόγερους να βουτάν απο την χαλκιδική και να ξανοίγονται στον ωκεανό
-"πλατς, πλουτς.. γειά σας κύριε είμαι ο ναυαγοσώστης και κολύμπησα όλα αυτά τα χιλιόμετρα ώς εδώ για να σας πω, αν θέλετε, να περάσετε μέσα απο τις σημαδούρες ώστε αν συμβεί κάτι να προλάβω να επέμβω"
-" ο ναυαγοσώστης!! Μπράβο στον Δήμαρχο! επιτέλους γίναμε και 'μεις Ευρώπη!"
- " ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΕΞΩ ΛΕΜΕ!!!

...είδε μεσόκοπες θείες με δυο παιδάκια και πεθερικά κομπλέ, να λιγουρέυονται τον πύργο του ναυαγοσώστη μαζί με το περιεχόμενο του (πολύ το μάτι) "Δυστυχως κυρία μου είμαι πολύ ακριβός για σας!!" "εμ, βέβαια με τέτοιες συντάξεις πείνας που μας δίνουν..."

...είδε λαστιχα, σακούλες, σερβιέτες, καρπούζια και πεπόνια (ολόκληρα και σε άριστη κατάσταση), παντόφλες, παμπερς, και άλλα που δεν κάνει να αναφερθούν να κολυμπάν ευτυχισμένα!
και μετα... δοκίμασε και σε πισίνα
..εκεί είδε γερμανίδες να κολυμπάν με τις ώρες δίπλα στο 3-4 χρονών παιδί τους μαθαίνοντας του κολύμπι..

..εκεί είδε ελληνίδες να κάθονται στα βάθη του pool bar με τον φραπέ και το τσιγάρο στο χέρι, έχοντας ξαμολήσει τα κακομαθημένα τους στην πισίνα "αφου έχει ναυαγοσώστη!"

..είδε ξένες μαμάδες με δυο παιδιά και κορμί ΑΠΟΛΥΤΩΣ RESPECT!!! και είδε και ελληνίδες με ένα παιδί, για ντοκιμανταίρ (για θαλλάσιους ελέφαντες!)


..είδε είδε ...και τι δεν είδε!!
τα πιο πολλά δεν λέγονται, δεν γράφονται, μόνο επανέρχονται στην μνήμη με χαμόγελο!